QUOTE(robobebras @ 2010 02 16, 19:16)
Na bet portretas nebutinai turi buti paprastas, bus kokia skrybele ar ekskliuzyvine sukuosena arba dar kokia kita detale ir jokios ten erdves nebus per daug.
Bet kuriuo atveju, turbut jau ne karta spejai isitikinti, kad vaizdas mintyse nuo foto rezultato gali zenkiai skirtis. Kaip ten kazkas gincijosi del to citros WB, kad atseit geltona silciau atrodo ir todel tas variantas geresnis - niekada negali taip uztikrintai tvirtinti kol nepatikrini.
bet tokiu atveju dėmesys kryps į tą eksliuzyvinę šukuoseną, kuri nebus centre, nes ten bus akys
o jei rimčiau, visur yra išimčių (ir apei tai užsiminiau, kiek pamenu). Aš kalbėjau apie tai, kad pasąmonėj mūsų žvilgsnio tikrai netraukia centras. Jei taip būtų - kurių velnių būtų sugalvotos tos auksinių pjūvių, karštųjų taškų taisyklės?...
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 16, 19:19)
Ačiū ir už tokią nuomonę - visokių reikia
Mėlis yra paspalvintas, nes man asmeniškai taip gražiau. Taip, naudojau intensyvų šviesos šaltinį, bet man tas išdegimas net ir patinka čia, kadangi mintis tokia, jog kiaušiniiai "scenoje", o scenoje, kai tamsu, į objektą nutaikomas šviesos šaltinis. O kodėl manai, kad šluotelė turėjo būti pagrindinis akcentas? Man ji kaip detalė, nes akcentuoti buvo būtent kiaušiniai.
Maggie, yep, patingėjau gerai nušveisti tuos "kiaušiukus"
Bet kas baisiausia, kad visi "kiaušiukai" suštampuoti
Šio nd esmė kadaise buvo užtvirtinti wb nustatymo mokslus (tai reiškia, kad fotografavom tikrai baltą daiktą tikrai baltame fone) ir patobulinti fokusavimo įgūdžius. Būtų įdomu pamatyti nepaspalvintą variantą
Jei tokiam minimalistiniam darbe šluotelės šešėlis nėra akcentas, tada koks jo vaidmuo? Jei kiaušinių šešėliai svarbesni, tada tą šluotelę mesčiau lauk. Nes dabar chaosas ir tiek.
nugi kiaušini dėk taip, kad štampukas nesimatytų
ir dar kiaušinius išvirk. Ir saugoti taip nereikia, ir baltumas geresnis nei nevirtų.
ji numezgė tau megztinį su šešiom rankovėm, kad stipriau apkabintum
D. Čepauskaitė