QUOTE(bizyte @ 2010 03 03, 12:24)
laukiu dar vieno patvirtinimo dėl 4 ND ir eisiu WB kankint
o savaitės temų jau nebūna?
o savaitės temų jau nebūna?
Buna....Siuo metu mes baneme aiskintis kompozicijos taisykles.... Bet manau jau sekancia savaite jau reiketu naujos temeles .... O tu jau daryk ta WB....
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 03 03, 12:27)
gali but. bet emocija ima virshu. nors man ir ryshkymas ok. pakankamai.
man irgi. siaip idomi, kad nelabai aishku kas kur, bet per tamsi. ir netokia idomi. siaip fragmentas.
su vynu ir baltais miltais (miltai ten..?) man uzkliuvo ishdeginta vieta, mintis idomi.
Akasha, antra nuoroda, kur su merginom - nuostabu. mane labai traukia zmones, mazhiau gamta, architektura, todel tokios nuorodos kaip medus sirdziai
man irgi. siaip idomi, kad nelabai aishku kas kur, bet per tamsi. ir netokia idomi. siaip fragmentas.
su vynu ir baltais miltais (miltai ten..?) man uzkliuvo ishdeginta vieta, mintis idomi.
Akasha, antra nuoroda, kur su merginom - nuostabu. mane labai traukia zmones, mazhiau gamta, architektura, todel tokios nuorodos kaip medus sirdziai
Ne miltai ten cukraus pudra, su miltais ne taip atrodo... Su apsvietimu man dar daug vargti, kol ismoksiu... Bet po truputi tikiuosi pasieksiu ko noriu...
Del nuorodu tai jei tik jums tinka, gal ir dazniau imesiu... nes gana daznai randu idomiu.... Beje jei tau patinka zmoniu fotografija tai ir paskutinis duotas blykstes priedas irgi turetu patikti