Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

mano siandienos minimal smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Akasha, man pirmoji tavo nuotrauka labai labai su kiaušiniu - joje jis tiesiog Hollywood'o žvaigždė lotuliukas.gif Gražiai apšvietimas, patinka konktrastas. Šaunuolė.

Brumbrumai man pirmoji tavo labiausiai patiko - labiausiai akį traukia. Antroji nepatiko, kad pusė tos šakelės kai psulieta, paskutinėj - laaabai jau daug balto to fono likę, o šakelė pati kažkaip jau labai vieniša baltam dideliam fone atrodo.

O man kūrybinės kančios. Mąstau mąstau mąstau ir nieko gero neprimąstau lotuliukas.gif Važiuosiu baltų kiaušinių pirkti, nes namie tik rudi lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Brumbrumai, greitai pasisakai kokias taisykles naudojai smile.gif
Man antra visai idomiai ziurisi..... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 15, 14:08)
O man kūrybinės kančios. Mąstau mąstau mąstau ir nieko gero neprimąstau  lotuliukas.gif  Važiuosiu baltų kiaušinių pirkti, nes namie tik rudi  lotuliukas.gif  doh.gif

As irgi vakar del baltu kiausiniu i parde begau lotuliukas.gif
Atsakyti
O man rimtai su ikvepimu problemos net prie gelezinkelio nieko doro nesifotografavo doh.gif
Uztat radau realia istrizaines taisykle lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
O cia garsiakalbi ikisau i trecdaliu taisykle
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 15, 13:14)
Brumbrumai, greitai pasisakai kokias taisykles naudojai  smile.gif
Man antra visai idomiai ziurisi..... 4u.gif

na, siandien mano tikslas buvo pastebeti smulkmenas, o ne fotografuot didziulius vaizdus smile.gif na, miskas siandien nelabai dekingas buvo, ir jokiu graziu geleliu neradau biggrin.gif

tai va, pirmai taikiau istrizaines taisykle. butu geriau, kad tas uzraitymas butu auksiniam taske, bet nepavyko smile.gif

antrai irgi istrizaines. ir bent jau man atrodo, kad tas ryskiausias vaizdas tai kazkur auksiniam taske..

na ir paskutine gelyte tai manau, kad auksiniam taske biggrin.gif

o siaip is esmes as dziaugiuosi, kad bent tiek radau, nes vakar po juodos dienos, tokie minimal man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 02 15, 14:30)
O man rimtai su ikvepimu problemos net prie gelezinkelio nieko doro nesifotografavo doh.gif
Uztat radau realia istrizaines taisykle lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Istrizaine tavo visai faina ir taikliai pastebeta.... Tik va sioje nuotraukoje noretusi daugiau kontrasto.... siek tiek virsaus apacios ir kaires pakirpus istrizaine dar ryskiau matytusi...

QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 15, 14:33)
antrai irgi istrizaines. ir bent jau man atrodo, kad tas ryskiausias vaizdas tai kazkur auksiniam taske..

Na va ir paaiskinimai geri... man antra tikriausiai del to graziausiai ir ziurejosi, kad fokusas auksiniam taske... mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Pataisiau
Papildyta:
Dar kelios foto gelezinkelio ir tilto tema
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 02 15, 13:04)

Dar kelios foto gelezinkelio ir tilto tema

Daryk kita kart tarpelius tarp foto, nes labai sunkiai ziurisi be tarpu.
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 02 15, 14:39)
Daryk kita kart tarpelius tarp foto, nes labai sunkiai ziurisi be tarpu.

ok pioneer.gif
Papildyta:
Pora mano dickes portretu blush2.gif blush2.gif blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kokere: 15 vasario 2010 - 15:04
QUOTE(Akasha @ 2010 02 15, 13:14)
As irgi vakar del baltu kiausiniu i parde begau  lotuliukas.gif

Nu žinok, atrodo, kad baltų kiaušinių deficitas lotuliukas.gif doh.gif Norėjau L dydžio nusipirkti, ale tik M tėra doh.gif Na bet jau idėja turiu, kaip noriu nufotografuoti, tai reikės vakare papyškinti. thumbup.gif
Atsakyti
Mamko pradziamoksles visus baltus ispirko...
Musu kaime visai jokiu baltu ner lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dar siek tiek mano ziemos geliu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

daugiau, pazadu, nebus biggrin.gif
Atsakyti