Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos. Norėčiau ir aš ko nors išmokti, bet turbūt man su tokiais fotikais tik slėptis po lapais blush2.gif
Turim du biggrin.gif Kodak C1013 ir Pentax S60 blush2.gif Muilinės teip sakant smile.gif Ar verta bandyt kažką spaust iš tokių?
Atsakyti
QUOTE(Ryški @ 2010 02 21, 17:18)
Sveikos. Norėčiau ir aš ko nors išmokti, bet turbūt man su tokiais fotikais tik slėptis po lapais  blush2.gif
Turim du biggrin.gif Kodak C1013 ir Pentax S60  blush2.gif Muilinės teip sakant smile.gif Ar verta bandyt kažką spaust iš tokių?

Sveika.. Bandyti islauzti kazka visada galima, taciau bus tikrai labai sunku, nes nei viename, nei kitame nera jokiu rankiniu nustatymu.... Pirma nd gal ir pavyktu padaryti, bet kitu tai tikrai ne.... Tai galeciau patarti nebent parduoti siuos ir nusipirkti geresne muiline su daugiau nustatymu.... Pati irgi naudojausi kodak z8612 IS... Jis buvo vienas is pigiausiu fotiku su daugiau nustatymu ir is jo galima si ta islauzti... O su paprasta muilinuke bus sunku....
Atsakyti
QUOTE(Ryški @ 2010 02 21, 17:18)
Sveikos. Norėčiau ir aš ko nors išmokti, bet turbūt man su tokiais fotikais tik slėptis po lapais  blush2.gif
Turim du biggrin.gif Kodak C1013 ir Pentax S60  blush2.gif Muilinės teip sakant smile.gif Ar verta bandyt kažką spaust iš tokių?

Spaust manau neverta, nebent iseit su muiline, apsidairyt ir suprast ar apskritai nori fotografijom uzsiimt. Nors tam muiline gal ir nebutina, iseik ir "Pafotografuok akimis". Tada pirkti veidrodi.
Atsakyti
nu ka, prisipirkau per knygu muge fotografijos knygu, tai dabar imsiuosi skaityt smile.gif nuolaidos tikrai neblogos buvo. o ir siaip kai nueini ten, tai negali nepirkt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.
Jusu teismui mano 2ND blush2.gif
f5.
user posted imageHosted on Fotki
f11.
f22.
rolleyes.gif
Papildyta:
kai per kompa ziurejau dideles nuotraukas,graziau atrode g.gif
Atsakyti
adeks o tau paciai f11 nuo f22 ar skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 02 22, 14:09)
adeks o tau paciai f11 nuo f22 ar skiriasi?

Taip skiriasi,paziurek i krokodilo akys ir tigro dryzius(jeigu rasi lotuliukas.gif )Bet jau rasiau,per kompa labai gerai viskas skiriasi g.gif Gal cia tas Fotki.com grybauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2010 02 22, 12:04)
Sveikos.
Jusu teismui mano 2ND blush2.gif

gerai. man tai tikrai matosi skirtumas. ir jei supranti kas keiciasi ir kaip, tai saunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 20, 15:12)
Na o kadangi mano flickr baigesi, o antra acounta tingiu kurti, tai metu tiesiog nuorodele, paskutiniu bandymu... http://www.efoto.lt/node/368634
Labai lauksiu pastabu ir komentaru..... blush2.gif  4u.gif

truksta ryshkumo, bet ideja patiko, kazhkaip labai jaukios nuotraukos. man labiausiai patiko su sypsena, tokia zaisminga, tinka prie tu sparnu wink.gif
QUOTE(Forgete @ 2010 02 20, 23:11)
O jus tiek laiko neisimat nuotrauku is korteles? as kasdien stengiuosi isimti, maza kas tai kortelei nutiks.

as ne kasdien, bet karta i savaite, jei fotkinu, nes vistiek perziuret labai norisi, perdaryt ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 22, 14:29)
gerai. man tai tikrai matosi skirtumas. ir jei supranti kas keiciasi ir kaip, tai saunu  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2010 02 22, 13:04)
Sveikos.
kai per kompa ziurejau dideles nuotraukas,graziau atrode g.gif

Gerai.... As skirtuma matau smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 02 22, 13:32)
truksta ryshkumo, bet ideja patiko, kazhkaip labai jaukios nuotraukos. man labiausiai patiko su sypsena, tokia zaisminga, tinka prie tu sparnu wink.gif

Na labai mazas f tai taip ir isbliurino viska smile.gif O ir spalvas specialiai mazinau, kad butu svelnu svelnu smile.gif Reikes pabandyti dar pazaisti ir paryskinti.... smile.gif Aciu uz nuomone.... 4u.gif
Atsakyti
I istrizaines taisykle bandziau.. blush2.gif
user posted image
Atsakyti