Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kokere @ 2010 02 19, 20:35)
vijja, grazus modelis wub.gif  Is ko fona pasidarius ir kaip pritvirtinus? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

aciuks,ant sienos su lipukais priklijavau pamusalo juodo gabala ax.gif
bet ir ziurisi ne per geriausiai schmoll.gif bet vis ne spalvota doh.gif
Atsakyti
Tai aisku geriau nei margas.
As vis idejas audziu is ko cia fona pasidarius, bet vyras vis atmeta
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2010 02 19, 21:24)
aga  unsure.gif

sveikos  4u.gif

Kokia dukrytė, tikras modelis bigsmile.gif kaip tavo mokslai? Gal jau galima kviestis make up'ui? biggrin.gif

Foto tai man pirmoji labiausiai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2010 02 19, 21:00)
Kokia dukrytė, tikras modelis  bigsmile.gif  kaip tavo mokslai? Gal jau galima kviestis make up'ui?  biggrin.gif

Foto tai man pirmoji labiausiai patinka smile.gif

aciu uz kompimentus modeliukei,perduosiu biggrin.gif

dar negali,man iki birzelio vidurio smile.gif

as tavo ir Emratos foto beveik visas pasidariau ant popieriaus wub.gif
labai dziaugiuos ir dekoju Jums abiems 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2010 02 19, 22:23)
dar negali,man iki birzelio vidurio  smile.gif

as tavo ir Emratos foto beveik visas pasidariau ant popieriaus  wub.gif
labai dziaugiuos ir dekoju Jums abiems  4u.gif  4u.gif

Lauksiu pabaigos mokslų biggrin.gif

Šaunu....aš dar vis planuoju peržiūrėt likusias foto, nes yra tokių, prie kurių dar neprisiliečiau blush2.gif siaubas...reikės įrašyt cd tau vistiek kaip nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 02 19, 20:12)
Truputi pazaidimu su zvakem blush2.gif

Truksta minties kazkokios... tiesiog zvake ir tiek...

QUOTE(fukuotukaf @ 2010 02 19, 21:08)
Su vyro pagalba ilgajį savaitgalį fotkinau užsidegantį degtuką. Pati liepsna vis tiek atrodo išplaukusi, nors dūmai gana ryškūs doh.gif Dar nežinau, ką su ta visiškai balta spalva daryti. Kaip ir pereksponuota atrodo, bet koreguojant ekspoziciją atsiranda pilkumas, liepsna pasidaro kažkokia nešvari, plius dūmai ne taip aiškiai matosi g.gif Žodžiu, laukiu patarimų, o tuo tarpu einu daryt WB namų darbą dirbtiniam apšvietime 4u.gif

Na kaip suprantu tas degtuku uzsidegimas per daug greitas gaunasi ir nepagauna fotikas... Dumai nuo degtuko graziai pagauti...

QUOTE(fotodizain @ 2010 02 19, 21:17)
labas vakaras, Penktadienis, liudna, cia. Nieko mazdaug nera. Idedu biski nuotraukyciu.
zinau kad truksta ryskumo, bet vistiek laukiu kritikos

Na visas problemas pati isvardinai, ryskumas ir tamsu per daug.... Gera modeliuka turi, gali dazniau pakankinti ir pafotkinti.... del ryskumo, kap suprantu f gana mazas, o cia judantis objektas, tai ir fokusas kai kuriose man atrodo nusokes...

QUOTE(vijja @ 2010 02 19, 21:24)
aga  unsure.gif

sveikos  4u.gif

dedu ir as pora,dukra kankinau smile.gif

Grazuole dukryte 4u.gif ir maivytis megsta smile.gif man atntra labai labai wub.gif tokia nuotaikinga ir su charakteriu... joje ir klosciu fono nesimato.... Pirma irgi visai faina, o klostes bandyk PS retusuoti....
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2010 02 19, 21:27)
Lauksiu pabaigos mokslų biggrin.gif

Šaunu....aš dar vis planuoju peržiūrėt likusias foto, nes yra tokių, prie kurių dar neprisiliečiau  blush2.gif siaubas...reikės įrašyt cd tau vistiek kaip nors  biggrin.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

laukisiuuuuuuuu bigsmile.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 02 19, 21:35)
Grazuole dukryte 4u.gif  ir maivytis megsta smile.gif man atntra labai labai wub.gif  tokia nuotaikinga ir su charakteriu... joje ir klosciu fono nesimato.... Pirma irgi visai faina, o klostes bandyk PS retusuoti....

aciukas mirksiukas.gif su PS kazkaip sunkiai man draugaujas cool.gif
Atsakyti
O WB namų darbe RGB turi gautis idealiai vienodi ar gali per 1-2 punktus skirtis?
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 19, 22:35)
Na visas problemas pati isvardinai, ryskumas ir tamsu per daug.... Gera modeliuka turi, gali dazniau pakankinti ir pafotkinti.... del ryskumo, kap suprantu f gana mazas, o cia judantis objektas, tai ir fokusas kai kuriose man atrodo nusokes...

Jo modelis tai geras bet ne visada nori pozuoti. mirksiukas.gif

Norejau paklausti, kai fotografuojat lauke, kokius nustatymus naudojate. Kai yra geras oras. Nes nuotraukas ziurejau per fotika, tai viskas gerai buvo o kai ikeliau i kompa tai per tamsios pasidare. doh.gif
Ir dar noriu pirkti objektyva. Tai norejau paklausti kokiais objektyvais dazniausiai naudojates (kasdieniniam fotografavime) ziurejau sigmos 18-200f3.5-6.5 ASP IF DC. bet gal nevertas jisai demesio paliginus su canonu? rolleyes.gif
Atsakyti
Grįžau iš kalnų, nuotraukų dar net pati neperžiūrėjau, sunki savaitė doh.gif
Dabar ieškosiu laisvesnio laiko ir baigsiu namų darbus blush2.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 18, 20:21)
tai spek del ko as ten ir eisiu? biggrin.gif aas tai galvoju pirkt Susipazinkime: Ekspozicija ir dar jei ka rasiu geresnio smile.gif

Buvau šiandien knygų mugėj, planavau pirkt Fotografo akį, bet pradėjau rinktis tarp šitos ir Susipažinkime : Ekspozicija, ir galiausiai parsinešiau antrą biggrin.gif Tik kad teks trumpam į lentyną padėt, nėra dabar visai laiko.. verysad.gif
Atsakyti
Modelis, va mano modelis - begedis.... Ka isdaryneja... doh.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2010 02 19, 22:52)
O WB namų darbe RGB turi gautis idealiai vienodi ar gali per 1-2 punktus skirtis?

Gali per pora punktu skitris... Bet svarbiausiai ziurek, kaip vaizdas atrodo(be programu ikrinimu)....

QUOTE(fotodizain @ 2010 02 19, 23:01)
Jo modelis tai geras bet ne visada nori pozuoti.  mirksiukas.gif

Norejau paklausti, kai fotografuojat lauke, kokius nustatymus naudojate. Kai yra geras oras. Nes nuotraukas ziurejau per fotika, tai viskas gerai buvo o kai ikeliau i kompa tai per tamsios pasidare.  doh.gif
Ir dar noriu pirkti objektyva. Tai norejau paklausti kokiais objektyvais dazniausiai naudojates (kasdieniniam fotografavime) ziurejau sigmos 18-200f3.5-6.5 ASP IF DC. bet gal nevertas jisai demesio paliginus su canonu?  rolleyes.gif

mano kacius irgi nemegsta pozuoti, bet kai pastaraji karta kazkaip pavyko man ji sudominti ir visai neblogai gavosi... smile.gif
Del objektyvu, jei jau ziuri tokio zoom tai patarciau ir su stabilizavimu imti, nes nuo 100mm stabilisavimo tikrai reikes... canonas turi, bet gali dar ir sigmos su os ziureti.... As pati irgi zvalgausi zoominio, bet nedrysciau imti tokio didelio zoom, man jau geriau maziau, bet kad vaizdo kokybe geresne butu ir f aisku ne paskutinj vietoj... nors kiek ziurinejau tai, kad ir mano pageidaujami mm ir f butu kaip noriu tai jau kainyte kandziojasi... o koks pas tave dabar objektyvas?

QUOTE(_Rūta_ @ 2010 02 19, 23:08)
Grįžau iš kalnų, nuotraukų dar net pati neperžiūrėjau, sunki savaitė  doh.gif
Dabar ieškosiu laisvesnio laiko ir baigsiu namų darbus  blush2.gif

Buvau šiandien knygų mugėj, planavau pirkt Fotografo akį, bet pradėjau rinktis tarp šitos ir Susipažinkime : Ekspozicija, ir galiausiai parsinešiau antrą  biggrin.gif Tik kad teks trumpam į lentyną padėt, nėra dabar visai laiko..  verysad.gif

Lauksim nuotraukyciu, kai pailsesi po keliones mirksiukas.gif O del knygu, tai kai perskaitysi, galesim laikinai mainus padaryti(zinoma jei noresi) nes as tai fotografo akis nusipirkau, nors apie expozicija irgi noreciau paskaitineti... blush2.gif
Atsakyti