bizyte man gerai su zoomu namu darbai. ar pati matai skirtuma kuo skiriasi zoominant ir paciai artejant?
akasha mintis nieko, bet viskas labai juoda ir tas riestainis nesuprasi kur pradzia kur pabaiga
QUOTE(bizyte @ 2010 03 02, 15:02)
Trecias gerai, o ketvirtame tarp pirmos ir antos foto beveik nesimato skirtumo..
QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 02, 15:08)
o man zinok, kazkaip sunku suprast kas kur.. nu nesuprantu kaip tas katinas issidestes ir ka jis ten laizo bet gal del to, kad as neturejus niekad katinu nu bet istikro tai man sita foto nieko 'nepasako'.
Aciu uz nuomone Del to ir patiko man sitas kadras, kad sunku suprasti, kaip jis ten susiraites... Na bet jei nekabina, tai nekabina
Na dedu dar viena is tokiu pazaidimu, kai nera kas veikti.....
QUOTE(Akasha @ 2010 03 02, 15:46)
Na dedu dar viena is tokiu pazaidimu, kai nera kas veikti.....
smagus pazaidimas tik taure plokscia pasidare del pereksponavimo, bandyk gal apsvietima labiau issklaidyt (ar bouncinti nuo kokio balto lapo), arba daryti HDR su exposure bracketing. Su tokiais dideliais kontrastais jis turetu tikti, nebent nemegsti HDR.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 02, 14:08)
zoominant tai matosi kas kinta. bet artejant kojomis tai nelabai.. gal pasitink margesni fona ir statyk ji uz objekto. nes dabar vis atrodo, kad antroj foto 4 ND fokusas i deze
beje, labai pavydetinas ryskumas koks fotikas ir objektyvas?
beje, labai pavydetinas ryskumas koks fotikas ir objektyvas?
fotikas Nikon D90, objektyvas Nikkor AF-S 18-105, tamsokas
QUOTE(Forgete @ 2010 03 02, 14:12)
bizyte man gerai su zoomu namu darbai. ar pati matai skirtuma kuo skiriasi zoominant ir paciai artejant?
na, jei gerai suprantu, tai abiem atvejais turi matytis kaip išsilieja fonas
QUOTE(Akasha @ 2010 03 02, 14:13)
Trecias gerai, o ketvirtame tarp pirmos ir antos foto beveik nesimato skirtumo..
supratau, perdarysiu 4 ND
bandau iš naujo labai tamsu namie, bet gal dabar geriau matosi?
as iki galo nesuprantu ar nd3 sietinas su nd4? Ar esme tiesiog 'patikrinti' faktus, kad tiek zuminant tiek artejant prie fokusuojamo objekto DOF darosi seklesnis? (is nd aprasymo lyg ir sitas variantas)
Ar reikia ir lyginti viena atveji su kitu?
Ar reikia ir lyginti viena atveji su kitu?
Bizytė, gerai
laba diena,
pagaliau vaikas uzmigo , tai badariau 1 ND.
laukiu ivertinimo, sumazinau nuotraukas, gal gi si karta geriau atrodys
per puse sumazinau...
dar pakeisiu...
pagaliau vaikas uzmigo , tai badariau 1 ND.
laukiu ivertinimo, sumazinau nuotraukas, gal gi si karta geriau atrodys
per puse sumazinau...
dar pakeisiu...
supratau ka blogai dariau
tuoj ikelsiu
tuoj ikelsiu