Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kokere @ 2010 02 17, 15:29)
Pas mane jie trys... blush2.gif
vienas 50-tukas canon
kitas kitis 18-55
Ir tamrom 18-200....
Pats fotikas pirtas devetas canon eos 400d

Na jei visi muilina, tai greiciausiai kazkas negerai fotikui... Nesti reiketu i sergita ar kita kokia fotiku taisykla... cia merginos kazkurioj temelej snekejo, kur nese tvarkyti fotikus... Nunesi, paziures ir zinosi, kas ten jam negerai... Gal apsinesusi matrica ar dar kasnors... gal tiesiog gerai isvalyti reikia....

QUOTE(boruzka @ 2010 02 17, 15:38)
Prisiruosiau ir as parasyti kritika ... Visu pirma tai neisbaigta mintis iki galo  mirksiukas.gif  tiesiog vaikas pastatytas prie sienos i rankas iduotas ciupsas ir tiek ... merginos jau rase del rubeliu , del fono kontrastingumo , per daug jis intensyvus .. Dar zinai kaip tau paciai sitie didieji loly pop nekelia asociaciju su vulgarumu ir seksualumu? Mano nuomone jis per didelis tokiam vaikui smile.gif

Supratau jau, kad siuo atveju man nieko gero nesigavo smile.gif bandysim ir toliau zaisti...
O del saldainio dydzio tai cia kiekvienas masto, pagal savo supratimo laipsni.... Man tai tikrai su jokiu vulgurumu neasocijuoja... lotuliukas.gif Net nepagalvociau, kad vaikas ir didelis saldainis gali kam tokiu minciu sukelti doh.gif Kam dar tokios asociacijos kyla? Jei jau dauguma taip pasakys, tai daugiau nefotkinsiu vaiko su tokiais dideliais saldainiais lotuliukas.gif Bo paskui dar ir vaiku teises uzpuls, kad is vaiko erotika darau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 17 vasario 2010 - 15:51
Akasha,tiesiog pries tai kelios merginos dare gan sexualias fotosesijas butent su sitais saldainiais,uztai taip ir isejo is kalbos,kad jie galbut nevaikiski mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiukas už patarimą- reiks nusivešt fotiką į Kauną, nes mūsų kaime ner kas tvarko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 02 17, 16:05)
Ačiukas už patarimą- reiks nusivešt fotiką į Kauną, nes mūsų kaime ner kas tvarko doh.gif

O problemos kur - fokusavime, ar šiaip ryškumo trūksta? Fokusą tai gali pasitikrinti. Be to ir patys objektyvai nėra super duper šviesūs ir ryškūs.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 17, 15:40)
O del saldainio dydzio tai cia kiekvienas masto, pagal savo supratimo laipsni.... Man tai tikrai su jokiu vulgurumu neasocijuoja...  lotuliukas.gif  Net nepagalvociau, kad vaikas ir didelis saldainis gali kam tokiu minciu sukelti doh.gif Kam dar tokios asociacijos kyla? Jei jau dauguma taip pasakys, tai daugiau nefotkinsiu vaiko su tokiais dideliais saldainiais lotuliukas.gif  Bo paskui dar ir vaiku teises uzpuls, kad is vaiko erotika darau....

Ko čia dabar dėl to saldainio visi pradėjo kibti? doh.gif Mano vyras daręs ne vieną nuotrauką su tais saldainiais ir vaikais ir jokio vulgarumo tose nuotraukose nėra. Parinkus tinkamą foną, tinkamą kontrastą ir t.t., dar primokius vaiką labiau maivytis ir bus liuks nuotraukos. Akasha, bandyk dar su tais saldainiais, tik gal ne prie kokių sienų, o natūralesenes nuotraukas bandyk gaudyti thumbup.gif Aš už saldainius šituos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 02 17, 16:07)
O problemos kur - fokusavime, ar šiaip ryškumo trūksta? Fokusą tai gali pasitikrinti. Be to ir patys objektyvai nėra super duper šviesūs ir ryškūs.

Ryskumas problema
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 17, 16:34)
Ko čia dabar dėl to saldainio visi pradėjo kibti?  doh.gif  Mano vyras daręs ne vieną nuotrauką su tais saldainiais ir vaikais ir jokio vulgarumo tose nuotraukose nėra. Parinkus tinkamą foną, tinkamą kontrastą ir t.t., dar primokius vaiką labiau maivytis ir bus liuks nuotraukos. Akasha, bandyk dar su tais saldainiais, tik gal ne prie kokių sienų, o natūralesenes nuotraukas bandyk gaudyti  thumbup.gif  Aš už saldainius šituos  mirksiukas.gif

nu jau patarimas tai ka as zinau ... kibo ne visi , o tik as ... ir vaiko maivytis tikrai nereik mokyti, vaikas pats is saves yra grazus , tik spek gaudyti jo israiskas ... tiesiog tu saldainiu yra visokiu dydziu .. yra vaisines skilteles , jos mano ir tik mano nuomone labiau tiktu vaikui ...

nereik taip reaguoti i kritika ... mirksiukas.gif sakyciau gerokai per arsiai ... as tik pasakiau savo nuomone ... parodyk savo vyro darytas foto bigsmile.gif
Atsakyti
boruzka, kiek galvų, tiek nuomonių. Vieniem tas gražu, kitiemas - anas. Aš į kritiką reguoju visąlaik normaliai. mirksiukas.gif Tik va, kad mano išsireiškimus, kaip matau, ne visi supranta, tai reikės daugiau šypsenėlių pripaišyti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Demettriuke*: 17 vasario 2010 - 17:55
Kokere, o kaip fokusą matai? Aš irgi turiu problemą su ryškumu, bet žinau, kad čia fotiko (kuris truputį senesnis nei Tavasis) problema, nes jo fokuso plokštelė nestabiliai laikosi... Kartais net stabilų daiktą fotkindama ištrinu kone pusę fotkių doh.gif
Mano plokštelė buvo net nukritusi, prieš tai vietoj fokuso taškų mačiau tokius "debesėlius" ir dar ne vietoj, visi buvo pasislinkę aukštyn... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 02 17, 17:56)
Kokere, o kaip fokusą matai? Aš irgi turiu problemą su ryškumu, bet žinau, kad čia fotiko (kuris truputį senesnis nei Tavasis) problema, nes jo fokuso plokštelė nestabiliai laikosi... Kartais net stabilų daiktą fotkindama ištrinu kone pusę fotkių  doh.gif
Mano plokštelė buvo net nukritusi, prieš tai vietoj fokuso taškų mačiau tokius "debesėlius" ir dar ne vietoj, visi buvo pasislinkę aukštyn...  doh.gif

Ivairiai buna su tuo fokusu. Atrodo sufokusuoji. Susikeli i kompa ar pasididini per ekraniuka ir lauk meti. O kartais normaliai. Zodziu leksiu kada prie progos su fotiku kur pas fotiku meistriuka. Noriu kad apziuretu. Nes ant tiek zvaira nesijauciu doh.gif
Atsakyti
Tą antrą ND jau kokius 3 kartus persidariau, ale niekaip į kompą nepersikeliu, užsilenkė kažkaip įdomiai atminties korta. Fotike visos nuotraukos matosi, formatuot leidžia, o kompe nieko su nuotraukom daryt neleidžia, suformatuot irgi niekaip nesugeba, klaidas mėto, tik po katalogus galiu landžiot ir pačias nuotraukas kažkodėl galiu ištrint doh.gif Teks laukti vyro grįžtant, nes pati jau nebežinau kaip susitvarkyt unsure.gif
Bet už tai pliusas gavosi, kad ND nustatymus jau ant lapuko susirašiau, susukiot belieka ir per porą minučių visos trys foto gatavos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 16, 22:03)
Ko jūs čia prie mano mėlynos prikibot  lotuliukas.gif  doh.gif

QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 17, 16:34)
Ko čia dabar dėl to saldainio visi pradėjo kibti?  doh.gif

O tu dar sakai, kad tik reiški savo nuomonę. Raskit 10 skirtumų biggrin.gif
Atsakyti