QUOTE(Akasha @ 2010 02 19, 00:13)
Lengva tau kalbeti del tu taisykliu, kai viskas gerai gaunasi Ar galiu uzduoti klausima, kiek laiko fotografuoji ir domiesi fotografija? negi neskaitei jokios literaturos apie ja? Man cia siaip idomu.....
Pradejau as fotkint kai sunui pora menesiu buvo, pasiskolinau fotika veidrodini ir taip ir prasidejo, pradzioj ismokau isijungt o tada ... tai cia buvoooo pries metus kazkur pati pradzia... taip kad as manau pagrindindis dalykas yra klausyyyyyt kritikos, moket ja priimt, veliau atsirinkti ir aisku labai daug fotkint bei gilintis paciai, kapstytis, ziureti galerijas ivairias, lavinti aki skaiciau vieninteles knygas tai Kelbio dvi dalis saziningai perskaiciau ir turiu. Pradziamokslis mano o daugiau ne, neskaiciau nei vienos. Tai, kad visa info internete, forumuose, nebutinai lt o siaip super man sis skyrelis buvo dabar irgi kaip tik knaisiojuosi del informacijos vel krizeje sedziu
Del to , kad lengva sakyt nes neva gerai gaunasi tai zinai... turiu ka pasakyti siuo klausimu.. pradejau gi as nuo tokiu idomiu gan foto o ir dabar nesijauciu as pazengusia... kuo gilyn i miska... nezinau kas yra kazkokio pjuvio taisykle, aisku cia ne garbe bet... aki lavinkit, analizuokit nuotraukas pacios, ziurekit kas patinka ir to siekite, kai pasieksite vel brezkit tiksla ko norite, tada kai pasieksite vel pirmyn ir taip toliau... toje foto issianalizuokit ko konkreciai norit, aiskumo, ryskumo, kas patinka pirmas ar antras planas, poza, sviesa ar kompozicija ir zaiskit... taip daugybe dalyku pramoksit besiaiskindamos... bent as taip darau.. dazniausiai prispaminau, sorry