Gal kuri žinote kur galima būtų nusipirkti "siurbtukų" mašinos papuošimui? ir ar jų būna įvairių dydžių? gal dar yra kitų būdų kaip pritvirtinti dekoracijas..nes su lipnia juosta bijau kad atsilups dažai
floristkos parduotuvese kauno bazej pirkau pati Sigutes floristikoj, dydziai gal 3 rusiu, ir svyruoj akaina iki 1lt beroc, bet pvz savam miestuke mazam kaina buvo dviguba
QUOTE(pasiutele @ 2010 08 09, 16:07)
man prie tokiu dar grazu butu tokiu drugeliu paklijuot
grazu ir netik tai dienai - ir siaip butu smagu su tokiu masinuku vazinet
pradzioje ant dzipo..
o kai dzipo nebebuvo - persikele ant autobuso priekio
Kažin ant mašinos pritvirtinti jurginai išsilaikys dieną?
Noriu jais papuošti, bet nežinau kaip bus.. Jei neišeis, tuomet reikės imti baltas rožes. Kaip jas išlaikyti kuo ilgiau? Girdėjau, kad naktį prieš reikia laikyti panardinti vandenyje.. Tai tiesa?
Dar kažkokios gal kolbelės yra, kad pamerkti?
Noriu jais papuošti, bet nežinau kaip bus.. Jei neišeis, tuomet reikės imti baltas rožes. Kaip jas išlaikyti kuo ilgiau? Girdėjau, kad naktį prieš reikia laikyti panardinti vandenyje.. Tai tiesa?
Dar kažkokios gal kolbelės yra, kad pamerkti?
O man tai kazkaip visai nerupi kaip atrodys masina,kuria mes vaziuosim,nesileidziu i tokias smulkmenas,man svarbu kur ji mane nuves kadangi musu vestuves labai kuklios ir bus penktadieni,i baznycia MB atvaziuos su savo masina (aisku svaria ),o mane atves mano seima. Po baznycios i fotosesija vaziuosim dviese. Masinos nepuosim nei kiek,kokia vazinejam kasdien,tokia ir vestuviu diena duosimes ir man tai visai nerupi. Gal kitom ir keistas toks sprendimas atrodo,bet pas mus nebus nei ziedu pagalveliu,nei jaunuju tauriu,nei sales puosimo ir pan.,man visi sie dalykai atrodo per daug sureiksminti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 09 13, 11:42)
O man tai kazkaip visai nerupi kaip atrodys masina,kuria mes vaziuosim
Mes irgi nenorim puosti, tik issinuomoti gal koki cooperiuka Taip pat ir tauriu tu papuostu gelemis neturesim, sales nepuosim, nebent ant stalu gelyciu pamerksim, baznycia ir be visu "pribombasu" mums labai grazi.. Zodziu, kam mesti pinigelius i bala? To jausmo sirduteje jokie papuosimai neatstos
Be to, kiek patirtis sako, tai nuotakos naktimis nemiega gamindamos visokius kaspinelius, drugelius ir t.t., o galu gale niekas kitas (apart jas pacias) to net nepastebi ir neivertina to
Zinoma, kiekvienai savo, neisizeiskit
QUOTE(jums @ 2010 09 14, 16:18)
Mes irgi nenorim puosti, tik issinuomoti gal koki cooperiuka Taip pat ir tauriu tu papuostu gelemis neturesim, sales nepuosim, nebent ant stalu gelyciu pamerksim, baznycia ir be visu "pribombasu" mums labai grazi.. Zodziu, kam mesti pinigelius i bala? To jausmo sirduteje jokie papuosimai neatstos
Be to, kiek patirtis sako, tai nuotakos naktimis nemiega gamindamos visokius kaspinelius, drugelius ir t.t., o galu gale niekas kitas (apart jas pacias) to net nepastebi ir neivertina to
tokiu atveju siulau padovanotas geles sumerkti saleje,kur svesit, mes paparasem, kad nestu baltas gelytes ir buvo super, kainavo 0, o buvo tikrai ispuosta sale ir svarbiausia- tikromis gelemis. paskui parsiveziau gelytes namo
ir, beje, musu masina buvo papuosta, tiesa, nebrangiai. bet "fainiausia" kad as nezinau kaip - nes vestuviu diena per ta lietu nepasiziurejau ne karto ir niekas nenufotkino visad, sakiau, kad tie papuosimai - piniai i bala, gerai, kad bent ne daug
QUOTE(Monikela @ 2010 09 14, 22:28)
tokiu atveju siulau padovanotas geles sumerkti saleje,kur svesit, mes paparasem, kad nestu baltas gelytes ir buvo super, kainavo 0, o buvo tikrai ispuosta sale ir svarbiausia- tikromis gelemis. paskui parsiveziau gelytes namo
Gera mintis,as irgi apie tai pagalvojau,bet neprasysiu,kad nestu butent kazkokias geles,man grazios visos geles Mano vienintele vestuviu puosyba tai bus (jei nepersigalvosiu ) zvakutes ant stalo. Nupirksiu keleta zvakidziu stikliuniu ir bordiniu (musu vestuviu spalva) arbatiniu zvakuciu,tiesiog sudesim ant stalu,bus ir jauku (nes lauke jau bus tamsu),ir grazu tiek puosybos man uzteks per akis
Papildyta:
Nukrypom nuo temos truputi
musu masinukas buvo zalias mini cooperiukas , o paliai priekini langa buvo padaryta sermuksniu girlianda, kuri buvo prirista prie veidrodeliu baltais medziaginiais kaspinais , gaila kad dar neturiu foto - nors papuosimas buvo kuklus, bet atrode .P.S. kai jau bus foto - butinai imesiu