Demettriuke, saunuole Labai grazus darbelis... Ir jb geriau nei spalvotas...
QUOTE(Maggie @ 2010 02 15, 19:58)
cia pomidoras?
man neaishku koks vaisius, darzhove, tas blashko, "kirpimas" nelabai, per daug kvadratinis, norejusi daugiau kaires.
pomidoras dėl kirpimo sutinku, kirpau daug dešinės, kairė čia visa, taip jau gavosi kad pagavau viską kairėj, tai nelabai kaip išėjo gražiau ir apkirpt. Ačiū už komentarą
labai patiko Demetriukes kiaušiniai, man antroji gal gražiau žiūrisi, bet šiaip abi kabinančios.
Na dedu vakarykscia fotosesija (vaikui dziaugsmo buvo per akis).... laukiu kritikos...
[quote=Akasha,2010 02 16, 12:50]Na dedu vakarykscia fotosesija (vaikui dziaugsmo buvo per akis).... laukiu kritikos...
[/quote]
Man fonas negraziai ziurisi... Pirmoj noretusi, kad visa galvyte matytusi, trecioj rankyte nukirpta.. Bet vaikiukas grazuoliukas
[/quote]
[/quote]
Man fonas negraziai ziurisi... Pirmoj noretusi, kad visa galvyte matytusi, trecioj rankyte nukirpta.. Bet vaikiukas grazuoliukas
[/quote]
QUOTE(Akasha @ 2010 02 16, 12:50)
Na dedu vakarykscia fotosesija (vaikui dziaugsmo buvo per akis).... laukiu kritikos...
kas pirmiausia krito i akis, tai fonas. keisciau ji i koki pilka ar net balta.. nes dabar jis toks svieciantis ir atitraukiantis demesi ir nuo saldaiio, ir nuo vaiko o cia jie turetu but ryskiausi ir vaikuciui ryskumo truksta..
Akasha, man labiausiai patinka 3 ir 4 emocija . Patinka mergaites zvilgsnis i saldaini, tik pats saldainis man noretus, kad cia butu ryskesnis, dabar nepatinka, tai kaip ant jo sviesa krenta. 4 man truksta ryskumo ir erdves, bet emocija, tai gera. O siaip smagi fotosesija, matos, kad patiko ir mamytei ir dukrytei .
Oi jau senokai nosikės nekišau, tad iškart atsiduosiu kritikai
Beje kadangi nemoku dar naudotis visokiom foto redagavimo programom, tad jei kas netingit, išspauskit prašau iš šitos foto, ką nors gero
Beje kadangi nemoku dar naudotis visokiom foto redagavimo programom, tad jei kas netingit, išspauskit prašau iš šitos foto, ką nors gero
Ačiū visiems už mano kiaušiukų komentarus Idėjų turiu nemažai, bet kad šiandien sveikata visiškai neleidžia pasijudinti
Ritutė mažutė, man taip atrodo gražiai. Gal kam kitaip pasirodys. Beje, prie akytės norėtusi šiek tiek daugiau erdvės.
O gal dar šitaip visai gražiai atrodytų
Akasha, fonas čia visiškai netinka, nebent aprengtum vaiką kontrastinga kokia spalva, pvz. raudona. Vaikiuką norėtusi stumti labiau į šonus, o ne centruoti. Man šios nuotraukos nelabai, bet gal dėl to, kad aš laaabai nemėgstu tų pastatyminių supozuotų nuotraukų Ir kažkada minėjau, kad nereikia kirpti žmonėms per sanarius, nes atrodo, kaip kas būtų nupjovė organus (trečioj ir ketvirtoj pirštas). Prie to pačio ir Ritutės mažutės petys atrodo kaip be rankos... Bet pakoreguoti labai neina, nes tada pati nuotrauka jau negražiai žiūrėtųsi. Belieka prie peties daugiau erdvės palikti.
Ritutė mažutė, man taip atrodo gražiai. Gal kam kitaip pasirodys. Beje, prie akytės norėtusi šiek tiek daugiau erdvės.
O gal dar šitaip visai gražiai atrodytų
Akasha, fonas čia visiškai netinka, nebent aprengtum vaiką kontrastinga kokia spalva, pvz. raudona. Vaikiuką norėtusi stumti labiau į šonus, o ne centruoti. Man šios nuotraukos nelabai, bet gal dėl to, kad aš laaabai nemėgstu tų pastatyminių supozuotų nuotraukų Ir kažkada minėjau, kad nereikia kirpti žmonėms per sanarius, nes atrodo, kaip kas būtų nupjovė organus (trečioj ir ketvirtoj pirštas). Prie to pačio ir Ritutės mažutės petys atrodo kaip be rankos... Bet pakoreguoti labai neina, nes tada pati nuotrauka jau negražiai žiūrėtųsi. Belieka prie peties daugiau erdvės palikti.
QUOTE(Will @ 2010 02 15, 21:57)
Baltą lapą nustatymui reikia fotografuoti su MF- rašoma instrukcijoje apie tai
oops
dekuj
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 16, 16:07)
Prie to pačio ir Ritutės mažutės petys atrodo kaip be rankos... Bet pakoreguoti labai neina, nes tada pati nuotrauka jau negražiai žiūrėtųsi. Belieka prie peties daugiau erdvės palikti.
Ačiū už pavyzdžius su ta foto Žinau apie tą kirpimą per sąnarius, tik deja čia vaikas guli lovytėje ir fotkinau tarp strypų Bandžiau kiek įmanoma sukioti, bet tada man visai beryšio buvo
Laba,
robobebrai, grįžtant prie mūsų diskusijos apie centravimą - žiūriu mes kalbam apie skirtingus dalykus aš užsikabinau už pasiūlymo centruoti akis taip darant dažniausiai atsiranda perdaug erdvės virš galvos, portretas tampa neįdomus ir kompoziciškai negeras.
Demettriuke, o man kiaušiniai ne WB idealus vienoj vietoj nebūna. Jis nustatytas visai nuotraukai arba gerai, arba blogai. Iš kur dabar ta mėlyna spalva atsirado? Naudojai labai intensyvų šviesos šaltinį. Dėl to vietom kiaušiniai beveik išdeginti, o šešėliai labai aštrūs. Dabar dėl tų šešėlių susidaro chaosas ir "paskęsta" plakimo šluotelės šešėlis, kurį norėtum akcentuoti. Idėja labai šauni, graži, belieka ištobulinti
robobebrai, grįžtant prie mūsų diskusijos apie centravimą - žiūriu mes kalbam apie skirtingus dalykus aš užsikabinau už pasiūlymo centruoti akis taip darant dažniausiai atsiranda perdaug erdvės virš galvos, portretas tampa neįdomus ir kompoziciškai negeras.
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 15, 22:17)
Na pagaliau išmaitinusi šeimyną, galiu jau savo šedevrus įdėti Kol prisiruošiau, tai nei jėgų, nei nuotaikos nebeliko. Tai dedu. Baltą kiaušinį baltame fone. Kiek žiūrėjau, tai vienoj vietoj WB idealus. Daugiau a lia į trečdalių taisyklę bandžiau taikyti, tik jau akys vieną į kitą važiuoja ir nieko nebematau. Įmetu ir JB įdomumo dėlei. Prašom kritikuoti ir vertinti
Demettriuke, o man kiaušiniai ne WB idealus vienoj vietoj nebūna. Jis nustatytas visai nuotraukai arba gerai, arba blogai. Iš kur dabar ta mėlyna spalva atsirado? Naudojai labai intensyvų šviesos šaltinį. Dėl to vietom kiaušiniai beveik išdeginti, o šešėliai labai aštrūs. Dabar dėl tų šešėlių susidaro chaosas ir "paskęsta" plakimo šluotelės šešėlis, kurį norėtum akcentuoti. Idėja labai šauni, graži, belieka ištobulinti
sveiki.
kontrastinis valentininis auto
Papildyta:
man fonas visai nieko, toks vaikishkas, tik viskas kitaip ziuretusi, jei mergaite butu aprengta baltu golfu, arba geltonu.
pirmoji labiausiai. dar padaryciau jai shvaria burnyte, nors gal tai sioks toks zavesys, bet per daug blashko.
Papildyta:
man labai patiko ideja. gal spalvota man geriau, megstu ta melsvuma, tik nuimciau neshvaruma is vieno kiaushinio, kad jie tokie baltuciai baltuciai butu.
kontrastinis valentininis auto
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 02 16, 13:50)
man fonas visai nieko, toks vaikishkas, tik viskas kitaip ziuretusi, jei mergaite butu aprengta baltu golfu, arba geltonu.
pirmoji labiausiai. dar padaryciau jai shvaria burnyte, nors gal tai sioks toks zavesys, bet per daug blashko.
Papildyta:
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 15, 23:17)
Na pagaliau išmaitinusi šeimyną, galiu jau savo šedevrus įdėti
man labai patiko ideja. gal spalvota man geriau, megstu ta melsvuma, tik nuimciau neshvaruma is vieno kiaushinio, kad jie tokie baltuciai baltuciai butu.