mano siandienos minimal
Akasha, man pirmoji tavo nuotrauka labai labai su kiaušiniu - joje jis tiesiog Hollywood'o žvaigždė Gražiai apšvietimas, patinka konktrastas. Šaunuolė.
Brumbrumai man pirmoji tavo labiausiai patiko - labiausiai akį traukia. Antroji nepatiko, kad pusė tos šakelės kai psulieta, paskutinėj - laaabai jau daug balto to fono likę, o šakelė pati kažkaip jau labai vieniša baltam dideliam fone atrodo.
O man kūrybinės kančios. Mąstau mąstau mąstau ir nieko gero neprimąstau Važiuosiu baltų kiaušinių pirkti, nes namie tik rudi
Brumbrumai man pirmoji tavo labiausiai patiko - labiausiai akį traukia. Antroji nepatiko, kad pusė tos šakelės kai psulieta, paskutinėj - laaabai jau daug balto to fono likę, o šakelė pati kažkaip jau labai vieniša baltam dideliam fone atrodo.
O man kūrybinės kančios. Mąstau mąstau mąstau ir nieko gero neprimąstau Važiuosiu baltų kiaušinių pirkti, nes namie tik rudi
Brumbrumai, greitai pasisakai kokias taisykles naudojai
Man antra visai idomiai ziurisi.....
Papildyta:
As irgi vakar del baltu kiausiniu i parde begau
Papildyta:
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 15, 14:08)
O man rimtai su ikvepimu problemos net prie gelezinkelio nieko doro nesifotografavo
Uztat radau realia istrizaines taisykle
O cia garsiakalbi ikisau i trecdaliu taisykle
O cia garsiakalbi ikisau i trecdaliu taisykle
QUOTE(Akasha @ 2010 02 15, 13:14)
Brumbrumai, greitai pasisakai kokias taisykles naudojai
na, siandien mano tikslas buvo pastebeti smulkmenas, o ne fotografuot didziulius vaizdus na, miskas siandien nelabai dekingas buvo, ir jokiu graziu geleliu neradau
tai va, pirmai taikiau istrizaines taisykle. butu geriau, kad tas uzraitymas butu auksiniam taske, bet nepavyko
antrai irgi istrizaines. ir bent jau man atrodo, kad tas ryskiausias vaizdas tai kazkur auksiniam taske..
na ir paskutine gelyte tai manau, kad auksiniam taske
o siaip is esmes as dziaugiuosi, kad bent tiek radau, nes vakar po juodos dienos, tokie minimal man patiko
QUOTE(Kokere @ 2010 02 15, 14:30)
O man rimtai su ikvepimu problemos net prie gelezinkelio nieko doro nesifotografavo
Istrizaine tavo visai faina ir taikliai pastebeta.... Tik va sioje nuotraukoje noretusi daugiau kontrasto.... siek tiek virsaus apacios ir kaires pakirpus istrizaine dar ryskiau matytusi...
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 15, 14:33)
antrai irgi istrizaines. ir bent jau man atrodo, kad tas ryskiausias vaizdas tai kazkur auksiniam taske..
Na va ir paaiskinimai geri... man antra tikriausiai del to graziausiai ir ziurejosi, kad fokusas auksiniam taske...
Pataisiau
Papildyta:
Dar kelios foto gelezinkelio ir tilto tema
QUOTE(Kokere @ 2010 02 15, 13:04)
Daryk kita kart tarpelius tarp foto, nes labai sunkiai ziurisi be tarpu.
QUOTE(<emigrante> @ 2010 02 15, 14:39)
Daryk kita kart tarpelius tarp foto, nes labai sunkiai ziurisi be tarpu.
ok
Papildyta:
Pora mano dickes portretu
QUOTE(Akasha @ 2010 02 15, 13:14)
Nu žinok, atrodo, kad baltų kiaušinių deficitas Norėjau L dydžio nusipirkti, ale tik M tėra Na bet jau idėja turiu, kaip noriu nufotografuoti, tai reikės vakare papyškinti.
Mamko pradziamoksles visus baltus ispirko...
Musu kaime visai jokiu baltu ner
Musu kaime visai jokiu baltu ner
dar siek tiek mano ziemos geliu
daugiau, pazadu, nebus
daugiau, pazadu, nebus