laba,
QUOTE(Akasha @ 2010 02 27, 18:57)
Nespalvota visai neblogai ziurisi... spalvotoje tai wb ryskiai nusokes... labai jau melinuoja viskas...
QUOTE(Kokere @ 2010 02 28, 18:08)
Ar buna fotkinimo pavasarine depresija?
Busena mano tokia
busena liudnoka. foto irgi. tamsu, paplauke, neidomu. na manau saules truksta, grish saule, grish gal ikvepimas. as siaip irgi nelabai prisedu, pafotkint dar pafitkinu, bet neretushuoju. laiko nera, vaikas malasi visa diena, knygu paskaityt laiko irgi ner, isigijau kelias per litexpo paroda, tai tik nervinuos, kad ner kada prisest..
QUOTE(<emigrante> @ 2010 02 28, 21:47)
O kam nukrapstyt? Jei jau mergina turi tokia ir tokioj vietoj tatuiruote, tai cia jos asmeninis reikalas. Jei uzpiesi su PS gausis kaip jau ir nebe jos pilvas
Niekad neuzpasineju zmogaus tatuiruociu, geriau tada sukt kitu kampu ar pridengt su rubeliu
man nepatinka kai netgi nedidelius randus nutrina. man atrodo visa tai zmogaus vizitines, na as suprantu dantu balinima, del seseliu, suprantu spuogu shalinima, bet man labai nepatinka, kai foto per daug retushuota. fotkinausi pas labai pazengusi drauga, kai buvau neshtuke, tai jis daug tokiu kuno idomybiu pashalino, o man ju truko.
na bet as keistuole. suprantu, kad dauguma galvoja kaip tik atvirksciai.
QUOTE(Akasha @ 2010 03 01, 13:12)
Na o as dedu dar viena bandyma pazaisti su saldainiais
man sita best ever, kur dejai su vaiku. viskas atrodo oki-doki. ir labai patiko, kad jb, ryshku, o rankyte siek tiek paplaukusi, matosi judesys.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 01, 14:11)
pirmose foto lasiuku ryskumas tai superinis. o tas vanduo is tikro toks zydras zydras?
kita karta kai fotkinsi, pagalvok apie fona. nes dabar ji visai ne koks..
kita karta daryk tarpus kad nesusilietu visos fotkes i viena ilgaaaa
sunku iziuret. kaip jau dauguma minejo, ryshkumas - goodie. del fono nepriekaishtauju, speju, mokeisi pagauti lashus, sekantis darbas bus jau "foningas"
QUOTE(Akasha @ 2010 03 01, 21:22)
Antras nd gerai... O penkto bent jau dirbtiniame tai tikrai gerai, o naturaliam truputeli gelsvai atrodo
man dirbtinis negerai