Bet zinokit vakar vienoj vietoj kai pamaciau dirbtines gerberas tai jos man i astras kokias labiau panasios,kitos i saulegrazas... net is tolo nepasakysi kad gerberai Tai reiks pasiieskot dar, o jei nerasiu tai gal kitokias gelytes ziuresiu
as ruosiuos dirbtinem ramunem puost, bent jau kolkas dar nepaersigalvojau... laukiu algos ir pirksiu jas bei darysiuos papuosimus.... nes netiek ir daug beliko laiko
Aš savaitgalį suspirkau viską savo šventės mašinos papuošimams spec. tinklelis, organza, siurbtukai, tokios žalios smilgos. Radau dirbtinių gerberų, kurios atrodo kaip natūralios (aktualu, kad ilgą kelionę atlaikytų), tai praktiškai visas ir nupirkau bet jaučiu, ir tą likutį dar prigriebsiu Kai pasigaminsiu papuošimus, galėsiu įmest nuotrauką ir jei patiks, kažkam galėsiu perleist už savikainą po birželio 19
Aš savaitgalį suspirkau viską savo šventės mašinos papuošimams spec. tinklelis, organza, siurbtukai, tokios žalios smilgos. Radau dirbtinių gerberų, kurios atrodo kaip natūralios (aktualu, kad ilgą kelionę atlaikytų), tai praktiškai visas ir nupirkau bet jaučiu, ir tą likutį dar prigriebsiu
Kai pasigaminsiu papuošimus, galėsiu įmest nuotrauką ir jei patiks, kažkam galėsiu perleist už savikainą po birželio 19
Pirkau bazėse. Šiaip ką mačiau, tai tik tos vienintelės gerberos buvo gražios, o spalva jų tik balta (nors aš ir norėjau būtent baltos). Mokėjau po 1.50 lt už žiedą. Tikiuos ryt dar rasiu likusias tris ar keturias
Sveikos. Visai netyčia pamačiau dirbtinių gerberų, tai gal kam prireiks Jos šiek tiek gelsvos, ne visai baltos. Kaina 65 centai Ieškoti Petrašiūnų Šile gėlių skyrelyje.
Senajame turguje, Klaipedoje, snd maciau dirbtiniu geliu, yra visokiu - ir tikrovisku, ir prastesniu. Yra gerberu su juodais viduriukais, po 60 ct berods, dar visokiausiu roziu, kardeliu ir t.t.. Sake pardaveja, kad vasara bus dar daugiau visokio pasirinkimo, nes prasideda vestuvinis sezonas
Mes limuzina puosem gyvu geliu puokste, dejo ant kapoto, atrode puikiai, padare labai gerai, tai nei viena gelyte nenukrito ir taip pat vaziavom apie 60-70km atstuma. Siulyciau rinktis gyvu geliu puokste. Dirbtines geles atrodo pigiai, kokios jos ten bebutu.