QUOTE(fukuotukaf @ 2010 02 19, 22:52)
O WB namų darbe RGB turi gautis idealiai vienodi ar gali per 1-2 punktus skirtis?
Gali per pora punktu skitris... Bet svarbiausiai ziurek, kaip vaizdas atrodo(be programu ikrinimu)....
QUOTE(fotodizain @ 2010 02 19, 23:01)
Jo modelis tai geras bet ne visada nori pozuoti.
Norejau paklausti, kai fotografuojat lauke, kokius nustatymus naudojate. Kai yra geras oras. Nes nuotraukas ziurejau per fotika, tai viskas gerai buvo o kai ikeliau i kompa tai per tamsios pasidare.
Ir dar noriu pirkti objektyva. Tai norejau paklausti kokiais objektyvais dazniausiai naudojates (kasdieniniam fotografavime) ziurejau sigmos 18-200f3.5-6.5 ASP IF DC. bet gal nevertas jisai demesio paliginus su canonu?
mano kacius irgi nemegsta pozuoti, bet kai pastaraji karta kazkaip pavyko man ji sudominti ir visai neblogai gavosi...
Del objektyvu, jei jau ziuri tokio zoom tai patarciau ir su stabilizavimu imti, nes nuo 100mm stabilisavimo tikrai reikes... canonas turi, bet gali dar ir sigmos su os ziureti.... As pati irgi zvalgausi zoominio, bet nedrysciau imti tokio didelio zoom, man jau geriau maziau, bet kad vaizdo kokybe geresne butu ir f aisku ne paskutinj vietoj... nors kiek ziurinejau tai, kad ir mano pageidaujami mm ir f butu kaip noriu tai jau kainyte kandziojasi... o koks pas tave dabar objektyvas?
QUOTE(_Rūta_ @ 2010 02 19, 23:08)
Grįžau iš kalnų, nuotraukų dar net pati neperžiūrėjau, sunki savaitė
Dabar ieškosiu laisvesnio laiko ir baigsiu namų darbus
Buvau šiandien knygų mugėj, planavau pirkt Fotografo akį, bet pradėjau rinktis tarp šitos ir Susipažinkime : Ekspozicija, ir galiausiai parsinešiau antrą
Tik kad teks trumpam į lentyną padėt, nėra dabar visai laiko..
Lauksim nuotraukyciu, kai pailsesi po keliones
O del knygu, tai kai perskaitysi, galesim laikinai mainus padaryti(zinoma jei noresi) nes as tai fotografo akis nusipirkau, nors apie expozicija irgi noreciau paskaitineti...