Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na kai f toks, tai nera ko stebetis... smile.gif Man irgi taip pasitaiko... todel supratau, kad ryskiausias vaizdas buna ant siek tiek didesnio nei pacio maziausio f....

O del nd tai kol nepaaiskinai tai ir nesupratau is kur blin tas melsvumas vienoj pusej lotuliukas.gif ir jau zadejau sakyti, kad kazkas cia negerai... bet kadangi cia nuo kompo atspindziai tai uzskaitau.... tik dar biski sviesesne galetu buti...
Atsakyti
perdariau (ishjungus monitoriu ir pakoregavus kiek ishlaikyma)

auto
user posted image

lempa
user posted image

custom
user posted image

Atsakyti
Rodau savo 2 ir 3ND ax.gif
user posted imageHosted on Fotki

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryški @ 2010 02 21, 16:18)
Sveikos. Norėčiau ir aš ko nors išmokti, bet turbūt man su tokiais fotikais tik slėptis po lapais  blush2.gif
Turim du biggrin.gif Kodak C1013 ir Pentax S60  blush2.gif Muilinės teip sakant smile.gif Ar verta bandyt kažką spaust iš tokių?

Tau jau senai reikejo ateiti mokytis saunuole , kad bent db isdrisai 4u.gif thumbup.gif tavo gamtos nuotraukytes dar db pamenu ... del nd akasha buvo teisi , bet juk gali mokytis teisingai komponuoti , tvarkyti spalvas ir panasiu dalyku 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 22 vasario 2010 - 20:15
QUOTE(boruzka @ 2010 02 22, 19:57)
... del nd akasha buvo teisi , bet juk gali mokytis teisingai komponuoti , tvarkyti spalvas ir panasiu dalyku  4u.gif

visiskai pritariu drinks_cheers.gif
mano paskutinis pasispardymas su muilinuke

Ziedas..

user posted image

ir Forgete gali pakeisti mano fotika i Canon EOS 50D sarase blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 22 vasario 2010 - 20:15
QUOTE(liamuna @ 2010 02 22, 20:15)
visiskai pritariu  drinks_cheers.gif
mano paskutinis pasispardymas su muilinuke

ir Forgete gali pakeisti mano fotika i Canon EOS 50D sarase blush2.gif

dar reiketu nepamirsti posakio , kad fotografuoja ne fotoaparatas o fotografas ...
Atsakyti
liamuna pataisiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 02 22, 19:31)

ryskumo truksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 02 22, 20:27)
liamuna pataisiau  4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Noctua @ 2010 02 22, 19:28)
aciu abiem  4u.gif Bandysim taisytis  blush2.gif  Islaikymas tai net neatsimenu koks buvo  blush2.gif  Suprantu, kad butiniai daiktai nesuteikia jokio grozio, ale studijos neturiu, o vaiko padet i kazkokia viena vieta = misija neimanoma  doh.gif  Aciu del modeliuko  smile.gif

Na dėl studijos, tai ir aš neturiu tiesiog prisigalvoju visokių nesamonių ir kašką susikuriu namuose. biggrin.gif Baltų lapų ar paklodžių prisitiesiu. Fotkinu iš įvairių rakursų, šiandien net ant žemės varčiaus. Tikiuosi kaimynai nematė lotuliukas.gif Šešeliuotos nuotraukos gaunasi, trūksta iki idealo dar nemažai. Bet mokomės.
Vat paskutinis bandymas (žinau šešėliai, kampas maišo - trūksta dar iki tobulumo, gal Jūs dar ką pastebėsit):

user posted image

Reikia atlikti namų darbus. Kad lygiomis teisėmis su jumis eičiau wink.gif Niu prisiruošiu kada iš naujo perdarysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 22 vasario 2010 - 22:29
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 02 22, 22:25)
Na dėl studijos, tai ir aš neturiu tiesiog prisigalvoju visokių nesamonių ir kašką susikuriu namuose. biggrin.gif Baltų lapų ar paklodžių prisitiesiu. Fotkinu iš įvairių rakursų, šiandien net ant žemės  varčiaus. Tikiuosi kaimynai nematė  lotuliukas.gif  Šešeliuotos nuotraukos gaunasi, trūksta iki idealo dar nemažai. Bet mokomės.
Vat paskutinis bandymas (žinau šešėliai, kampas maišo - trūksta dar iki tobulumo, gal Jūs dar ką pastebėsit):

vinjetavimas netinka .... nors cia skonio reikalas , as sviesinciau foto ...
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2010 02 22, 20:57)
Tau jau senai reikejo ateiti mokytis saunuole , kad bent db isdrisai  4u.gif  thumbup.gif tavo gamtos nuotraukytes dar db pamenu ... del nd akasha buvo teisi , bet juk gali mokytis teisingai komponuoti , tvarkyti spalvas ir panasiu dalyku  4u.gif

100% drinks_cheers.gif

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 02 22, 23:25)
Na dėl studijos, tai ir aš neturiu tiesiog prisigalvoju visokių nesamonių ir kašką susikuriu namuose. biggrin.gif Baltų lapų ar paklodžių prisitiesiu. Fotkinu iš įvairių rakursų, šiandien net ant žemės  varčiaus. Tikiuosi kaimynai nematė  lotuliukas.gif  Šešeliuotos nuotraukos gaunasi, trūksta iki idealo dar nemažai. Bet mokomės.

Labai grazus darbelis, Laukiam prisijungiant su namu darbais 4u.gif
O sioj foto tai dar stalo faktura siek tiek kliuva... Kadangi siaip viskas labai isciustita ir grazu tai ir pagrindo lygaus noretusi..... mirksiukas.gif
Atsakyti