Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(boruzka @ 2010 02 22, 23:40)
vinjetavimas netinka .... nors cia skonio reikalas , as sviesinciau foto ...

smile.gif Čia kampas sad.gif ir dėl jo susidarė šešėlis. Vinjetavimo nedėjau sad.gif. Neradau kol kas normalios vietos namuose, kad pakankamai šviesos būtų lotuliukas.gif
Šiaip spėju pas mane monikas prastai sukalibruotas sad.gif, reik kašką daryt wink.gif. Ačiū už pastabas, boruzka.
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 02 22, 23:01)
smile.gif Čia kampas sad.gif ir dėl jo susidarė šešėlis. Vinjetavimo nedėjau sad.gif. Neradau kol kas normalios vietos namuose, kad pakankamai šviesos būtų  lotuliukas.gif
Šiaip spėju pas mane monikas prastai sukalibruotas sad.gif, reik kašką daryt wink.gif. Ačiū už pastabas, boruzka.

dar pagalvojau , kad gali bandyti kazkokia tekstura taikyti .... g.gif
Atsakyti
Pirmas:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 02 23, 23:37)

good mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 02 23, 22:37)
Pirmas:

gerai smile.gif tokios spalvos mielos smile.gif
Atsakyti
Meadow, nd gerai...

Kur visos prapuolusios? skaitot prisipirke knygu? bigsmile.gif Ar siaip cia masine kuribine krize?.....

na rodau vargus su auto portretu(modeliu kolkas jokiu neturiu, tai ant saves praktikuojuosi)... Laikiu kritikos patarimu, pasiulymu, kur ka kaip keisti.... 4u.gif

user posted image

user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Si karta su kadravimu niekaip nesusitvarkiau... doh.gif Bet gal turit kokiu pasiulymu, kaip apkarpyti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 24 vasario 2010 - 17:01
Akasha daug nepasakysiu del kompozicijos tik tai kad uzkliuvo: pirma su spalvom siek tiek perryskiai, rezia aki, prislopinciau siek tiek balta, na susvelninciau, ir paskutine ta ranka kazkokia berybe: tas alkunes gabalas apkarpytas man nelabai estetiskai atrodo, o labiausiai patiko priespaskutine, tiek spalvos, tiek technoskai, tik actionas kazkiek kokybes pavoge. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 24, 16:49)
Meadow, nd gerai...

Kur visos prapuolusios? skaitot prisipirke knygu?  bigsmile.gif  Ar siaip cia masine kuribine krize?.....

na rodau vargus su auto portretu(modeliu kolkas jokiu neturiu, tai ant saves praktikuojuosi)... Laikiu kritikos patarimu, pasiulymu, kur ka kaip keisti.... 4u.gif

Si karta su kadravimu niekaip nesusitvarkiau...  doh.gif  Bet gal turit kokiu pasiulymu, kaip apkarpyti....

man pirma is visu situ geriausia .. liamuna jau viska susake , perspaudei su actionu gerokai ...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 24, 16:49)

saunuole,kad bandai 4u.gif 4u.gif 4u.gif grazus modelis esi wub.gif
tik noretusi naturalesniu spalvu,maziau PS mirksiukas.gif

_Meadow_,gerai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 02 24, 19:17)

QUOTE(boruzka @ 2010 02 24, 19:39)

QUOTE(vijja @ 2010 02 24, 20:53)

Aciu uz pastabas 4u.gif Su actionais ir apskritai PS man sendien kazkas uzplauke.... doh.gif Cia tikriausiai man nuotaika tokia ir labai naturalumo nesinorejo.... Nu nieko bus dar tu bandymu... Paskutine, man irgi ten su tom rankom negerai ziurisi, bet kaip karpyti irgi nesumasciau.... Nu nieko dar perdarysim, tik man nelabai paciai save fotkinti patinka, tik jau kai neriuriu nieko kito po ranka tenka verstis....
Atsakyti
[quote=Maggie,2010 02 22, 19:26]
perdariau (ishjungus monitoriu ir pakoregavus kiek ishlaikyma)

Man rodos, gerai thumbup.gif

[quote=Adeks,2010 02 22, 19:46]
Rodau savo 2 ir 3ND ax.gif

Nesimato ND esmės - turėtum matyti, kaip keičiasi ryškumo gylis (t.y., kaip zūminant ir artėjant prie objekto, tampa vis neryškesnis fonas). Bandyk dar. Tiesa, kokiu aparatu fotografuoji?

[quote=_Meadow_,2010 02 22, 22:25]
Vat paskutinis bandymas (žinau šešėliai, kampas maišo - trūksta dar iki tobulumo, gal Jūs dar ką pastebėsit):

man labai gražu thumbup.gif toks "švarus" darbelis, pavasariškas, mielas akiai thumbup.gif

[quote=_Meadow_,2010 02 23, 22:37]
Pirmas:

gerai thumbup.gif

[quote=Akasha,2010 02 24, 16:49]
Si karta su kadravimu niekaip nesusitvarkiau... doh.gif Bet gal turit kokiu pasiulymu, kaip apkarpyti....

Man kompozicijos prasme pirmas labiausiai. Bet, kaip jau kolegės minėjo, kiek perspausta su action.
Antram - alkūnė nepatinka apkarpyta. Kažkaip "netikrai" atrodo. Trečias - gražus gražaus žmogaus portretas. Bet be cinkelio.
Ketvirtas- fain, tik kirpčiau dešinę, su visa ranka. Paskutiniame irgi ranka trukdo. Lyg peršviesta būtų, o ir atrodo keistokai be alkūnės.

Kažkaip nepavyko pacituoti tvarkingai. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinga: 24 vasario 2010 - 20:52
Metu ir aš vieną kritikai. Man pačiai įdomiai žiūrisi dėl kontrastų - tamsa/šviesa, modernas (graffiti, tilto konstrukcija)/klasika (bažnyčia). Taip pat lyg telpa į trečdalių taisyklės rėmus. Ką Jūs manote?
user posted image
Atsakyti