Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

Kaip žadi puošt mašiniuką su gerberom? bigsmile.gif
[/quote]

Kazka panasaus galvojame kaip anksciau cia dejo nuorodas smile.gif Nenoriu tu dideliu bantu-puoksciu ant kapoto (nors ir netiktu prie mini cooper'iu) ir apkraut nenoriu, tai daug nelipdysim turbut.

O Aureka pas Jus gal specialus tie siurbtukai? Nes as nusipirkau tuos paprastus po 0,9 lt radau, tai ten skylute is sono, pro ja aisku pralenda gerberos kotelis, bet kad tie koteliai nuimami,reikia juos kazkaip prie pacios gerberos tvirtint, kad nenulektu. Ir as dariau skylutes siurbtuko virsuje. Bet tuom viskas ir pasibaige g.gif dabar dar galvoju kaip toliau ka daryt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo [Butterfly]: 10 birželio 2010 - 09:11
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 06 10, 15:13)
tam yra karsti klijai tie vadinami  rolleyes.gif

As irgi apie juos galvojau ir vis dar galvoju, bet mane darbe itikineja, kad jie man neatlaikys... atseit jie taip stipriai nesuklijuos... tai ir nzn ar bandyt su jais ar ne g.gif

Atsakyti
QUOTE([Butterfly)
,2010 06 10, 15:16]As irgi apie juos galvojau ir vis dar galvoju, bet mane darbe itikineja, kad jie man neatlaikys... atseit jie taip stipriai nesuklijuos... tai ir nzn ar bandyt su jais ar ne g.gif

te klijai puikiai bet ka suklijos,jeigu kalbame apie floristinius... bet tik ne ant siurbtuko schmoll.gif paklausikite manes,as turiu tame patirties... tikrai yra kur tvirtinti...as tvirtinu ir viskas ok...
darau taip....
gal 1-2 gele nesigaus,bet po to pamatisite gausis mirksiukas.gif jeigu jau nusprendet pataupiti,tai teks ir pasikankinti biggrin.gif
nuemus kota,lieka toks apvadelis zalias po apacia,o jeigu jo nera tai tiks pipsiukas... kad gele neprarastu formos butent ta vieta turite sutvirtinti su tais klijais...nuemus ta apatini pagrinda uzpilti tais floristiniais klijais... kai isdziuna klijais apvinioti ta zalia pagrinda pvz su siulu ar plona velute ir tvirtinti pire siurbtuko...niu nezinau kaip dar paiskinti,gal kas ka supras... tai ta gele Jums iki mirties laikis...as su tais klijais plintusus tvirtinau pas mociute namie tai jau pora metu laikosi tongue.gif svarbiausia kad pistoletas butu gerai ikaitintas...ir uztejus klijus ant reikiamo pavirsiaus kaip sakoma "varnu neskaiciuoti" iskarto klijuoti,nes jis momentaliai kiteteja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazyle1985: 10 birželio 2010 - 14:40
parodau savo paskutinius darbelius:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mes ir pradziu nusprendem puosti balta kadilaka raudonais kapinais prieki ir ant veidrodeliu, bet man atrodo kazkaip per daug paprasta... noriu kazkokiu gelyciu dar ant sono ar pan...
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuosi i sia temute ir as, jeigu galima 4u.gif mes jau esame issirinke sau auto papuosima, tik jis bus su svelniai gelsvomis rozemis smile.gif papuosima gaminames patys ir labai neblogai gaunasi wub.gif ties tom vietom, kur bus geles, papildomai noriu pritvirtinti ciulptuku. taigi perskaiciusi visa temele, supratau, kad ju pirkti klaipedoje yra tik senukuose? gal yra dar variantu? kazkas rase apie norfa bet taip ir nesupratau, kur ten. is anksto dekoju uz pagalba.

user posted image

Atsakyti
[quote=saulės zuikutis,2010 04 16, 17:05]O jie gyvi ar dirbtiniai? Patys klijuosit ar vešit pas floristes? Man labai gražu, bet atrodo per sudėtinga patiems  blush2.gif
[/quote]

Mes taip pat parodem fliristei ta nuotrauka.. sake labai grazu.. tai ji mums papuos su tais siurbtukais... tik mes dirbtines geles nusipirksim.. ir patare pirkt baltas gerberas.. nes sake mazos gelytes labai kukliai atrodys.. ax.gif
Papildyta:

user posted image
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kide: 18 birželio 2010 - 12:00
Siurbtukus mums isnuomuos ta floriste, jei pamesim ar sugadinsim jai sumokesim.. smile.gif
O gerberas is senojo turgaus toks kioskas yra. vieno ziedelio kaina 0,60cnt.
Ir tas papuosimas labai nebrangiai gausis.. rolleyes.gif
Atsakyti
Mūsų automobilis turi "trumpą priekį" ir tokį slenkantį žemyn hihihi.gif blush2.gif Tai papuošim turbūt taip
Atsakyti
Musu vestuves buvo pries metus, o masiniuka va taip pasipuosiau:

user posted image
Atsakyti
Musu masiniukas atrode stai taip ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Smaile* @ 2010 06 21, 21:59)
Mūsų automobilis turi "trumpą priekį" ir tokį slenkantį žemyn hihihi.gif  blush2.gif Tai papuošim turbūt taip

Jei tvirtinsit tik siurbtukais, turėkit omeny, kad esant gausiam lietuj, gali neatlaikyt siurbtukai schmoll.gif čia sakau iš savo patirties mirksiukas.gif

O maniškis mašiniukas taip atrodė, kai katik buvo nustojęs lyt (ką čia lyt, tiesiog pilt nuo pat ryto) lietus biggrin.gif

user posted image
Atsakyti