Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 02 20, 00:02)
i... o koks pas tave dabar objektyvas?

Pas man dabar 18-55mm.

Reikia pabandyt paimti per fotorent, nuomai objektyva savaitgaliui ir paziuret ar vartas demesio ar ne. 40 lt tik ta parai tai nebeda be to dabar man atrodo kad akcija atrakcija yra kaskokia tai. nu vienu zodziu, Truksta man zumo su mano objektyvu reiks vyro prasyt dovanos, kovo 8 proga. (Jauciu pasius Jisai mane, toli toli su mano norais. smile.gif)))
Atsakyti
Bandau rodyt 5 ND dirbtiniam apšvietime. Custom kažkurioj vietoj netgi buvau užtaikius vienodas RGB reikšmes, bet antrą kartą ten pat nebepataikiau lotuliukas.gif Išbandžiau baltą lapą, baltą lėkštę, baltą medžiaginį maišelį, bet geriausiai vienkartinė nosinė suveikė bigsmile.gif

Auto:
user posted image

Lemputė:
user posted image

Custom:
user posted image

Dabar per torrent siunčiuosi angliškas versijas Understanding Exposure, Understanding Close-up Photography ir Learning to See Creatively, visos Bryan Peterson. Dar bandysiu apie išlaikymą surasti. O fotografo akį irgi nusipirkus turiu, tik niekaip neprisėdu paskaityt, teks laukti sekmadienio turbūt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukuotukaf: 19 vasario 2010 - 23:34
Sveikos merginos. Pavarysiu as cia off topic. Nusipirkau pulteli Canon RC-1, VA TOKI bet pasirodo netinka prie mano Eos1000D. Tinka Digital Rebel T1i 500D, Digital Rebel XSi 450D, Canon EOS Digital Rebel XTi 400D, Canon EOS Digital Rebel XT 350D, Canon EOS Digital Rebel 300D, Canon EOS 5D Mark II. Gal kas noretu ji is manes nupirkt blush2.gif . Atiduociau pigiau nei pardej. Rasykit i AZ.
Atsakyti
Sweiki, noriu galu gale atiduoti savo 5 ND bet kol kas 1 dali. Naturaliam apsvetime.
Lauksiu kritikos ax.gif
AUTO
user posted image
SAULUTE
user posted image
RANKINIS
user posted image

Atsakyti
Arba mano monitorius, nes grynai vizualiai ziuriu, bet atrodo arba gelsvas truputuka arba pats buteliukas nera idealiai baltas
Atsakyti
fotodizain, ale gerai nusistačius, man praktiškai visi balti atrodo wink.gif užskaityčiau.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 02 20, 14:03)
fotodizain, ale gerai nusistačius, man praktiškai visi balti atrodo wink.gif užskaityčiau.

Valooooo clap.gif :aciukas

Padejo mano baltas saldytuvas.
Atsakyti
QUOTE(fotodizain @ 2010 02 20, 13:09)
Valooooo  clap.gif  :aciukas

Padejo mano baltas saldytuvas.

Reiskias mano pc nustatymai nekokie blush2.gif
Šaldytuvą fotkijai?
Atsakyti
fukuotukaf kedai ok smile.gif

fotodizain irgi ok smile.gif
Atsakyti
Labuka fotografuojantiems 4u.gif
As cia su poster_offtopic.gif labai sorry...bet gal kas noretumet man parduoti standartini objektyva canon EF18-55mm IS ?
Laukciau ziniu i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 02 20, 14:12)
Reiskias mano pc nustatymai nekokie blush2.gif
Šaldytuvą fotkijai?

Aha bandziau is pradziu tualetini poperi, po to palange, po to lubas, ir geriausiai isejo su saldytuvu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2010 02 19, 23:31)
Bandau rodyt 5 ND dirbtiniam apšvietime.

gerai
Papildyta:
QUOTE(fotodizain @ 2010 02 20, 12:48)
Sweiki, noriu galu gale atiduoti savo 5 ND bet kol kas 1 dali. Naturaliam apsvetime.
Lauksiu kritikos ax.gif

gerai
Atsakyti