QUOTE(robobebras @ 2010 03 03, 15:29)
Na siaip as pritariu noelle, nes tie namu darbai yra sau, o ne kitiems. Bent jau taip turetu buti. Jei pats zinai ka moki ir ko ne, tada viskas tvarkoje, tobuleji ten kur reikia. Namu darbus daryti tikrai nera idomus ir motyvuojantis uzsiemimas
. Nemanau, kad cia kas nors ateina "praslysti" pro kazkokia vertinimo komisija, o tie, kurie nori kritikos parodydami savo bandymus.
Cia mano tokia nuomone
QUOTE(Sadi @ 2010 03 03, 15:35)
pritariu
paprašykit porą darbų parodyt ir bus aišku ar reik nd daryt ar ne
pvz Noelei tikrai nereikia
Is pradziu zadejau nieko nerasyti, bet pagalvojau, kad reikia
Mano nuomone zmogui kuris visa tai supranta ir moka tikrai nebus bedu atlikti namu darbus, tuo labiau, kad tik pirmas ir penktas ND yra privalomi.... Man namu darbams padaryti uztrukdavo vos 10 min... tiek laiko skirti elementariam pazaidimui kiekvienas gali.... Taisykles yra taisykles.... Cia kiekvienas gali kelti savo darbus, bet kol neatlikti ND nelabai kas juos vertins ar kritikuos...
QUOTE(robobebras @ 2010 03 03, 15:52)
na nevisai taip norejau pasakyti
, norejau pasakyti, kad pats fotografas turi buti tikras, jog tai sugeba ir supranta esme. Pvz., gali ideti WB namu darba, o tau tiesiog pasiseke pataikyti, ir paties principo lieki nesuprates.
O "ne ND" fotkes vertinti ir spresti irgi labai subjektyvus reikalas, nes ir pazenge (ir netgi patyre) klaidas daro, kurias tiesiog praziuri netycia ar is nepatyrimo
.
Manau, kad tikrai tie kurie padaro namu darbus supranta principa. O del visu kitu foto... mes cia tam jas ir dedame, kad jas vertintu, kritikuotu, patartu... nes jei norit pagiru ar tiesiog kazkam parodyti savo darbus tam yra kitos temeles ir kiti puslapiai....