QUOTE(Akasha @ 2010 02 24, 17:49)
na rodau vargus su auto portretu(modeliu kolkas jokiu neturiu, tai ant saves praktikuojuosi)... Laikiu kritikos patarimu, pasiulymu, kur ka kaip keisti....
akasha man patiko 1, megstu krashtutinumus, man tokios spalvos patinka. ir kadravimas visai nieko pirmoje, veido ishraishka, tokia klastinga katyte, prieshpaskutine nebloga, bet kaip jau kazhkas minejo, nukirpta alkune, bet suprantu, kaip sunku save nupaveiksluot, tad merkiu aki
OT man tu truputeli panashi i c.shifer, ypac profilio fotkeje
Papildyta:
QUOTE(pinga @ 2010 02 24, 21:45)
Man rodos, gerai
oki doki, super. kas toliau. pati dziaugiuos, nes ilgas kelias, uzsibuvau su wb dirbtiniam, bet galiausiai viska perpratau kas kaip, net faina, kad ne viskas sviestu tepta.
tai manau jau galiu prashytis i pirmaji puslapi su foto duomenimis
beje norejau paklaust, ar yra koks albumiukas, blogas, na kazhkada minejot, kad yra kazhkas tokio, tik naujokams reikia sioki toki kelia pereit, kad gauti leidima ten dalyvaut. ar reikia ideti i albuma savo ND? 1,2,3,4,5? dabar manau seks tolimesnes uzduotis, 6.7, nors ir nebutinos, bet jau labai intriguoja kiaushiniai, lashai
beje, pinga, patiko tavo darbelis, pati viska aprashei, kad matosi fotkeje, idomi mintis, suprantu, kad sunkiai, nes tiltas tamsus, bet noretusi jo shviesesnio, nes viskas pakankamai shviesu, bet po tiltu taip juooooda.