QUOTE(Maggie @ 2010 02 18, 15:57)
jurijaus knygele? as kai nusipirkau tai puse knygos juokiausi ant kiek "juokinga" knyga ir puse informacijos tokios visai nereikalingos, tinka labai labai pradedantiesiems, bet maloniai nustebau, kai kita puse buvo idomesne, panashi kaip visi musu cia privalomieji ND. gera knygute visai neturintiems supratimo apie foto, neskaitau save labai "pazhengusia pradziamoksle", bet skaitymas jos man pasirode betikslis. o kaip tau?
As ja pries kokiu pora metu pirkau, bet ji man nelabai patiko.... antra puse, gal kiek idomesne, bet nepatiko kaip ji parasyta.... Labai kazkaip neidomiai... daug skaniau kellby abi dalis sugrauziau.... O dabar zvalgausi, ku gauti fotografo aki....
Demetriuke, zinoma, kad butu faina padiskutuoti su pavyzdiais, ir be jokiu puldinejimu.... Tik tarkim nevisada iseina tuos pavyzdzius padaryti.... Pas mane aplinkoj nera modeliu kurie sutiktu buti bandomaisiai triusiais mano moksluose Vyras nefotogeniskas..... As irgi nelabai megstu fotkintis... Bet zinoma butu idomu padiskutuoti placiau....