as tai kazkaip panasiai bandysiu, man patiko visai... o kitom masinom, rausvas gelytes ir skersai kapoto juosta... o pirmai masinai dvi juostos ir gal dar kazkas...
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 05 13, 09:47)
as tai kazkaip panasiai bandysiu, man patiko visai... o kitom masinom, rausvas gelytes ir skersai kapoto juosta... o pirmai masinai dvi juostos ir gal dar kazkas...
Kazin kaip tos geles cia pritvirtintos? Matomai ne su tais siurbtukais as vis neapsisprendziu kokios spalvos man imt gerberus, tikrai zinau, kad ant juodos masinytes bus baltos spalvos, o ant baltu net nzn idealiausia aisku butu tai alyvine spalva
QUOTE(jollicasa @ 2010 05 14, 21:18)
Senukuos pirkausi prie duso ir onios reikmenu buvo, apie lita vienas, nepamenu jau tiksliai
O tai sos senukuose ten tinkantys tie siurbtukai? Nes as kaip suprantu turi buti specialus kad ir gelyte ideti ten, ar as klystu?
Tiesa sakant, nesidomejau, bet kazi ar kituose bus labai kur ta gelyte ideti, visgi tas siurbtukas daugmaz toks pat, manau, kad su karstais klijais paprasciausiai galima prie bet kokiu siurbtuku prikabinti
QUOTE(mazyle1985 @ 2010 05 16, 07:42)
labai grazu
bet jeigu tai yra gyvos geles,tai kiekvienai reikes kapsulytes kad nenuvytu tau po valandos vasaros diena,ir kiekvienai po lipucke ant pasinos... na manu nemaziai kainuos
bet jeigu tai yra gyvos geles,tai kiekvienai reikes kapsulytes kad nenuvytu tau po valandos vasaros diena,ir kiekvienai po lipucke ant pasinos... na manu nemaziai kainuos
tu zieduku i kapsulytes nedes.. tiesiog po viena klijuos ir tiek Manau cia daugiau reiksmes turi bendras vaizdas ir toliau, nei apvytusios gelytes is arti Kaip jau bus - taip po visko galesiu pasakyti, kiek sumokejom.
QUOTE(MildukasK @ 2010 05 16, 11:46)
tu zieduku i kapsulytes nedes.. tiesiog po viena klijuos ir tiek Manau cia daugiau reiksmes turi bendras vaizdas ir toliau, nei apvytusios gelytes is arti Kaip jau bus - taip po visko galesiu pasakyti, kiek sumokejom.
Chrizantemas i kapsules nededa , tos kapsules didesnes uz tuos ziedukus...i akys kris ne ziedai o kapsules bet ir be kapsuliu juos gerai issilaiko! Tai nepergyvenkite bendras vaizdas bus visa diena (net ir karsta) superinis Vat pvz gerberos tai butinai reikia i kapsules deti
QUOTE(IRI$KA @ 2010 05 16, 20:40)
Chrizantemas i kapsules nededa , tos kapsules didesnes uz tuos ziedukus...i akys kris ne ziedai o kapsules bet ir be kapsuliu juos gerai issilaiko! Tai nepergyvenkite bendras vaizdas bus visa diena (net ir karsta) superinis Vat pvz gerberos tai butinai reikia i kapsules deti
Bet juk tos kapsules nera lb mazos, o ir siurbtukai nelbaai dideli Mes tai galvojom, kad gerberu ziedai tiesiog i siurbtukus ideti ir viskas, tikiesi, kad ju ziedai kuo ilgiau issilaikytu
QUOTE([Butterfly)
,2010 05 16, 21:08]Bet juk tos kapsules nera lb mazos, o ir siurbtukai nelbaai dideli Mes tai galvojom, kad gerberu ziedai tiesiog i siurbtukus ideti ir viskas, tikiesi, kad ju ziedai kuo ilgiau issilaikytu
nieko neliks is Jusu gerberu jau po valandos vasaros diena be vandens... pabanikite nupirkti gerbera turguje ir namie eksperementa padaryti... nukirpkite jai kuota(taip kaip isivaizduojate jis turetu buti nukirptas) ir padekite ant ikaitintos palanges is lauko puses(nes vasaros diena Jusu masina bus butent tokia-ikaitinta nuo saules) ir paziurekite kiek laiko ji Jums laikis... o dar nepamirskite kad masina vientoje nestoves,kad jai reik atlaikyti dar ir veja ir vaziavima... tai patikekkit-gerbera be vandens \
stai ir neliks jokiu abejoniu kai isbandisite pati
gerberomis kai puosia tai buna dirbtines tik
Papildyta:
QUOTE(jollicasa @ 2010 05 15, 17:27)
Tiesa sakant, nesidomejau, bet kazi ar kituose bus labai kur ta gelyte ideti, visgi tas siurbtukas daugmaz toks pat, manau, kad su karstais klijais paprasciausiai galima prie bet kokiu siurbtuku prikabinti
nemaciau kaip senukose atrodo serbtukas,bet tas floristinis su skile didesne,praveri koteli ir pritvirtini su plona velute...
o kaip su karstais klijais gyva gele ir guma suklijuosi???
Papildyta:
QUOTE([Butterfly] @ 2010 05 13, 10:41)
Kazin kaip tos geles cia pritvirtintos? Matomai ne su tais siurbtukais
na gal ir su floristine juosta cia tvirtinta,bet jeigu nuomosites masina tai niekas neleis su ja tvirtinti,bent kiek man teko susidurti...
o siurbtukai po siuo papuosymu net ir nesimatytu
pagrinde eina 3 dydziai ju... maziausio kaina 1-1,50lt.. ziutint kur ir kiek pirksi,visur kaina skirtinga
Aciu labai mazyle1985 uz patarimus , is tikruju labai rimtai susimasciau dabar... As ir anksciau galvodavau kad tos geles man neatlaikys niekaip,bet maniskis sake: kiek ten tau reikia kad jos atlaikytu, bent pora valandu ir gerai bus Bet internete nemazai maciau masinu su gerberais papuostu, tai nejaugi ten visur dirbtines geles? Nes atrodo tai labai gyvos Nebent cia grynai padaro -nufotografuoja ir viskas...
O gal tu zinai kur tuos floristinius siurbtukus galima isigyti? Ir dirbtiniu gerberu nesu macius... Zodziu naujas galvos skausmas
O gal tu zinai kur tuos floristinius siurbtukus galima isigyti? Ir dirbtiniu gerberu nesu macius... Zodziu naujas galvos skausmas
nemaciau kaip senukose atrodo serbtukas,bet tas floristinis su skile didesne,praveri koteli ir pritvirtini su plona velute...
o kaip su karstais klijais gyva gele ir guma suklijuosi??? g.gif
na, siurbtukai ten paprasciausi, gelems, matyt, nepritaikyti, bet as ir nesiuliau gyvu geliu klijuoti karstais klijais , nezinau, kodel taip supratot. o jei geles dirbtines, tai manau su klijais jas pritvirtint ir prie paprastu siurbtuku pavyks. Dirbtiniu geliu bazese pilna, bet nesakau, kad nera kazkur kitur geresniu variantu
Papildyta:
Beja, jei jau puosti gyvomis gelemis, tai savarankiskai neeksperimentuociau, tiktai i floriste kreipciausi
QUOTE([Butterfly] @ 2010 05 20, 07:12)
Aciu labai mazyle1985 uz patarimus , is tikruju labai rimtai susimasciau dabar... As ir anksciau galvodavau kad tos geles man neatlaikys niekaip,bet maniskis sake: kiek ten tau reikia kad jos atlaikytu, bent pora valandu ir gerai bus Bet internete nemazai maciau masinu su gerberais papuostu, tai nejaugi ten visur dirbtines geles? Nes atrodo tai labai gyvos Nebent cia grynai padaro -nufotografuoja ir viskas...
Man irgi buvo galvos skausmas Labai norejau gerberom puostos masinos.Ieskojau visokiu variantu ir bandymus dariau ar laiko ar ne O dirbtiniu visur isieskojau, tai, kad graziu vis nerasdavau o kai radau tai viena apie 5lt kainavo Galiausiai nusprendem su siurbtukais gyvas raudonas gerberas det ir keleta baltu chrizantemos ziedeliu. Man buvo ir grazu ir nebrangu O gerbera kaip tik lindo i siurbtuko skylute.
Tu siurbtuku jeigu kam reikia, tai galeciau pasiulyt. Kaune
Sveikos , puosiau si sestadieni limuzina gerberom, tai zinokite karsta diena ir kapsules nepadeda, nes po keliu valandu kapsulese vandens jau nebuvo
stai mano darbelis:
stai mano darbelis: