Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2010 02 18, 15:57)
jurijaus knygele? smile.gif as kai nusipirkau tai puse knygos juokiausi ant kiek "juokinga" knyga ir puse informacijos tokios visai nereikalingos, tinka labai labai pradedantiesiems, bet maloniai nustebau, kai kita puse buvo idomesne, panashi kaip visi musu cia privalomieji ND. gera knygute visai neturintiems supratimo apie foto, neskaitau save labai "pazhengusia pradziamoksle", bet skaitymas jos man pasirode betikslis. o kaip tau?

As ja pries kokiu pora metu pirkau, bet ji man nelabai patiko.... antra puse, gal kiek idomesne, bet nepatiko kaip ji parasyta.... Labai kazkaip neidomiai... daug skaniau kellby abi dalis sugrauziau.... O dabar zvalgausi, ku gauti fotografo aki....

Demetriuke, zinoma, kad butu faina padiskutuoti su pavyzdiais, ir be jokiu puldinejimu.... Tik tarkim nevisada iseina tuos pavyzdzius padaryti.... smile.gif Pas mane aplinkoj nera modeliu kurie sutiktu buti bandomaisiai triusiais mano moksluose lotuliukas.gif Vyras nefotogeniskas..... As irgi nelabai megstu fotkintis... Bet zinoma butu idomu padiskutuoti placiau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 18 vasario 2010 - 15:06
Sveikos,

na bandau tračdalių taisyklę

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 02 18, 14:57)
vaje. as nepiktai. !! paklausiau, nes rimtai toks klausimas ishkilo. as nesudirgusi, tikrai ne ax.gif

tai liuks, ikvepiam iskvepiam biggrin.gif

QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 18, 15:01)
Sveiki, ne tik šitoj temoj sudirgę, bet ir gatvėj  unsure.gif  Kol su mažiuke per pusnis prasistūmėm, tai viena boba apiburnojo, kad trukdom jai eiti  unsure.gif  Kiti vidurinius pirštus rodo eidami per gatvę ir neleisdami mašinom važiuoti. Ir dar daug panašių. Kas per menulis, įdomu?  g.gif

Aš tai dabar taip pagalvojau, kad iš tikrųjų įdomų būtų padiskutuoti apie vienokias ar kitokias taisykles, kad ir tą pačią robobebro taisyklę pastaruoju metu aptarinėtą. Bet ne aršiai, kaip čia paskutiniu metu viskas vyksta, bet tiesiog diskusijų forma, kaip kiekvienam atrodo geriau ir t.t. Dabar vis tiek pagal taisykles darom nuotraukas: įstrižainės, ketvirčiai, auksiniai taškai ir t.t. Tai galėtumėm ir diskutuoti su pavyzdžiais. taip pat kaip jas sulaužyti. Kaip manot? Ar tai visiškai nenaudinga? Dedam kaip dėjom nuotraukas ir komentuojam. Na čia tik mano nuomonė ir pasiūlymas  g.gif

padiskutuot tikrai sveika drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rico, kaip jau sakiau, tu poros ir uztenka. Cia apskritai buvo Peledike kazkadu pasakius, kad akcentuojasi tik auksiniai pjuviai ir taskai, centras nesiakcentuoja, ir kalba buvo bendra, o ne tarkim vien apie portretus.
O del portretu, tai pacituosiu viena pona Alberta: "Portreto žanre auksinio pjūvio taisyklė gan sunkiai įgyvendinamas reikalas".
Atsakyti
na, bandau, trecdaliu taisykle:

user posted image

ar teisingai?
Atsakyti
maggie is esmes kaip ir teisingai (kiek as suprantu), bet tavo orchideja atrodo kaip pigiuose photoshopiniuose paveiksliukuose iskirpta is kokios nors foto ir uzdeta ant fono. na labai ryskus fonas.
Atsakyti
Maggie, man irgi is esmes teisingai, bet kazkaip veikeju toj scenoj truksta smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 02 18, 16:44)
maggie is esmes kaip ir teisingai (kiek as suprantu), bet tavo orchideja atrodo kaip pigiuose photoshopiniuose paveiksliukuose iskirpta is kokios nors foto ir uzdeta ant fono. na labai ryskus fonas.

hmm. persistengiau su sharp matyt, na man patinka experimentiniai kontrastai blush2.gif

idomu kaip girdet tokias visokias ivairiausias nuomones, niekada nebuciau pagalvojus, kad mano orchideja kaip pigaus paveikslelio heroje rolleyes.gif
QUOTE(robobebras @ 2010 02 18, 16:55)
Maggie, man irgi is esmes teisingai, bet kazkaip veikeju toj scenoj truksta smile.gif.

minimal smile.gif

o ar gali buti tokia neitin taisyklinga istrizhaine?
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Akasha, istrizaines foto matau, bet nelabai idomios, na nebent paskutine, labiau aki patraukia, bet istrizaine taisykle man ten nelabai, nebent trecdaliu smile.gif . Pirma, man per tamsi, antra ir trecia, nekabina (gal kitokiu kampu kazka pabandyti). 4u.gif uz pastangas.

Maggie, orchidejos ziedas man noretus truputi auksciau pakelti (pirmoj foto), bet tik vos vos, o apie erdve nieko nesakysiu, nes ko gero tik i trecdaliu taisykle tu cia bandei mirksiukas.gif .

Marile, nematau cia trecdaliu taisykles, o kur tu pati ja matai g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurx: 18 vasario 2010 - 16:08
na mano sedevras. taikau i auksinio tasko taisykle
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2010 02 18, 16:05)

Marile, nematau cia trecdaliu taisykles, o kur tu pati ja matai  g.gif ?

na kad nuo viršaus 1/3 linijoj fokusas "dauboj". Turbūt nelabai pavyko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2010 02 18, 17:05)
Maggie, orchidejos ziedas man noretus truputi auksciau pakelti (pirmoj foto), bet tik vos vos, o apie erdve nieko nesakysiu, nes ko gero tik i trecdaliu taisykle tu cia bandei mirksiukas.gif .
Marile, nematau cia trecdaliu taisykles, o kur tu pati ja matai  g.gif ?

pakeliau. kaip ir geriau, nors beveik nieko nepasikeite. smile.gif

user posted image

ir as nematau cia tos taisykles g.gif
Atsakyti