QUOTE(robobebras @ 2010 02 17, 12:57)
gerai, sumeistrausiu siandien, kad ta uodega nebesitistu
O kodel man atrodo, tai paprasta, va susitaikom, pasimirksinam, paliekam viska praeiciai ir atminciai, o ateina kas nors ir pradeda is naujo priestaraut, si kart irgi gali but dar ne pabaiga .
O kodel man atrodo, tai paprasta, va susitaikom, pasimirksinam, paliekam viska praeiciai ir atminciai, o ateina kas nors ir pradeda is naujo priestaraut, si kart irgi gali but dar ne pabaiga .
viskas, pabaiga. matau, kad mūsų diskusija veda į aklavietę. aš ne kartą sakiau, kad taisykles laužyti galima, tik reikia mokėti tai daryti. pačiam pirmam šios diskusijos pasisakyme rašiau, kad NAUJOKĖMS nereiktų patikėti Tavo pasakymu, kad labiausiai akcentuojamas turi būti centras. Ne veltui yra tos auksinių pjūvių taisyklės. Daugiau neturiu ką paskyti. Tikrai gali nebijoti kažkokių baisių vertinimų iš mano pusės. Aš vertinu darbą, o ne asmenį. Ir apskritai retai čia kišu trigrašį. Vis dar nesuprantu kaip iš vis įsivėliau į šią diskusiją.
Beje, gaila, kad nepavyko išprovokuoti Tave nufotografuoti tokį portretą. Nėra taip jau sunku sulaužyti šią taiskylę.