Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bizyte @ 2010 03 03, 12:24)
laukiu dar vieno patvirtinimo dėl 4 ND ir eisiu WB kankint biggrin.gif

o savaitės temų jau nebūna? g.gif

Buna....Siuo metu mes baneme aiskintis kompozicijos taisykles.... smile.gif Bet manau jau sekancia savaite jau reiketu naujos temeles smile.gif.... O tu jau daryk ta WB....
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 03 03, 12:27)
gali but. bet emocija ima virshu. nors man ir ryshkymas ok. pakankamai.

man irgi. siaip idomi, kad nelabai aishku kas kur, bet per tamsi. ir netokia idomi. siaip fragmentas.

su vynu ir baltais miltais (miltai ten..?) man uzkliuvo ishdeginta vieta, mintis idomi.

Akasha, antra nuoroda, kur su merginom - nuostabu. mane labai traukia zmones, mazhiau gamta, architektura, todel tokios nuorodos kaip medus sirdziai biggrin.gif

Ne miltai ten smile.gif cukraus pudra, su miltais ne taip atrodo... Su apsvietimu man dar daug vargti, kol ismoksiu... smile.gif Bet po truputi tikiuosi pasieksiu ko noriu...

Del nuorodu tai jei tik jums tinka, gal ir dazniau imesiu... nes gana daznai randu idomiu.... Beje jei tau patinka zmoniu fotografija tai ir paskutinis duotas blykstes priedas irgi turetu patikti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 03 kovo 2010 - 12:07
Kazkas is merginu cia buvo klause kaip susvelnint integruotos blykstes sviesa. Tai va, netycia uzmaciau, sau kito daikto beieskodama. Pati nebandzius. Idomu kaip veikia FLASH DIFFUSER
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 03 03, 10:36)

Ne miltai ten smile.gif cukraus pudra su miltais ne taip atrodo... Su apsvietimu man dar daug vargti, kol ismoksiu... smile.gif Bet po truputi tikiuosi pasieksiu ko noriu...

Tai isduok kas ten. Kaledinis sniegelis gal? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 03 kovo 2010 - 11:40
QUOTE(<emigrante> @ 2010 03 03, 12:42)
Kazkas is merginu cia buvo klause kaip susvelnint integruotos blykstes sviesa. Tai va, netycia uzmaciau, sau kito daikto beieskodama. Pati nebandzius. Idomu kaip veikia FLASH DIFFUSER
Papildyta:

Tai isduok kas ten. Kaledinis sniegelis gal?  biggrin.gif

Gi parasiau, kad cukraus pudra smile.gif Ir vyno ekonominis variantas, vynuogiu sultys smile.gif

O diffuseris tai man patiko smile.gif Turetu neblogai veikti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 03 kovo 2010 - 12:08
Laba. Fotoaparato nepadedu, vis kasdien fotografuoju, bet kad fotografijos tokios, kur daug asmeninių akimirkų wub.gif Reikės užsiimti ir įdėti ką nors į tėmelę.
Ring flash'ą namie turim. Kartais panaudojam. Šiaip gražiai portetukus piešia.
Flash duffuser'į ir turim, tik išorinei blykstei. Aš pati dar nebandžiau, tai negaliu nieko pasakyti. Vyrui patinka ir naudojasi gan dažnai. mirksiukas.gif

maggie, man mergytės nuotraukytėje šiek tiek erdvės trūksta ir ryškumo. Aš asmeniškai netrinu "bardakėlio" antram plane. Kasdieninėse nuotraukose man tas bardakėlis suteikia žavesio. thumbup.gif Na ne visada norisi tų iščiustintų nuotraukų, kur viskas idealiai. O čia tokia graži natūrali akimirka pagauta.

Akasha, tavo katino visus galus kol atkasiau lotuliukas.gif doh.gif Manau, abstrakcijoms tiktų, su klausimu, atspėk kur ir kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Demettriuke*: 03 kovo 2010 - 12:17
QUOTE(Akasha @ 2010 03 03, 10:59)
Gi parasiau, kad cukraus pudra smile.gif Ir vyno ekonominis variantas, vynuogiu sultys smile.gif

O diffuseris tai man patiko smile.gif Turetu neblogai veikti...

Oi tundra as, skaiciau skaiciau apie ta pudra ta sakini, bet vistiek nesupratau lotuliukas.gif

O difuzeris irgi kirba mano galvoj, turiu pridedama blykste, tai misliju pasidovanot kokia Kovo 8tai blush2.gif
Atsakyti
laba,

norėjau pasiklausti ar priimat į būrį be namų darbų smile.gif Ir ar turit kokias savaitines ar mėnesines temas, pagal kurias fotografuojat.
Tuos pirmuosius namų darbus tikrai tingėsiu atlikti, o prie teminių mielai prisijungčiau smile.gif
Atsakyti
bandau WB g.gif

dienos šviesoj
AUTO
user posted image
CLOUDY
user posted image
RANKINIS
user posted image

ir dirbtinėj šviesoj
AUTO
user posted image
LEMPUTĖ
user posted image
RANKINIS
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 03, 12:19)
laba,

norėjau pasiklausti ar priimat į būrį be namų darbų  smile.gif  Ir ar turit kokias savaitines ar mėnesines temas, pagal kurias fotografuojat.
Tuos pirmuosius namų darbus tikrai tingėsiu atlikti, o prie teminių mielai prisijungčiau  smile.gif

Visom galiojo ta pati taisykle, taip kad ir tau ne isimtis biggrin.gif
Papildyta:
bizyte, pirmam geltonuoja (arba darbinis kompas gryba pjauna. einu dulkes nusivalyt biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 03 03, 12:33)
Visom galiojo ta pati taisykle, taip kad ir tau ne isimtis  biggrin.gif
Papildyta:

gaila biggrin.gif
Tiek to, užsuksiu tuomet tyliai pasižvalgyti.
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 03, 14:19)
laba,

norėjau pasiklausti ar priimat į būrį be namų darbų  smile.gif  Ir ar turit kokias savaitines ar mėnesines temas, pagal kurias fotografuojat.
Tuos pirmuosius namų darbus tikrai tingėsiu atlikti, o prie teminių mielai prisijungčiau  smile.gif

O kodel tingesi? Negi nenori ismokti?

QUOTE(bizyte @ 2010 03 03, 14:25)
bandau WB g.gif
dienos šviesoj
ir dirbtinėj šviesoj

Naturaliame apsvietime custome geltonuoja... negerai, o dirbtinej irgi nevisai gerai bet jau panasiau...
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 03 03, 13:33)
bizyte, pirmam geltonuoja (arba darbinis kompas gryba pjauna. einu dulkes nusivalyt  biggrin.gif ).

QUOTE(Akasha @ 2010 03 03, 13:39)
Naturaliame apsvietime custome geltonuoja... negerai, o dirbtinej irgi nevisai gerai bet jau panasiau...

niu va, jau grybų pripjoviau biggrin.gif bandysiu iš naujo daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 03, 14:39)
O kodel tingesi? Negi nenori ismokti?

Na siaip as pritariu noelle, nes tie namu darbai yra sau, o ne kitiems. Bent jau taip turetu buti. Jei pats zinai ka moki ir ko ne, tada viskas tvarkoje, tobuleji ten kur reikia. Namu darbus daryti tikrai nera idomus ir motyvuojantis uzsiemimas smile.gif. Nemanau, kad cia kas nors ateina "praslysti" pro kazkokia vertinimo komisija, o tie, kurie nori kritikos parodydami savo bandymus.

Cia mano tokia nuomone smile.gif
Atsakyti