QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 02, 01:53)
Niu oki perdarysiu kokią laisvesnę minutę nesunku gi
Tik man įdomu kaip praktikoj, ar WB balanso niekada jau ir nebekoreguojate su PS?
Praktikoje as sitaip beveik niekada nenustatineju.... Visada forkinu raw ir po to jau pataisau.... Ipac kai vakare ka fotkinu prie taupanciu lempuciu apsvietimo... Dienos metu pilnai uztenka pusiau costume rezimo....
QUOTE(Maggie @ 2010 03 02, 02:17)
man nepatinka kai netgi nedidelius randus nutrina. man atrodo visa tai zmogaus vizitines, na as suprantu dantu balinima, del seseliu, suprantu spuogu shalinima, bet man labai nepatinka, kai foto per daug retushuota. fotkinausi pas labai pazengusi drauga, kai buvau neshtuke, tai jis daug tokiu kuno idomybiu pashalino, o man ju truko.
na bet as keistuole. suprantu, kad dauguma galvoja kaip tik atvirksciai.
man sita best ever, kur dejai su vaiku. viskas atrodo oki-doki. ir labai patiko, kad jb, ryshku, o rankyte siek tiek paplaukusi, matosi judesys.
Su tais retusavimais labai priklauso nuo zmogaus, ko jis nori.... Pas mane auto paskutiniuose labai daug apgamu matesi tai retusavau, nes man jie nepatinka... Bet buna zmoniu kuriems ir randai nemaiso... Neseniai kaip tik drauge siunte foto vokietijoje daryto fotografo, va ten tai ziauriai uzphotoshopino
oda ziauriai nublurino, bet jau taip akivaizdziai matosi, tai ir draugei nepatiko.... O per odos blurinima ir akis pamirso, tai kaikuriose fotkese jokio ryskumo akyse nelike... O kaina tai baisio nuplese...
O del mano paskutines fotkes tai jau efoto gavau kritikos
kad nerysku, per ir t.t... ir tikrai ji nera labai vykusi, tiesiog sioje foto man emocija atperka tuos trukumus...
QUOTE(robobebras @ 2010 03 02, 11:23)
sveiki visi nauji ir seni
as kiek iziuriu tai ten ne motion blur, o bokeh. T.y. ne del judesio, o del DOF (depth of field). Man fotke tvarkinga ir viskas su ja gerai, grazus portretas.
Taip tikrai ten DOF, o ne judesys...
Prisizadejai tai dabar lauksim namu darbu.....
QUOTE(bizyte @ 2010 03 02, 12:35)
Gerai
Na o kas cia dabar su tom fotodepresijom visoms? Negerai taip.... Tai va metu keleta nuorodeliu akiu paganimui, gal atsigausit truputi....
http://bg11.org/?p=738
o cia vienos merginos ivairus autoportretai....
http://bg11.org/?p=711