Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kokere @ 2010 02 20, 15:41)
Susikurk savo albumą per photobucket
Ten didelė talpa ir trint gali kai nori

per visus situs kokybe baisiai nuvalgo. Pabandyk viena ir ta pacia nuotrauka ikelt per skirtingas vietas irper flickr tame tarpe, pamatysi koks didziulis skirtumas

cia pvz

radikal.ru
user posted image

photobucket
user posted image

flickr
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 vasario 2010 - 16:51
QUOTE(Zitlali @ 2010 02 20, 17:40)
per visus situs kokybe baisiai nuvalgo. Pabandyk viena ir ta pacia nuotrauka ikelt per skirtingas vietas irper flickr tame tarpe, pamatysi koks didziulis skirtumas

geras, tai kuri is situ nuotrauku yra arciau originalo. ?
Atsakyti
QUOTE(fotodizain @ 2010 02 20, 17:55)
geras, tai kuri is situ nuotrauku yra arciau originalo. ?

paskutinis, juodai baltoje foto labai ryskiai matosi, labiau nei spalvotoje. galit pazaist smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,mergaitės. 4u.gif

Vis įlendu psigrožėti Jūsų nuotraukomis,pasisemti žinių fotografavime.Jūs šaunuolės. 4u.gif
O aš per savo žioplumą prisidariau bėdos... verysad.gif Suformatavau kortelę,neperkėlusi į komiuterį apie 300 nuotraukų... verysad.gif Liko išbraukta iš atminties mažiausiai 4 mėnesiai... verysad.gif

Gal galite pasakyti,ar įmanoma atgaivinti suformatuotą kortelę?Kur man kreiptis dabar? Iš anksto ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2010 02 20, 18:50)

Vis įlendu psigrožėti Jūsų nuotraukomis,pasisemti žinių fotografavime.Jūs šaunuolės. 4u.gif
O aš per savo žioplumą prisidariau bėdos... verysad.gif Suformatavau kortelę,neperkėlusi į komiuterį apie 300 nuotraukų... verysad.gif Liko išbraukta iš atminties mažiausiai 4 mėnesiai... verysad.gif

Gal galite pasakyti,ar įmanoma atgaivinti suformatuotą kortelę?Kur man kreiptis dabar? Iš anksto ačiū. 4u.gif

Uzjauciu, net neisivaizduoju.... ka patarti.
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2010 02 20, 16:50)

jei butum tik istrynus, tai zinau, kad imanoma atstayt. Bet dabar jau suformatuota g.gif Bandyk kokiu recovery programeliu ieskot.
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2010 02 20, 18:50)

Kiek zinau, po formatavimo atsatyti jau nelabai imanoma....
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2010 02 20, 17:40)

cia pvz

Nieko sau, koks skirtumas blink.gif Niekada nebandziau sitaip lyginti bigsmile.gif

Beje, sveikos 4u.gif
Atsakyti
Ačiū,kad atsiliepėte,mergaitės...
Bandysiu kokiam meistrui su foto.. susijusiam nunešt kortelę,bet vilčių turiu mažai...Na,kokia aš žioplėėė,negaliu... cry.gif fool.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2010 02 20, 20:23)
Ačiū,kad atsiliepėte,mergaitės...
Bandysiu kokiam meistrui su foto.. susijusiam nunešt kortelę,bet vilčių turiu mažai...Na,kokia aš žioplėėė,negaliu... cry.gif  fool.gif  sad.gif

nu as nesu tikra as galima atstatyt.. paziurek cia, gal paskambink.. http://www.matrix.lt/remont-hdd.htm nelabai aisku, ar jie formatuotas korteles tvarko.
ir kodel tu sugalvojai ja suformatuot?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 20, 20:45)
nu as nesu tikra as galima atstatyt.. paziurek cia, gal paskambink.. http://www.matrix.lt/remont-hdd.htm nelabai aisku, ar jie formatuotas korteles tvarko.
ir kodel tu sugalvojai ja suformatuot?smile.gif

Ačiū,pažiūrėsiu būtinai. 4u.gif

Aš netyčia spustelėjau tą mygtuką meniu belandžiodama... verysad.gif Asilė... verysad.gif Ten didelė dalis mažiaus gyvenimo akimirkų buvo...Pirmas gimtadienis,Kalėdos,pirmi žingsniai... verysad.gif Ir kodėl nesukėliau į saugesnę laikmeną nuotraukų... verysad.gif

Ech... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 20, 14:31)
Matai, per radikal.ru tai as ten nenoriu...

Gali toliau kelti į flickr, tiesiog nebematysi seniausiai įkeltų foto 4u.gif (jei kur naudojai nuorodą, tai ten foto liks)

QUOTE(robobebras @ 2010 02 20, 14:47)
va ir as norejau paklaust tu, kurie(-ios) ilgiau fotkinate, kiek atveju realiame gyvenime teko naudotis custom WB?

Aš turiu tą dangtelį, vasarą buvau užsidegusi visur nustatinėti, bet... kartą pafotkinau lauke ir gavau mėlynas fotkes gun_bandana.gif Gerai, kad yra ps, fotkes susitvarkiau doh.gif bet daugiau nebenustatinėju schmoll.gif žymiai paprasčiau fotkinti RAW. Dabar nustatinėčiau tik fotografuodama neaiškaus (pvz taupančių lempučių) apšvietimo sąlygomis, nes tada ir raw nepakanka , kai spalvos pageltonuoja iki begalybės doh.gif

QUOTE(_Rūta_ @ 2010 02 20, 15:54)
Pasididina paspaudus Ir nuorodoj paspaudus dar kartą pasididina

Nepatogu 4u.gif Jei gerai pamenu, prie DUK yra aprašymas ir kaip kelti, ir kokia dydžio, kad forumo neištampytų

QUOTE(Juraciukee @ 2010 02 20, 17:50)

oi, esu ir aš taip pridirbus, gerai, kad nieko gero ten nebuvo (tik nd lotuliukas.gif ), pamėgink paieškoti atstatomųjų programėlių ir jokiu būdu nebefotografuok ant viršaus 4u.gif
Atsakyti