Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Demettriuke, saunuole 4u.gif Labai grazus darbelis... Ir jb geriau nei spalvotas...
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 02 15, 19:58)

cia pomidoras?
man neaishku koks vaisius, darzhove, tas blashko, "kirpimas" nelabai, per daug kvadratinis, norejusi daugiau kaires.

pomidoras smile.gif dėl kirpimo sutinku, kirpau daug dešinės, kairė čia visa, taip jau gavosi kad pagavau viską kairėj, tai nelabai kaip išėjo gražiau ir apkirpt. Ačiū už komentarą 4u.gif

labai patiko Demetriukes kiaušiniai, man antroji gal gražiau žiūrisi, bet šiaip abi kabinančios.
Atsakyti
Na dedu vakarykscia fotosesija blush2.gif (vaikui dziaugsmo buvo per akis).... laukiu kritikos... mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Akasha,2010 02 16, 12:50]Na dedu vakarykscia fotosesija  blush2.gif (vaikui dziaugsmo buvo per akis).... laukiu kritikos...  mirksiukas.gif
[/quote]

Man fonas negraziai ziurisi... 4u.gif Pirmoj noretusi, kad visa galvyte matytusi, trecioj rankyte nukirpta.. Bet vaikiukas grazuoliukas  thumbup.gif
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noctua: 16 vasario 2010 - 13:11
QUOTE(Akasha @ 2010 02 16, 12:50)
Na dedu vakarykscia fotosesija  blush2.gif (vaikui dziaugsmo buvo per akis).... laukiu kritikos...  mirksiukas.gif

kas pirmiausia krito i akis, tai fonas. keisciau ji i koki pilka ar net balta.. nes dabar jis toks svieciantis ir atitraukiantis demesi ir nuo saldaiio, ir nuo vaiko smile.gif o cia jie turetu but ryskiausi wink.gif ir vaikuciui ryskumo truksta..
Atsakyti
Akasha, man labiausiai patinka 3 ir 4 emocija smile.gif . Patinka mergaites zvilgsnis i saldaini, tik pats saldainis man noretus, kad cia butu ryskesnis, dabar nepatinka, tai kaip ant jo sviesa krenta. 4 man truksta ryskumo ir erdves, bet emocija, tai gera. O siaip smagi fotosesija, matos, kad patiko ir mamytei ir dukrytei biggrin.gif .
Atsakyti
Oi jau senokai nosikės nekišau, tad iškart atsiduosiu kritikai

user posted image

Beje kadangi nemoku dar naudotis visokiom foto redagavimo programom, tad jei kas netingit, išspauskit prašau iš šitos foto, ką nors gero ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritutė mažutė: 16 vasario 2010 - 14:44
Ačiū visiems už mano kiaušiukų komentarus 4u.gif Idėjų turiu nemažai, bet kad šiandien sveikata visiškai neleidžia pasijudinti unsure.gif

Ritutė mažutė, man taip atrodo gražiai. Gal kam kitaip pasirodys. Beje, prie akytės norėtusi šiek tiek daugiau erdvės.

user posted image

O gal dar šitaip visai gražiai atrodytų
user posted image

Akasha, fonas čia visiškai netinka, nebent aprengtum vaiką kontrastinga kokia spalva, pvz. raudona. Vaikiuką norėtusi stumti labiau į šonus, o ne centruoti. Man šios nuotraukos nelabai, bet gal dėl to, kad aš laaabai nemėgstu tų pastatyminių supozuotų nuotraukų blush2.gif Ir kažkada minėjau, kad nereikia kirpti žmonėms per sanarius, nes atrodo, kaip kas būtų nupjovė organus (trečioj ir ketvirtoj pirštas). Prie to pačio ir Ritutės mažutės petys atrodo kaip be rankos... Bet pakoreguoti labai neina, nes tada pati nuotrauka jau negražiai žiūrėtųsi. Belieka prie peties daugiau erdvės palikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Demettriuke*: 16 vasario 2010 - 16:34
QUOTE(Will @ 2010 02 15, 21:57)
Baltą lapą nustatymui reikia fotografuoti su MF- rašoma instrukcijoje apie tai  ax.gif

oops doh.gif
dekuj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 16, 16:07)
Prie to pačio ir Ritutės mažutės petys atrodo kaip be rankos... Bet pakoreguoti labai neina, nes tada pati nuotrauka jau negražiai žiūrėtųsi. Belieka prie peties daugiau erdvės palikti.

Ačiū už pavyzdžius su ta foto 4u.gif Žinau apie tą kirpimą per sąnarius, tik deja čia vaikas guli lovytėje ir fotkinau tarp strypų ax.gif Bandžiau kiek įmanoma sukioti, bet tada man visai beryšio buvo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritutė mažutė: 16 vasario 2010 - 16:51
Laba,

robobebrai, grįžtant prie mūsų diskusijos apie centravimą - žiūriu mes kalbam apie skirtingus dalykus ax.gif aš užsikabinau už pasiūlymo centruoti akis ax.gif taip darant dažniausiai atsiranda perdaug erdvės virš galvos, portretas tampa neįdomus ir kompoziciškai negeras.

QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 15, 22:17)
Na pagaliau išmaitinusi šeimyną, galiu jau savo šedevrus įdėti  lotuliukas.gif  Kol prisiruošiau, tai nei jėgų, nei nuotaikos nebeliko. Tai dedu. Baltą kiaušinį baltame fone. Kiek žiūrėjau, tai vienoj vietoj WB idealus. Daugiau a lia į trečdalių taisyklę bandžiau taikyti, tik jau akys vieną į kitą važiuoja ir nieko nebematau. Įmetu ir JB įdomumo dėlei. Prašom kritikuoti ir vertinti

Demettriuke, o man kiaušiniai ne ax.gif WB idealus vienoj vietoj nebūna. Jis nustatytas visai nuotraukai arba gerai, arba blogai. Iš kur dabar ta mėlyna spalva atsirado? Naudojai labai intensyvų šviesos šaltinį. Dėl to vietom kiaušiniai beveik išdeginti, o šešėliai labai aštrūs. Dabar dėl tų šešėlių susidaro chaosas ir "paskęsta" plakimo šluotelės šešėlis, kurį norėtum akcentuoti. Idėja labai šauni, graži, belieka ištobulinti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki.

kontrastinis valentininis auto

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 02 16, 13:50)
Na dedu vakarykscia fotosesija  blush2.gif (vaikui dziaugsmo buvo per akis).... laukiu kritikos...  mirksiukas.gif

man fonas visai nieko, toks vaikishkas, tik viskas kitaip ziuretusi, jei mergaite butu aprengta baltu golfu, arba geltonu.
pirmoji labiausiai. dar padaryciau jai shvaria burnyte, nors gal tai sioks toks zavesys, bet per daug blashko.
Papildyta:
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 15, 23:17)
Na pagaliau išmaitinusi šeimyną, galiu jau savo šedevrus įdėti 

man labai patiko ideja. gal spalvota man geriau, megstu ta melsvuma, tik nuimciau neshvaruma is vieno kiaushinio, kad jie tokie baltuciai baltuciai butu.
Atsakyti