Labas,
Kokere, ar dangtelį bandei fotkinti?
Tikrai taip...
Su dirbtiniu apsvietimu gavosi idealiai su tuo dangtaliu o naturaliam geltonuoja
Su dirbtiniu apsvietimu gavosi idealiai su tuo dangtaliu o naturaliam geltonuoja
QUOTE(Kokere @ 2010 02 13, 13:02)
nzn, ar cia man vienai viskas taip gerai atrodo gal mano kompas apgauna, nu bet man balta. o jei jau ieskot spalvu, tai galima ir geltonu, ir melynu rast, tik reik atidziai ziuret as tai uzskaityciau..
Aciu, brumbrumai, bet noriu gaut tikrai gera rezultata....
Gal gele fotogeniskesne
Auto
seselis
custum
Gal gele fotogeniskesne
Auto
seselis
custum
QUOTE(Kokere @ 2010 02 13, 12:46)
Aciu, brumbrumai, bet noriu gaut tikrai gera rezultata....
Gal gele fotogeniskesne
Gal gele fotogeniskesne
nzn kažkaip auto man baltesnis atrodo.. ant kompo netikrinau, sakau tik tai ką matau. o ir šeip ateityje nustatinėjant wb nepulsi prie kompo kaskart tikrinti ar gerai nustatei ar nelabai, kažkur gamtoje tikrai nebus nei laiko nei galimybiu tai padaryt. visada reiks pasikliauti sava akim..
Man tai pirma kazkaip melyniau atrodo
QUOTE(Kokere @ 2010 02 13, 13:00)
Man tai pirma kazkaip melyniau atrodo
aš tikrai nesu ekperte šiuo klausimu pati daug vargau kol kažkas padoraus išėjo
Tiesa pasakius, geda det savo tokius peizejimus, ale kitaip neismoksi...
Prasau kritikos
Prasau kritikos
Kokere, as uzskaitau su gele
Marile, blasko atspindziai ir nereikalingi seseliai uz bandymus
Marile, blasko atspindziai ir nereikalingi seseliai uz bandymus
QUOTE(Kokere @ 2010 02 13, 13:17)
Kodel objekta statai taip kad ant jo nugaros o ne ant priekio krenta sviesa? O bjekta statytis gali ant stalo kambario vidury tarkim, o pati su fotiku stojiesi is lango puses... taip ant objekto krenta grazi normali sviesa ir jis nestovi seselyje.... Taip bus daug lengviau ta wb nustatyti, taip pat trumpeni islaikyma naudoti ir t.t... Kas cia dabar darosi, jau tu nepirma cia tokia.... is kur cia ta mada tokia taip fotkinti?
Va su gele variantas is karto geresnis, nes sviesa nuo lango ant objekto krenta... uzskaitau sita...
QUOTE(Marile @ 2010 02 13, 15:15)
O kur fokusas stankis ne taip is virsaus fotkinti, o labiau daikto lygije, nisistatyk didesni f ir tada daugiau lasu fokuse pagausi... Siaip geras bandymas....
QUOTE(Noctua @ 2010 02 13, 15:42)
Tiesa pasakius, geda det savo tokius peizejimus, ale kitaip neismoksi...
Prasau kritikos
Prasau kritikos
Visai idomus darbelis butu... Kadravimas zinoma neptinka... Daryciau ne rankas, o vaikuti fokuse ir rankos su sirdeles forma butu graziai isblurintos.... taip pat, kai jau galvosi kazka panasaus daryti, vaikuti mikdyk lovos vidury, kad fotkinant nesimatytu lovos krastu ar dar kokiu blaskanciu objektu...