Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

QUOTE(IRI$KA @ 2010 05 25, 21:23)
Sveikos , puosiau si sestadieni limuzina gerberom, tai zinokite karsta diena ir kapsules nepadeda, nes po keliu valandu kapsulese vandens jau nebuvo   

o kažin kaip su dirbtinėmis gerberomis atrodytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidharta @ 2010 05 26, 12:22)
o kažin kaip su dirbtinėmis gerberomis atrodytų  g.gif

As irgi pradejau mastyt apie dirbtines gerberas, tik kie ziurejau,vis nerandu graziu ir panasiu i tikras gerberas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyle1985 @ 2010 05 27, 00:17)
tikrai yra graziu  mirksiukas.gif  aisku efektas ne toks... bet... geriau jau is tolo matyti grazu papuosyma,nei gyvas nuvitusias geles...
as daryciau dirbtines  ax.gif

Bet zinokit vakar vienoj vietoj kai pamaciau dirbtines gerberas doh.gif tai jos man i astras kokias labiau panasios,kitos i saulegrazas... net is tolo nepasakysi kad gerberai lotuliukas.gif Tai reiks pasiieskot dar, o jei nerasiu tai gal kitokias gelytes ziuresiu g.gif
Atsakyti
as ruosiuos dirbtinem ramunem puost, bent jau kolkas dar nepaersigalvojau... laukiu algos ir pirksiu jas bei darysiuos papuosimus.... nes netiek ir daug beliko laiko doh.gif
Atsakyti
Jei reikia dirbtinu geliu, tai bent pas mus klaipedoj yra parduotuvese uz eura, nusiperki sakele uz 3,50 ir turesi nemazai gelyciu
Atsakyti
Aš savaitgalį suspirkau viską savo šventės mašinos papuošimams smile.gif spec. tinklelis, organza, siurbtukai, tokios žalios smilgos. Radau dirbtinių gerberų, kurios atrodo kaip natūralios (aktualu, kad ilgą kelionę atlaikytų), tai praktiškai visas ir nupirkau thumbup.gif bet jaučiu, ir tą likutį dar prigriebsiu hihihi.gif
Kai pasigaminsiu papuošimus, galėsiu įmest nuotrauką ir jei patiks, kažkam galėsiu perleist už savikainą po birželio 19 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2010 05 27, 18:46)
Aš savaitgalį suspirkau viską savo šventės mašinos papuošimams smile.gif spec. tinklelis, organza, siurbtukai, tokios žalios smilgos. Radau dirbtinių gerberų, kurios atrodo kaip natūralios (aktualu, kad ilgą kelionę atlaikytų), tai praktiškai visas ir nupirkau  thumbup.gif bet jaučiu, ir tą likutį dar prigriebsiu  hihihi.gif
Kai pasigaminsiu papuošimus, galėsiu įmest nuotrauką ir jei patiks, kažkam galėsiu perleist už savikainą po birželio 19 smile.gif

Lauksime nuotraukyciu smile.gif Ir man labai idomu kur radai tokias tikroviskas gerberas ir kokiu splavu pirkai ir buvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 05 27, 21:40)
o kur gerberas pirkai? maciau jyske bet kaina 5lt uz vnt  doh.gif

QUOTE([Butterfly] @ 2010 05 28, 07:05)
Lauksime nuotraukyciu smile.gif  Ir man labai idomu kur radai tokias tikroviskas gerberas ir kokiu splavu pirkai ir buvo? smile.gif

Pirkau bazėse. Šiaip ką mačiau, tai tik tos vienintelės gerberos buvo gražios, o spalva jų tik balta (nors aš ir norėjau būtent baltos). Mokėjau po 1.50 lt už žiedą. Tikiuos ryt dar rasiu likusias tris ar keturias rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. Visai netyčia pamačiau dirbtinių gerberų, tai gal kam prireiks smile.gif Jos šiek tiek gelsvos, ne visai baltos. Kaina 65 centai smile.gif Ieškoti Petrašiūnų Šile gėlių skyrelyje.
Atsakyti
Senajame turguje, Klaipedoje, snd maciau dirbtiniu geliu, yra visokiu - ir tikrovisku, ir prastesniu. Yra gerberu su juodais viduriukais, po 60 ct berods, dar visokiausiu roziu, kardeliu ir t.t.. Sake pardaveja, kad vasara bus dar daugiau visokio pasirinkimo, nes prasideda vestuvinis sezonas 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, o su papuoštu mašiniuku (ar tai gyvos, ar negyvos gėlės) galima normaliais greičiais pavažiuoti? Nenubyra gėlytės?

Nes mums reiks apie 40km palėki. Tai manau nevažiuosime ant 50km/h smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Urciuke @ 2010 05 31, 22:42)
Mergaitės, o su papuoštu mašiniuku (ar tai gyvos, ar negyvos gėlės) galima normaliais greičiais pavažiuoti? Nenubyra gėlytės?

Nes mums reiks apie 40km palėki. Tai manau nevažiuosime ant 50km/h smile.gif

Mes limuzina puosem gyvu geliu puokste, dejo ant kapoto, atrode puikiai, padare labai gerai, tai nei viena gelyte nenukrito ir taip pat vaziavom apie 60-70km atstuma. Siulyciau rinktis gyvu geliu puokste. Dirbtines geles atrodo pigiai, kokios jos ten bebutu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara04.: 02 birželio 2010 - 12:32