ups
Sveikos
senokai jau seku jūsų temas, norėčiau prisijungti ir aš kai tik nusipirkom fotiką, buvo didelis azartas kažko išmokt, bet dabar vis rečiau paimu jį į rankas tai, kad neužmesčiau šito reikalo bandysiu mokytis kartu su jumis
dedu pirmus ND ir laukiu vertinimo
senokai jau seku jūsų temas, norėčiau prisijungti ir aš kai tik nusipirkom fotiką, buvo didelis azartas kažko išmokt, bet dabar vis rečiau paimu jį į rankas tai, kad neužmesčiau šito reikalo bandysiu mokytis kartu su jumis
jo...soryyy
QUOTE(mergele23 @ 2010 03 01, 16:57)
QUOTE(mergele23 @ 2010 03 01, 17:26)
jo...soryyy
kas nutiko
Bizyte, 1ND geri
QUOTE(bizyte @ 2010 03 01, 17:02)
Sveikos
Na, aš čia tik naujokė, nemanau, kad galiu vertinti, bet šiaip atrodo
QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 03 01, 16:33)
kas nutiko
keliu nuotraukas is fotki.com ta labai dideles, iskraipo supermamos puslapi
Papildyta:
bandau is photobucket.com
na vis viena dideles....
QUOTE(mergele23 @ 2010 03 01, 15:52)
keliu nuotraukas is fotki.com ta labai dideles, iskraipo supermamos puslapi
tai tu pirma sumazink foto pas save kompe, o paskui kelt kur nors. pades
o siaip kiek matau, tai bent antroj foto meskinas paplaukes. jeigu i ji ten turejo but fokusas
QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 01, 17:09)
tai tu pirma sumazink foto pas save kompe, o paskui kelt kur nors. pades
o siaip kiek matau, tai bent antroj foto meskinas paplaukes. jeigu i ji ten turejo but fokusas
tikrai paplaukes
taip ir padarysiu, aciu
mergele, kiek suprantu čia pirmas namų darbas?
bizyte, ok
bizyte, ok
Sveikutės . Na keliu savo dar kelis:
2 - namų darbas (buvo pastoviai keičiamas F(aperture), kuo didesnis f(aperture) arba skylė pvz. f/1.4 tuo labiau fonas paplautas ir užrakto veikimas greitesnis lyginant su mažesniu f(aperture). Mažesnis f(pvz. 16) - objektą supanti aplinka išryškėja.
f/1.8
f/4.5
f/10
Papildyta:
Na dar penktas ND, baltas daiktas:
Dienos šviesoje:
a) auto
pusiau auto
c) pre
Prie dirbtinio apšvietimo:
a) auto
pusiau auto
c) pre
2 - namų darbas (buvo pastoviai keičiamas F(aperture), kuo didesnis f(aperture) arba skylė pvz. f/1.4 tuo labiau fonas paplautas ir užrakto veikimas greitesnis lyginant su mažesniu f(aperture). Mažesnis f(pvz. 16) - objektą supanti aplinka išryškėja.
f/1.8
f/4.5
f/10
Papildyta:
Na dar penktas ND, baltas daiktas:
Dienos šviesoje:
a) auto
pusiau auto
c) pre
Prie dirbtinio apšvietimo:
a) auto
pusiau auto