Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Su malonumu rinkciausi ir is Lietuvos, bet man reikia ne Lietuvoje fotografo, o veztis is Lietuvos ir dar moketi jam uz fotosesija tikrai per brangu, tad ieskau fotografu, kurie tuo metu butu Kuboje. Sitie du kaip tik ir bus.
Atsakyti
Sveikutes...
Uzsoku pasiziuriu paskaitau ir dingstu...
Ar buna fotkinimo pavasarine depresija? g.gif g.gif g.gif
Busena mano tokia
user posted image
Atsakyti
sveiki 4u.gif

gal galite patarti, kaip ikelti nuotraukas? Nu nesu blondine, bet nesuprantu.... g.gif
noriu ikelti pirma namu darba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergele23 @ 2010 02 28, 18:40)
sveiki 4u.gif

gal galite patarti, kaip ikelti nuotraukas? Nu nesu blondine, bet nesuprantu.... g.gif
noriu ikelti pirma namu darba ax.gif

Juk tiek daug info apie tai doh.gif

http://www.supermama...?...01887&st=12
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergele23: 28 vasario 2010 - 18:41
QUOTE(mergele23 @ 2010 02 28, 18:38)

Dek is karto foto
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Siaip man nelabai matosi skirtumas tarp zalio ir geltono objektu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kokere: 28 vasario 2010 - 18:45

Siaip man nelabai matosi skirtumas tarp zalio ir geltono objektu
[/quote]

hmm... Tikrai, o atrodė visai gerai. Ačiū wink.gif
perdarysiu;)
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 27, 21:36)
Suprantama, kad nukrapshtyti neiseis smile.gif bet galejai photoshopu pabandyt nukrapsyti smile.gif Osiaip speju, ka draugei labai ir su delfiniukais patiko smile.gif

O kam nukrapstyt? Jei jau mergina turi tokia ir tokioj vietoj tatuiruote, tai cia jos asmeninis reikalas. Jei uzpiesi su PS gausis kaip jau ir nebe jos pilvas mirksiukas.gif
Niekad neuzpasineju zmogaus tatuiruociu, geriau tada sukt kitu kampu ar pridengt su rubeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 27, 22:36)
Suprantama, kad nukrapshtyti neiseis smile.gif bet galejai photoshopu pabandyt nukrapsyti smile.gif Osiaip speju, ka draugei labai ir su delfiniukais patiko smile.gif

Aha kazkada visa ju kolekcija turejo, dabar jau neberenka, o ant pilvo liko. Siaip ji megsta ta delfina ir man kazkaip jos pilvas be delfino jau neisivaizduojamas biggrin.gif

QUOTE(Kokere @ 2010 02 28, 17:08)
Sveikutes...
Ar buna fotkinimo pavasarine depresija? g.gif  g.gif  g.gif
Busena mano tokia

Cia tavo katinas? tamsoka nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 28 vasario 2010 - 21:14
QUOTE(Akasha @ 2010 02 27, 11:27)
Nu tikekimes, kad nenumirs, nes as tai nesiruosiu is cia pasitraukti....  ax.gif  Tik kazkaip nepatogu vienai deti foto , kai tupo tarpu kiti nededa.... smile.gif

tuoj, tuoj ryt pasistengsiu sukelti likusius namų darbus wink.gif Užsikroviau visokiais darbais darbeliais, palaikysiu tau kompaniją Akasha wink.gif

QUOTE(moony @ 2010 02 27, 22:28)
Sveikos merginos, is karto atsiprasau kad gal ne su visai tinkamu klausimu kreipiuos, bet manau, kad tarp cia besilankanciu zmoniu yra tikrai puikiu, kurie nusimano gerai apie fotografija. Noreciau jusu patarimo, kurio fotografo nuotraukus jusu manymu yra profesionalesnes?
Pirmas fotografas
Antrasis fotografas
Reikia issirinkti fotografa, ir niekaip negaliu apsispresti, nenorejau kurti naujos temos, tad labai atsiprasau, bet gal kas patars.

Mano patarimas, rinkis pati - kas tau prie širdies. Nes jei išrinksim mes ir tau nuotraukos nepatiks - tyliai kaltinsi mus wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 28 vasario 2010 - 23:09
QUOTE(Forgete @ 2010 02 28, 21:14)
Aha kazkada visa ju kolekcija turejo, dabar jau neberenka, o ant pilvo liko. Siaip ji megsta ta delfina ir man kazkaip jos pilvas be delfino jau neisivaizduojamas biggrin.gif
Cia tavo katinas? tamsoka nuotrauka

Mano kate lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Zinau kad tamsu. Kai prasviesinau panele nebenorejo pozuot ir po sofke nulindo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 02 28, 17:08)
Sveikutes...
Ar buna fotkinimo pavasarine depresija? g.gif  g.gif  g.gif

buna ne tik pavasarine mirksiukas.gif
Atsakyti