Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Noctua @ 2010 02 13, 11:44)
o nebandei paprasto balto lapo fotkint? As fotkinau fotiko manualo galini puslapi balta  biggrin.gif

Bandziau- grybina...
Saldytuvo dureles lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
auto
user posted image
lempute
user posted image
custum
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 02 13, 11:49)
Bandziau- grybina...
Saldytuvo dureles lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu man ir anam, ir sitam viskas gerai smile.gif
Atsakyti
negerai kokere ir sitas - geltonuoja. Pasitikrint galit per kokia nors programa.
Sakau tu pasidek lapa prie fotografuojamo daikto, tada ji nusifotografuok. arba isviso paimk to pacio daikto balta vieta ir nusifotkink. Gi reikia fotkint kad ne visas plotas nuotraukoj butu uzimtas, o tik apskritimas butu matomas ekrane. Ta balta nustatyk ant custom ir tada pati fotika perstatyk CUSTOM rezimu. pamatysi kaip viskas gausis. nes jei tu lakstai po namus ir vienam apsvietime balta saldytuva nufotografuoji, o kitam apsvietime balta daikta, tai tikrai bus blogai.

Papildyta:
Cia ziuriu pirmam lape parasyta kad reikia nofotografuoti taip kad ta balta spalva uzimtu visa kadra. Canon 500D instrukcijoj raso:

Nufotografuokite visiskai balta objekta. Lygus baltos spalvos objektas turetu uzipildyti centrini taskinio matavimo ratuka.

Idomu kaip su kokiu NIkonu, ar reikia visa kadra ar irgi uztenka tik dalies g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 13 vasario 2010 - 12:02
Pas mane saldytuvas toje pacioje patalpoje. Pas mane bendra erdve. O su lapu man akivaizdziai melunuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 02 13, 12:07)
Pas mane saldytuvas toje pacioje patalpoje. Pas mane  bendra erdve. O su lapu man akivaizdziai melunuoja doh.gif

patalpa ta pati, bet atspindziai ant jo kiti. o tu lapa padejai prie savo fotografuojamo daikto? Pasistenk kad butu vienodam apsvietime vienodoj vietoj. as susidejau stai taip ir nuo balto lapo paemiau balta spalva.
http://farm5.static...._7cf6702583.jpg

Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 02 13, 12:07)
Pas mane saldytuvas toje pacioje patalpoje. Pas mane  bendra erdve. O su lapu man akivaizdziai melunuoja doh.gif

o melynuoja tau pats baltas lapas nufotkintas, ar jau fotografuojamas objektas, nustatytas ant custom su tuo baltu lapu?
Atsakyti
objektas melynuoja doh.gif doh.gif doh.gif
dar vienas bandymas... Baltas lapas doh.gif
seselis
user posted image
auto
user posted image
custum
user posted image
Atsakyti
kreminis kokere smile.gif
Atsakyti
Vieta analogiska buvo... Bet daba man jau kazkoki rausva atspalvi meta doh.gif doh.gif doh.gif
Einu seima pamaitinsiu ir toliau zaisiu
Atsakyti
štai čia vienas pavyzdukas kaip nustatyti WB ir kaip lapą laikyti, o TOKIO dar neteko matyti su wc popierium lotuliukas.gif
Atsakyti
seselis
user posted image
auto
user posted image
custum
user posted image
Atsakyti
mazai, bet geltonuoja unsure.gif
Atsakyti