Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kokere @ 2010 03 01, 17:19)
mergele, kiek suprantu čia pirmas namų darbas?
bizyte, ok

tai pirmas, nelabai vykęs. sad.gif rytoj ikelsiu pataisyta:)
Atsakyti
QUOTE(mergele23 @ 2010 03 01, 19:11)
tai pirmas, nelabai vykęs. sad.gif rytoj ikelsiu pataisyta:)

Lauksim pataisyto
Atsakyti
_Meadow_ 1ok o wb geltonuoja tiek dirbtiniam tiek naturaliam apsvietime
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 01, 19:35)
Sveikutės 4u.gif . Na keliu savo dar kelis:

2 - namų darbas (buvo pastoviai keičiamas F(aperture), kuo didesnis f(aperture)

Dienos šviesoje:

Prie dirbtinio apšvietimo:

Antras nd gerai... O penkto bent jau dirbtiniame tai tikrai gerai, o naturaliam truputeli gelsvai atrodo( bet kiek as iziuriu tai puodelis nera visiskai baltas), bet tulpiu krasciukai tai tikrai balti... As uzskaitau....
Atsakyti
Nesusilaikiau- knyg1 "fotografo akis uzsisakiau" blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Ryt poryt i darba pristatys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 03 01, 20:31)
_Meadow_ 1ok o wb geltonuoja tiek dirbtiniam tiek naturaliam apsvietime

g.gif mąsčiau mąsčiau kas čia gali būt... smile.gif Kieno čia monitorius kaltas lotuliukas.gif

Išsikropinau puodelį PS, tai problema ta tikriausiai - kad dešinėje pusėje langas. Nuo jo krentanti šviesa vienoj puodelio pusėje sukuria šešėlį, plius pats puodelis blizgus - staliuko spalva šiek tiek atsispindi jame(apačioje). Vienzo, netinkamai pasirinktas baltas objektas doh.gif Pagal tulpes matosi, kad viskas kaip ir ok turėtų būt. Na kaip dauguma pasakys - jei reikės pakartosiu wink.gif Nesunku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 01, 22:29)
g.gif  mąsčiau mąsčiau kas čia gali būt... smile.gif Kieno čia monitorius kaltas  lotuliukas.gif

monitorius cia nekaltas, as per PS RGB spalvas patikrinu. einu paziuresiu tulpes.
Papildyta:
oi tulpiu galiukai tai visai ruzavi. ikeliau i ps isdidinau tai nei matuot nereikia, matos kad ruzavi, o pamatavus irgi ta pati rodo.

o cia mano menas, kojos karstam taske ir gal dar kokia trecdaliu taisykle tiktu.

user posted image
Atsakyti
blink.gif
Niu oki perdarysiu kokią laisvesnę minutę nesunku gi lotuliukas.gif
Tik man įdomu kaip praktikoj, ar WB balanso niekada jau ir nebekoreguojate su PS?
Atsakyti
laba,

QUOTE(Akasha @ 2010 02 27, 18:57)
Nespalvota visai neblogai ziurisi... spalvotoje tai wb ryskiai nusokes... labai jau melinuoja viskas...

drinks_cheers.gif
QUOTE(Kokere @ 2010 02 28, 18:08)
Ar buna fotkinimo pavasarine depresija? g.gif  g.gif  g.gif
Busena mano tokia

busena liudnoka. foto irgi. tamsu, paplauke, neidomu. na manau saules truksta, grish saule, grish gal ikvepimas. as siaip irgi nelabai prisedu, pafotkint dar pafitkinu, bet neretushuoju. laiko nera, vaikas malasi visa diena, knygu paskaityt laiko irgi ner, isigijau kelias per litexpo paroda, tai tik nervinuos, kad ner kada prisest..
QUOTE(<emigrante> @ 2010 02 28, 21:47)
O kam nukrapstyt? Jei jau mergina turi tokia ir tokioj vietoj tatuiruote, tai cia jos asmeninis reikalas. Jei uzpiesi su PS gausis kaip jau ir nebe jos pilvas  mirksiukas.gif
Niekad neuzpasineju zmogaus tatuiruociu, geriau tada sukt kitu kampu ar pridengt su rubeliu  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
man nepatinka kai netgi nedidelius randus nutrina. man atrodo visa tai zmogaus vizitines, na as suprantu dantu balinima, del seseliu, suprantu spuogu shalinima, bet man labai nepatinka, kai foto per daug retushuota. fotkinausi pas labai pazengusi drauga, kai buvau neshtuke, tai jis daug tokiu kuno idomybiu pashalino, o man ju truko. smile.gif na bet as keistuole. suprantu, kad dauguma galvoja kaip tik atvirksciai.
QUOTE(Akasha @ 2010 03 01, 13:12)
Na o as dedu dar viena bandyma pazaisti su saldainiais ax.gif

man sita best ever, kur dejai su vaiku. viskas atrodo oki-doki. ir labai patiko, kad jb, ryshku, o rankyte siek tiek paplaukusi, matosi judesys.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 01, 14:11)
pirmose foto lasiuku ryskumas tai superinis. o tas vanduo is tikro toks zydras zydras?smile.gif kita karta kai fotkinsi, pagalvok apie fona. nes dabar ji visai ne koks..

kita karta daryk tarpus kad nesusilietu visos fotkes i viena ilgaaaa biggrin.gif sunku iziuret. kaip jau dauguma minejo, ryshkumas - goodie. del fono nepriekaishtauju, speju, mokeisi pagauti lashus, sekantis darbas bus jau "foningas" bigsmile.gif
QUOTE(Akasha @ 2010 03 01, 21:22)
Antras nd gerai... O penkto bent jau dirbtiniame tai tikrai gerai, o naturaliam truputeli gelsvai atrodo

man dirbtinis negerai g.gif
Atsakyti
Labs ryts
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 03 02, 08:00)

labas smile.gif

man dabar nefotkinimo periodas.. taip liudna sad.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 02, 08:21)
labas smile.gif

man dabar nefotkinimo periodas.. taip liudna sad.gif

Ne tau vienai doh.gif