Na kai f toks, tai nera ko stebetis... Man irgi taip pasitaiko... todel supratau, kad ryskiausias vaizdas buna ant siek tiek didesnio nei pacio maziausio f....
O del nd tai kol nepaaiskinai tai ir nesupratau is kur blin tas melsvumas vienoj pusej ir jau zadejau sakyti, kad kazkas cia negerai... bet kadangi cia nuo kompo atspindziai tai uzskaitau.... tik dar biski sviesesne galetu buti...
QUOTE(Ryški @ 2010 02 21, 16:18)
Sveikos. Norėčiau ir aš ko nors išmokti, bet turbūt man su tokiais fotikais tik slėptis po lapais
Turim du Kodak C1013 ir Pentax S60 Muilinės teip sakant Ar verta bandyt kažką spaust iš tokių?
Turim du Kodak C1013 ir Pentax S60 Muilinės teip sakant Ar verta bandyt kažką spaust iš tokių?
Tau jau senai reikejo ateiti mokytis saunuole , kad bent db isdrisai tavo gamtos nuotraukytes dar db pamenu ... del nd akasha buvo teisi , bet juk gali mokytis teisingai komponuoti , tvarkyti spalvas ir panasiu dalyku
QUOTE(boruzka @ 2010 02 22, 19:57)
... del nd akasha buvo teisi , bet juk gali mokytis teisingai komponuoti , tvarkyti spalvas ir panasiu dalyku
visiskai pritariu
mano paskutinis pasispardymas su muilinuke
Ziedas..
ir Forgete gali pakeisti mano fotika i Canon EOS 50D sarase
QUOTE(liamuna @ 2010 02 22, 20:15)
visiskai pritariu
dar reiketu nepamirsti posakio , kad fotografuoja ne fotoaparatas o fotografas ...
liamuna pataisiau
QUOTE(Noctua @ 2010 02 22, 19:28)
aciu abiem Bandysim taisytis Islaikymas tai net neatsimenu koks buvo Suprantu, kad butiniai daiktai nesuteikia jokio grozio, ale studijos neturiu, o vaiko padet i kazkokia viena vieta = misija neimanoma Aciu del modeliuko
Na dėl studijos, tai ir aš neturiu tiesiog prisigalvoju visokių nesamonių ir kašką susikuriu namuose. Baltų lapų ar paklodžių prisitiesiu. Fotkinu iš įvairių rakursų, šiandien net ant žemės varčiaus. Tikiuosi kaimynai nematė Šešeliuotos nuotraukos gaunasi, trūksta iki idealo dar nemažai. Bet mokomės.
Vat paskutinis bandymas (žinau šešėliai, kampas maišo - trūksta dar iki tobulumo, gal Jūs dar ką pastebėsit):
Reikia atlikti namų darbus. Kad lygiomis teisėmis su jumis eičiau Niu prisiruošiu kada iš naujo perdarysiu.
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 02 22, 22:25)
Na dėl studijos, tai ir aš neturiu tiesiog prisigalvoju visokių nesamonių ir kašką susikuriu namuose. Baltų lapų ar paklodžių prisitiesiu. Fotkinu iš įvairių rakursų, šiandien net ant žemės varčiaus. Tikiuosi kaimynai nematė Šešeliuotos nuotraukos gaunasi, trūksta iki idealo dar nemažai. Bet mokomės.
Vat paskutinis bandymas (žinau šešėliai, kampas maišo - trūksta dar iki tobulumo, gal Jūs dar ką pastebėsit):
vinjetavimas netinka .... nors cia skonio reikalas , as sviesinciau foto ...
QUOTE(boruzka @ 2010 02 22, 20:57)
Tau jau senai reikejo ateiti mokytis saunuole , kad bent db isdrisai tavo gamtos nuotraukytes dar db pamenu ... del nd akasha buvo teisi , bet juk gali mokytis teisingai komponuoti , tvarkyti spalvas ir panasiu dalyku
100%
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 02 22, 23:25)
Labai grazus darbelis, Laukiam prisijungiant su namu darbais
O sioj foto tai dar stalo faktura siek tiek kliuva... Kadangi siaip viskas labai isciustita ir grazu tai ir pagrindo lygaus noretusi.....