QUOTE(Kokere @ 2010 02 17, 15:29)
Pas mane jie trys...
vienas 50-tukas canon
kitas kitis 18-55
Ir tamrom 18-200....
Pats fotikas pirtas devetas canon eos 400d
vienas 50-tukas canon
kitas kitis 18-55
Ir tamrom 18-200....
Pats fotikas pirtas devetas canon eos 400d
Na jei visi muilina, tai greiciausiai kazkas negerai fotikui... Nesti reiketu i sergita ar kita kokia fotiku taisykla... cia merginos kazkurioj temelej snekejo, kur nese tvarkyti fotikus... Nunesi, paziures ir zinosi, kas ten jam negerai... Gal apsinesusi matrica ar dar kasnors... gal tiesiog gerai isvalyti reikia....
QUOTE(boruzka @ 2010 02 17, 15:38)
Prisiruosiau ir as parasyti kritika ... Visu pirma tai neisbaigta mintis iki galo tiesiog vaikas pastatytas prie sienos i rankas iduotas ciupsas ir tiek ... merginos jau rase del rubeliu , del fono kontrastingumo , per daug jis intensyvus .. Dar zinai kaip tau paciai sitie didieji loly pop nekelia asociaciju su vulgarumu ir seksualumu? Mano nuomone jis per didelis tokiam vaikui
Supratau jau, kad siuo atveju man nieko gero nesigavo bandysim ir toliau zaisti...
O del saldainio dydzio tai cia kiekvienas masto, pagal savo supratimo laipsni.... Man tai tikrai su jokiu vulgurumu neasocijuoja... Net nepagalvociau, kad vaikas ir didelis saldainis gali kam tokiu minciu sukelti Kam dar tokios asociacijos kyla? Jei jau dauguma taip pasakys, tai daugiau nefotkinsiu vaiko su tokiais dideliais saldainiais Bo paskui dar ir vaiku teises uzpuls, kad is vaiko erotika darau....