Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas,

Kokere, ar dangtelį bandei fotkinti?
Atsakyti
Tikrai taip...
Su dirbtiniu apsvietimu gavosi idealiai su tuo dangtaliu o naturaliam geltonuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 02 13, 13:02)

nzn, ar cia man vienai viskas taip gerai atrodo biggrin.gif gal mano kompas apgauna, nu bet man balta. o jei jau ieskot spalvu, tai galima ir geltonu, ir melynu rast, tik reik atidziai ziuret smile.gif as tai uzskaityciau..
Atsakyti
Aciu, brumbrumai, bet noriu gaut tikrai gera rezultata....
Gal gele fotogeniskesne lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Auto
user posted image
seselis
user posted image
custum
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 02 13, 12:46)
Aciu, brumbrumai, bet noriu gaut tikrai gera rezultata....
Gal gele fotogeniskesne lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nzn kažkaip auto man baltesnis atrodo.. ant kompo netikrinau, sakau tik tai ką matau. o ir šeip ateityje nustatinėjant wb nepulsi prie kompo kaskart tikrinti ar gerai nustatei ar nelabai, kažkur gamtoje tikrai nebus nei laiko nei galimybiu tai padaryt. visada reiks pasikliauti sava akim..
Atsakyti
Man tai pirma kazkaip melyniau atrodo doh.gif
Atsakyti
La. Nikonui ir nebūtina visą objektyvą užpildyti objektu WB nustatymui.
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 02 13, 13:00)
Man tai pirma kazkaip melyniau atrodo doh.gif

aš tikrai nesu ekperte šiuo klausimu biggrin.gif pati daug vargau kol kažkas padoraus išėjo ax.gif
Atsakyti
Pasitaškymas

Papildyta:
pasitaisau, toks kirpimas man geriau žiūrisi

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marile: 13 vasario 2010 - 14:16
Tiesa pasakius, geda det savo tokius peizejimus, ale kitaip neismoksi... blush2.gif
user posted image

Prasau kritikos 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noctua: 13 vasario 2010 - 14:51
Kokere, as uzskaitau su gele 4u.gif

Marile, blasko atspindziai ir nereikalingi seseliai smile.gif uz bandymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 02 13, 13:17)
objektas melynuoja doh.gif  doh.gif  doh.gif
dar vienas bandymas... Baltas lapas doh.gif
seselis

Kodel objekta statai taip kad ant jo nugaros o ne ant priekio krenta sviesa? O bjekta statytis gali ant stalo kambario vidury tarkim, o pati su fotiku stojiesi is lango puses... taip ant objekto krenta grazi normali sviesa ir jis nestovi seselyje.... Taip bus daug lengviau ta wb nustatyti, taip pat trumpeni islaikyma naudoti ir t.t... Kas cia dabar darosi, jau tu nepirma cia tokia.... is kur cia ta mada tokia taip fotkinti? ax.gif

Va su gele variantas is karto geresnis, nes sviesa nuo lango ant objekto krenta... uzskaitau sita... 4u.gif

QUOTE(Marile @ 2010 02 13, 15:15)
Pasitaškymas
Papildyta:
pasitaisau, toks kirpimas man geriau žiūrisi

O kur fokusas smile.gif stankis ne taip is virsaus fotkinti, o labiau daikto lygije, nisistatyk didesni f ir tada daugiau lasu fokuse pagausi... Siaip geras bandymas....

QUOTE(Noctua @ 2010 02 13, 15:42)
Tiesa pasakius, geda det savo tokius peizejimus, ale kitaip neismoksi... blush2.gif
Prasau kritikos 4u.gif

Visai idomus darbelis butu... Kadravimas zinoma neptinka... Daryciau ne rankas, o vaikuti fokuse ir rankos su sirdeles forma butu graziai isblurintos.... taip pat, kai jau galvosi kazka panasaus daryti, vaikuti mikdyk lovos vidury, kad fotkinant nesimatytu lovos krastu ar dar kokiu blaskanciu objektu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 13 vasario 2010 - 16:26