Labuka, as ir planuoju jungtis..dabar kaip tik isigijau fotika..ir gilinuos i instrukcija, nes esu visiskai zalia...
Pirkau CANON 500D..pigiausia www.fotofabrikas.lt, arba www.fotohobis.lt..o visose pardese kainos yra uzkeltos
QUOTE(Skoria @ 2010 02 25, 17:19)
Akasha, patiko tavo auto Ypac 1 Man tokios spalvos ir kontrastai labai patinka
O dabar uzduosiu gal kiek kvaila klausima - o kaip tu fokusuoji, kai darai auto?
O dabar uzduosiu gal kiek kvaila klausima - o kaip tu fokusuoji, kai darai auto?
Dekui Skoria... Si karta dariau su rankiniu fokusi... toje vietoje is pradziu pasidejau daikta ir nusistaciau fokusa... po to jau lindau i kadra ir fotkinau su IR pulteliu.... zinoma ne visi kardrai gavosi gerai sufokusuoti, bet su rankiniu siuo atveju gavosi geriau, nei kazkada bandziau su auto fokusu...
QUOTE(Adeks @ 2010 02 25, 19:16)
Nu va,perdariau 3 ir 4ND
Dabar jau tikrai gerai
QUOTE(Medeina @ 2010 02 25, 19:33)
Labukas merginos , greitu metu prisijungsiu prie jūsų kompanijos, tik turiu LABAI svarbų klausimą-kokį veidrodinį fotoaparatą šiuo metu rekomenduotumėt įsigyti (tiksliau man tai bus jubiliejaus dovana ) ir kur (nes mes tai tradiciškai žiūrėjom: topo centre , dairomės į nikon arba canon..)
O cia jau labai priklauso nuo to kiokia suma gali skitri siam reikalaui ir zinoma nepamirsk ir kiek dar objektyvui galesi skitri... Del fotiko tai as asmeniskai rinkausi tarp nikon 90d ir canon d450 ir d500... apsistojau ties canon d450(zinoma daug nuleme finansai) Tai buvo pigiausias is mano norimu variantu... Taip pat tuo tarpu buvo akcija, kad dave 50mm objektyva uz lita...
QUOTE(Eglu @ 2010 02 25, 19:41)
Labuka, as ir planuoju jungtis..dabar kaip tik isigijau fotika..ir gilinuos i instrukcija, nes esu visiskai zalia...
Pirkau CANON 500D..pigiausia www.fotofabrikas.lt, arba www.fotohobis.lt..o visose pardese kainos yra uzkeltos
Sveika prisijungus ir lauksim namu darbu
QUOTE(Akasha @ 2010 02 25, 20:13)
Dekui Skoria... Si karta dariau su rankiniu fokusi... toje vietoje is pradziu pasidejau daikta ir nusistaciau fokusa... po to jau lindau i kadra ir fotkinau su IR pulteliu.... zinoma ne visi kardrai gavosi gerai sufokusuoti, bet su rankiniu siuo atveju gavosi geriau, nei kazkada bandziau su auto fokusu...
Dabar jau tikrai gerai
O cia jau labai priklauso nuo to kiokia suma gali skitri siam reikalaui ir zinoma nepamirsk ir kiek dar objektyvui galesi skitri... Del fotiko tai as asmeniskai rinkausi tarp nikon 90d ir canon d450 ir d500... apsistojau ties canon d450(zinoma daug nuleme finansai) Tai buvo pigiausias is mano norimu variantu... Taip pat tuo tarpu buvo akcija, kad dave 50mm objektyva uz lita...
Dabar jau tikrai gerai
kartais ne vilbrafoto pirkai?
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 25, 22:01)
kartais ne vilbrafoto pirkai?
Aga vilbroj....
QUOTE(Akasha @ 2010 02 25, 21:22)
Aga vilbroj....
dabar galvoju, ar tik nemačiau gaila, kad visai neperseniausiai ištryniau nuotraukas, kuriose mergina, kuri pirko fotiką su objektyvu, buvo įamžinta Viena buvai?
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 25, 22:24)
dabar galvoju, ar tik nemačiau gaila, kad visai neperseniausiai ištryniau nuotraukas, kuriose mergina, kuri pirko fotiką su objektyvu, buvo įamžinta Viena buvai?
Nea... su vyru ir vaiku... bet cia dar pries kaledas buvo.... Tai speju, kad neas.... nes as objektyva tik po keliu dienu pasiemiau
QUOTE(Akasha @ 2010 02 25, 21:44)
Nea... su vyru ir vaiku... bet cia dar pries kaledas buvo.... Tai speju, kad neas.... nes as objektyva tik po keliu dienu pasiemiau
aaa, nea tada. Tada kažką kitą mačiau, nes buvo jau arba vasaros pabaiga, arba ruduo, nepamenu tiksliai Tada man taip atrodo ir akcija atrakcija kažkokia buvo.
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 25, 22:48)
aaa, nea tada. Tada kažką kitą mačiau, nes buvo jau arba vasaros pabaiga, arba ruduo, nepamenu tiksliai Tada man taip atrodo ir akcija atrakcija kažkokia buvo.
Na kiek pastebejau, tai ten daznokai visokios akcijos vyksta, o pries naujaka, tai visai geru buvo... As kai nusipirkau, tai po savaites dar geresne kaina tas rinkinukas buvo... tai vos nagu nenusigrauziau.... o siaip man ten visai patiko.... aptarnavimas ir bendravimas malonesnis nei fotofabrike....
Sweiki, ziuriu snekat apie vilbra. Tai negaliu pasakyti kad ten yra geriausios kaino. Net ir dabar ieskau objektyvo tai identiski objektyvai Canon obj. 18-135mm f/3.5-5.6 EF-S IS Vilbroj kaina 1499 o fotofabrike 1299. Yra skirtumas. Ir kai pirkau savo 500d canona, tai ziurejau visur, geriausia kaina buvo fotofabrike.
QUOTE(Akasha @ 2010 02 25, 18:13)
O cia jau labai priklauso nuo to kiokia suma gali skitri siam reikalaui ir zinoma nepamirsk ir kiek dar objektyvui galesi skitri...
Galvoju, kad iki 2500Lt galėtume skirti, šiuo metu tai visai "neraukiu" ko norėčiau, nes visą laiką tik su "muiline" fotkinau..Linkstu link Nikon D3000 arba D5000 , yra variantas Nikon D3000 su dviem objektyvais 18-55 VR ir 55-200VR arba su vienu 18-105 VR, kas geriau?Gal kaip pradedančiai užtektų su 18-105, ką? Ačiū, kas atves į teisybės kelią
QUOTE(fotodizain @ 2010 02 25, 23:22)
Sweiki, ziuriu snekat apie vilbra. Tai negaliu pasakyti kad ten yra geriausios kaino. Net ir dabar ieskau objektyvo tai identiski objektyvai Canon obj. 18-135mm f/3.5-5.6 EF-S IS Vilbroj kaina 1499 o fotofabrike 1299. Yra skirtumas. Ir kai pirkau savo 500d canona, tai ziurejau visur, geriausia kaina buvo fotofabrike.
Na vilbroj siaip gana graziai galima del nuolaidos susitarti.... o kai as pirkau tai ri neprasant nuolaidos kaina buvo geresne nei fabtike... o i fabrika paskambinus ir apie nuolaidas pradejus kalbeti tai pasiule 50 LT nuolaida, tai tuo tarpu neprilygo vilbros kainom... Zinoma nevisada taip.... fotofabriko kainos daznokai buna geriausios, bet nevisada.... Vilbroj jei neklystu sigmos objektyvu kainos gan geros...