Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2010 02 17, 12:57)
gerai, sumeistrausiu siandien, kad ta uodega nebesitistu mirksiukas.gif
O kodel man atrodo, tai paprasta, va susitaikom, pasimirksinam, paliekam viska praeiciai ir atminciai, o ateina kas nors ir pradeda is naujo priestaraut, si kart irgi gali but dar ne pabaiga biggrin.gif.

viskas, pabaiga. matau, kad mūsų diskusija veda į aklavietę. aš ne kartą sakiau, kad taisykles laužyti galima, tik reikia mokėti tai daryti. pačiam pirmam šios diskusijos pasisakyme rašiau, kad NAUJOKĖMS nereiktų patikėti Tavo pasakymu, kad labiausiai akcentuojamas turi būti centras. Ne veltui yra tos auksinių pjūvių taisyklės. Daugiau neturiu ką paskyti. Tikrai gali nebijoti kažkokių baisių vertinimų iš mano pusės. Aš vertinu darbą, o ne asmenį. Ir apskritai retai čia kišu trigrašį. Vis dar nesuprantu kaip iš vis įsivėliau į šią diskusiją.
Beje, gaila, kad nepavyko išprovokuoti Tave nufotografuoti tokį portretą. Nėra taip jau sunku sulaužyti šią taiskylę.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 02 17, 21:55)
O tu dar sakai, kad tik reiški savo nuomonę. Raskit 10 skirtumų  biggrin.gif

Merginos, o mes čia susirinkom komentuoti kaip kas reiškia savo nuomonę ar aptarti nuotraukas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 17, 22:34)
Merginos, o mes čia susirinkom komentuoti kaip kas reiškia savo nuomonę ar aptarti nuotraukas?  smile.gif

Iki tam tikro laiko buvo tik nuotraukų aptarimas, dabar į šį klausimą atsakyti nebegaliu biggrin.gif Ok, baigiam. Tik jau nebeskanūs tokie atsakymai į komentarus.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 02 17, 22:43)
Iki tam tikro laiko buvo tik nuotraukų aptarimas, dabar į šį klausimą atsakyti nebegaliu  biggrin.gif  Ok, baigiam. Tik jau nebeskanūs tokie atsakymai į komentarus.

Tikrai baigiam drinks_cheers.gif Aišku, man taip įdomiai atrodo, kad parašau nieko nenorėdama užklibinti, o tik bandydama pajuokauti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 02 17, 16:56)
Akasha,tiesiog pries tai kelios merginos dare gan sexualias fotosesijas butent su sitais saldainiais,uztai taip ir isejo is kalbos,kad jie galbut nevaikiski mirksiukas.gif

nu bet "lollypop pateikimas" labai skyriasi. jei butu sexy mergina, ziuretusi gal vulgarokai, su mintim hehe, jei vaikas, ziurisi kaip i mazha zmogeli su dideliu saldainiu.
na nezinau, as vulgarumo neizhvelgiu.
Atsakyti
Pagaliau nulaužiau savo fotiką lotuliukas.gif Pajungiau patį fotiką per USB į kompą ir viskas puikiai suveikė, o visą vakarą su korta vargau doh.gif
Ta proga dedu pataisytą 2 ND, dabar jau matosi skirtumas 4u.gif

f/3.5
user posted image

f/7.1
user posted image

f/18
user posted image
Atsakyti
Na vat as irgi nieko tuose saldainiuose vulgaraus ar net sexy neizvelgiu.... doh.gif Net ir Boruzkos, kur portretukas merginos buvo idetas ir ten nieko sexy nebuvo... Kaip tik sakyciau tas saldainis pabreze merginos zaisminguma ir infantiluma... smile.gif
Na bet cia tikriausiai kaip kam.... Daugiau portretu su saldainiais cia nedesiu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(fukuotukaf @ 2010 02 18, 01:19)
Pagaliau nulaužiau savo fotiką  lotuliukas.gif Pajungiau patį fotiką per USB į kompą ir viskas puikiai suveikė, o visą vakarą su korta vargau doh.gif

Dabar jau gerai.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2010 02 18, 00:19)
Pagaliau nulaužiau savo fotiką  lotuliukas.gif Pajungiau patį fotiką per USB į kompą ir viskas puikiai suveikė, o visą vakarą su korta vargau doh.gif

ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 18, 00:22)
Daugiau portretu su saldainiais cia nedesiu  unsure.gif

dek dek thumbup.gif Ne pas visus mintys tokios kudlotos lotuliukas.gif (nieko asmenisko)
Atsakyti
Akasha, viskas ten normaliai su tuo saldainiu. Galetu but koks nors kadras kur matytusi vaiko dziaugsmas, labai jau jis rimtas visur smile.gif, bet juk cia ne daiktas, kuri kaip paguldei taip ir guli. 4u.gif
Atsakyti
Nu va, pagaliau mano ND3. Sunus padejo smile.gif.
19mm:
user posted image
30mm:
user posted image
45mm:
user posted image
Atsakyti
robobebre ok, tik gal galetum spalvota idet? man sita sepia sunkoka.
Atsakyti