Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 02 19, 00:13)
Lengva tau kalbeti del tu taisykliu, kai viskas gerai gaunasi biggrin.gif Ar galiu uzduoti klausima, kiek laiko fotografuoji ir domiesi fotografija? negi neskaitei jokios literaturos apie ja? ax.gif  Man cia siaip idomu..... blush2.gif

Pradejau as fotkint kai sunui pora menesiu buvo, pasiskolinau fotika veidrodini ir taip ir prasidejo, pradzioj ismokau isijungt o tada ... tai cia buvoooo pries metus kazkur smile.gif pati pradzia... taip kad as manau pagrindindis dalykas yra klausyyyyyt kritikos, moket ja priimt, veliau atsirinkti ir aisku labai daug fotkint bei gilintis paciai, kapstytis, ziureti galerijas ivairias, lavinti aki smile.gif skaiciau vieninteles knygas tai Kelbio dvi dalis smile.gif saziningai perskaiciau ir turiu. Pradziamokslis mano smile.gif o daugiau ne, neskaiciau nei vienos. Tai, kad visa info internete, forumuose, nebutinai lt o siaip super man sis skyrelis buvo smile.gif dabar irgi kaip tik knaisiojuosi del informacijos smile.gif vel krizeje sedziu doh.gif
Del to , kad lengva sakyt nes neva gerai gaunasi tai zinai... turiu ka pasakyti siuo klausimu.. pradejau gi as nuo tokiu idomiu gan foto tongue.gif o ir dabar nesijauciu as pazengusia... kuo gilyn i miska... doh.gif nezinau kas yra kazkokio pjuvio taisykle, aisku cia ne garbe biggrin.gif bet... aki lavinkit, analizuokit nuotraukas pacios, ziurekit kas patinka ir to siekite, kai pasieksite vel brezkit tiksla ko norite, tada kai pasieksite vel pirmyn ir taip toliau... toje foto issianalizuokit ko konkreciai norit, aiskumo, ryskumo, kas patinka pirmas ar antras planas, poza, sviesa ar kompozicija ir zaiskit... taip daugybe dalyku pramoksit besiaiskindamos... bent as taip darau.. dazniausiai
prispaminau, sorry 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 18 vasario 2010 - 23:25
QUOTE(Zitlali @ 2010 02 18, 23:19)
prispaminau, sorry  4u.gif

Zitlali foto tai man labai patinka 4u.gif as dar fotokudroj kai pamaciau, tai isimylejau biggrin.gif o paskui atejau cia, ir visus jos patarimus atidziai skaitydavau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2010 02 18, 16:20)
Forgete, man ta adata neuszikabina, nors ir ji karstajam taske, pasimeta klavisu svoryje, o pirmiausia akis uzkibo, uz antojo klaviso, nes jis ir ryskus ir viename is karstuju tasku.

QUOTE(Akasha @ 2010 02 18, 18:48)
Na adata tikrai auksiniame taske, bet atrodo, kad fokusas pries adata nusokes.... Ideja visai tokia idomi, bet kaip jau ir kazkas minejo tarp pianino klavisu ta adata tokia mazute ir nereiksminga atrodo... Gal kas kita butu kokia peiliukas ar britva is kokio seno skutimosi peiliuko... daugiau ispudzio paliktu ir gal taip neisnyktu visame vaizde...

Aciu merginos uz kritika, bandysiu minties ispildyma siek tiek pakeisti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2010 02 19, 00:19)

zinai, as sutinku su tavim is dalies, pati nesigilinau 2 metus. bet man taaaaip padejo sis forumo skyrelis, kad pati nustembu kiek jau ishmokau. ir taisykliu zinojimas, atvere akis. manau visgi kad reikia jas zinoti, bent jau minimaliai. visgi ne siaip sau ishgalvojo kazhkas blush2.gif bet vienas tikra tiesa - reikia fotkint fotkint ir fotkint, bandyt visaip. labai liudna tik buna, kai ikvepimas dingsta ir fotikas guli - ar jums taip buna? nes as esu diiidele foto aistruole, bet buna (fotika beveik visada visur tampausi), kad fotikas guli tashej, kai galima tieeek daug grazhiu akimirku pagauti, o as tiesiog "negaliu".
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2010 02 19, 00:19)
prispaminau, sorry  4u.gif

Na is vienos puse su tavimi sutinku visu 100%, kad reikia ne tik fotografuoti, bet ir jausti fotografija...
Taciau knigu, fotumu ir kitos informacijos skaitymas man padeda labaiu isigilinti i visa ta procesa.... Padeda suprasti fotografija... Ir siaip tavo fotgrafijos tikrai superines..... Butu idomu daugiau tavo darbu pamatyti, ir pati procesa mirksiukas.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 02 19, 14:16)
labai liudna tik buna, kai ikvepimas dingsta ir fotikas guli - ar jums taip buna? nes as esu diiidele foto aistruole, bet buna (fotika beveik visada visur tampausi), kad fotikas guli tashej, kai galima tieeek daug grazhiu akimirku pagauti, o as tiesiog "negaliu".

Kad ikvepimas dingsta tikriausiai visiems pasitaiko... vieniems dazniau, kitiems reciau.... Tokiais atvejais as tada stengiuosi daugiau paskaitineti, paziurineti kitu darbu ir kazkaip gryzta tas ikvepimas..... smile.gif
Atsakyti
Truputi pazaidimu su zvakem blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kokere: 19 vasario 2010 - 19:13
Su vyro pagalba ilgajį savaitgalį fotkinau užsidegantį degtuką. Pati liepsna vis tiek atrodo išplaukusi, nors dūmai gana ryškūs doh.gif Dar nežinau, ką su ta visiškai balta spalva daryti. Kaip ir pereksponuota atrodo, bet koreguojant ekspoziciją atsiranda pilkumas, liepsna pasidaro kažkokia nešvari, plius dūmai ne taip aiškiai matosi g.gif Žodžiu, laukiu patarimų, o tuo tarpu einu daryt WB namų darbą dirbtiniam apšvietime 4u.gif

Beje, degtukai skirti židiniui, 20cm, su tokia gana didele sieros galvute bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
labas vakaras, Penktadienis, liudna, cia. Nieko mazdaug nera. Idedu biski nuotraukyciu.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

sita nuotrauka seip idejau. OFF TOPIC
user posted image

zinau kad truksta ryskumo, bet vistiek laukiu kritikos
Atsakyti
Bet kas per problemos su tuo ryskumu pas visas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
ir tamsokos nuotraukos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 02 19, 20:18)
Bet kas per problemos su tuo ryskumu pas visas doh.gif  doh.gif  doh.gif

aga unsure.gif

sveikos 4u.gif

dedu ir as pora,dukra kankinau smile.gif
user posted image

user posted image

ta uzuolaida su klostem visa vaizda gadina doh.gif verysad.gif
ir itariu,kad ji visa demesi sutraukia g.gif kai ikeliau,matau,kad be reikalo biggrin.gif
bet ai,kritikuokit irnesakyk.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 19 vasario 2010 - 20:29
fotodizain, man kazkaip ne tamsumas ir ne ryskumas tavo fotkese kliuva, o ner cinkelio blush2.gif blush2.gif blush2.gif
vijja, grazus modelis wub.gif Is ko fona pasidarius ir kaip pritvirtinus? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti