Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 02 22, 14:25)
Gerai.... As skirtuma matau smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 22, 15:25)
Gerai.... As skirtuma matau smile.gif
Na labai mazas f tai taip ir isbliurino viska smile.gif O ir spalvas specialiai mazinau, kad butu svelnu svelnu smile.gif Reikes pabandyti dar pazaisti ir paryskinti.... smile.gif Aciu uz nuomone.... 4u.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 02 22, 16:56)

`
aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
gal kritikos butu galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noctua @ 2010 02 22, 16:59)
gal kritikos butu galima? g.gif

na del istrizhaines - negaliu komentuot, nes pati neseniai su taisyklem susipazinau, bet visas vaizdas - schmoll.gif ir ryshkumo atzhvilgiu, nukirpta galva ir spalvos man nesiklijuoja. nors burbuliukas fainuolis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noctua @ 2010 02 22, 15:25)
I istrizaines taisykle bandziau.. blush2.gif

Hmmm... Kaip čia viskas pasikeitę bei apmirę. sad.gif

Noctua, koks buvo išlaikymas? Sofa ir tas visas margas fonas nuotraukai tikrai patrauklumo neprideda. Bet juk tam ir mokomės wink.gif. Vaikutis - fainuolis. Nuostabų modeliuką turi mokslui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 02 22, 17:38)
na del istrizhaines - negaliu komentuot, nes pati neseniai su taisyklem susipazinau, bet visas vaizdas -  schmoll.gif ir ryshkumo atzhvilgiu, nukirpta galva ir spalvos man nesiklijuoja. nors burbuliukas fainuolis 4u.gif

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 02 22, 17:45)
Hmmm... Kaip čia viskas pasikeitę bei apmirę. sad.gif 

Noctua, koks buvo išlaikymas? Sofa ir tas visas margas fonas nuotraukai tikrai patrauklumo neprideda. Bet juk tam ir mokomės wink.gif. Vaikutis - fainuolis. Nuostabų modeliuką turi mokslui  4u.gif

aciu abiem 4u.gif Bandysim taisytis blush2.gif Islaikymas tai net neatsimenu koks buvo blush2.gif Suprantu, kad butiniai daiktai nesuteikia jokio grozio, ale studijos neturiu, o vaiko padet i kazkokia viena vieta = misija neimanoma doh.gif Aciu del modeliuko smile.gif
Atsakyti
ka manot? zinau, kad ausis nukirpta, o kita ikomponuota labai ispaustai, be to ryshkymo truksta, nes judejo objektas smile.gif bet..

user posted image

cia jb variantas, man spalvotas geresnis:
user posted image
Atsakyti
Noctua, modeliuka turi geruli 4u.gif Taciau sioje nuotraukoje, sviesa labai negerai ir per ryskiai krenta, stenkis vengti tiesioginiu saues spinduliu... Isdegintas vaiko veidukas ir kitos detales.... Sofa gal irgi taip nemaisytu, jei nebutu vietomis ruskiai apsvieta saules..... Del ryskios sviesos ir vaiko akytes labai nevienodai atrodo.... tarsi skirtingos butu... Del istrizaines suprantu, ka turejai galvoje, bet siuo atveju kazkaip nesiziuri.... gal todel, kad vaiko rankyte tokia padetimi, kad ta istrizaine lauzo ir nebesimato pagrindines minties, ka norejai parodyti siuo darbeliu.... mirksiukas.gif bandyk toliau...
Atsakyti
bandau AWB dirbtiniam apshvietime (su baltu puodeliu pasidaviau, zinau, kad gal cia ne prie ko, bet psichologishkai lengviau ir idomiau, pasirinkau kita daikta he he, geriausiai gavosi su wc popierium, baltu, ir su siena balta).

auto
user posted image

lempa
user posted image

custom
user posted image

na man atrodo si karta gavosi, nors tamsokos. pas mane visur, beje, taupancios lemputes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 02 22, 19:31)
ka manot? zinau, kad ausis nukirpta, o kita ikomponuota labai ispaustai, be to ryshkymo truksta, nes judejo objektas smile.gif bet..

Vajej koksai gainuolis wub.gif Ausytes zinoma lkiuva, bet siaip foto grazi... Del paplaukimo, viskas atrodo ganetinai rysku, taciau akytes rodos nefokuse.... pabandyk tik akis pasarpinti, turetu geriau atrodyti... Man ir spalvota ir jb siuo atveju graziai... spalvota, gak kiek zaismingesne atrodo..... kokius nustatumus naudojai?

Siaip turiu dar tokia ideja, kad prie nuotrauku surasyti pagrindinius nustatymus... bus lengviau iskarto orientuotis visoms.... Ka manot? ax.gif
Atsakyti
aaa, jei ziuresit deshniau, ten melynumo yr, cia shviesa nuo kompo, jau matau, kad reikia kita vieta imti, velniava. na laukiu komentaru.
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 02 22, 19:54)
Vajej koksai gainuolis  wub.gif  Ausytes zinoma lkiuva, bet siaip foto grazi... Del paplaukimo, viskas atrodo ganetinai rysku, taciau akytes rodos nefokuse.... pabandyk tik akis pasarpinti, turetu geriau atrodyti... Man ir spalvota ir jb siuo atveju graziai... spalvota, gak kiek zaismingesne atrodo..... kokius nustatumus naudojai?
Siaip turiu dar tokia ideja, kad prie nuotrauku surasyti pagrindinius nustatymus... bus lengviau iskarto orientuotis visoms.... Ka manot? ax.gif

oi aciu. as daviau sharpa per visa, nes norejau kailiuko daugiau, bet kad akys ishplaukusios tai tikrai, bandysiu tuoj paryshkint akytes.
iso 400 f1.8

na galim, prie tokiu jau gal sudetingesniu foto, nes prie kiekvienos, kad ir ND, labai jau daug, mano manymu, popierizmo. bet kaip nuspresit - taip ir bus.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 02 22, 18:54)
bandau AWB dirbtiniam apshvietime (su baltu puodeliu pasidaviau, zinau, kad gal cia ne prie ko, bet psichologishkai lengviau ir idomiau, pasirinkau kita daikta he he, geriausiai gavosi su wc popierium, baltu, ir su siena balta).

man atrodo negerai unsure.gif
o kysius fainas wub.gif kankink dar biggrin.gif
Atsakyti