QUOTE(Forgete @ 2010 02 13, 13:02)
Cia ziuriu pirmam lape parasyta kad reikia nofotografuoti taip kad ta balta spalva uzimtu visa kadra. Canon 500D instrukcijoj raso:
Nufotografuokite visiskai balta objekta. Lygus baltos spalvos objektas turetu uzipildyti centrini taskinio matavimo ratuka.
Idomu kaip su kokiu NIkonu, ar reikia visa kadra ar irgi uztenka tik dalies
Nufotografuokite visiskai balta objekta. Lygus baltos spalvos objektas turetu uzipildyti centrini taskinio matavimo ratuka.
Idomu kaip su kokiu NIkonu, ar reikia visa kadra ar irgi uztenka tik dalies
na man net nefokusuoja (auto) kai fotkinu visA balta lapa, as centruoju, bet krashtai lieka, maotsi tolimesnis fonas. tada fokusas geras, fotkina lapa.
kita vertus vis bandziau vakar, bet nebe su lapu, balta staltiese (tiesa, pas mane tos ekonimones lemputes) ir siaip fotkinau (zmones, stala, valgi), buvo baltas brie suris. viskas gavosi daug geriau negu su awb, bet viska reiktu keist, nes arba zaliuoja, arba melynuoja, arba geltonuoja, vos vos bet matosi man jau dabar he he. tad nebezinau jau kuo griebtis hehehe
Papildyta:
QUOTE(Marile @ 2010 02 13, 15:15)
cia pomidoras?
man neaishku koks vaisius, darzhove, tas blashko, "kirpimas" nelabai, per daug kvadratinis, norejusi daugiau kaires.