As pati ruosiuosiu savo vestuvems, didziaja dali papuosimu pati darausi. Tai dabar esu pasidariusi tik vienai masina papuosima didele balta sirdi apklijuota bantikais ir bantikus ant veidrodeliu, o kitai masinai dar nesugalvojau kai puosti, gal dideli banta padarysiu, nes mes jaunieji vaziuosim su dviem atskirom masinom, o po cermonijos lipsim i viena masina
Esu draugiu vestuvems gaminusi masinoms puosti bumbulus is tiulio. Kazkas panasaus is pompomsus.Dar prie ju pririsom daaug besiplaikstanciu juosteliu,deranciu prie sventes spalvos. Atrode kukliai, bet lb dailiai.
Poto jais dar kokia kita svente galima papuosti ar tiesiog vaiku kambary ar kokioj terasoj pasikabinti,kaip dekoro detale
Poto jais dar kokia kita svente galima papuosti ar tiesiog vaiku kambary ar kokioj terasoj pasikabinti,kaip dekoro detale
Nu gal as viena cia iskritus busiu, bet man gyvom gelem puost, tai biski laidotuves primena, juodis masinos ir baltos lelijos, gal man vienai tokios asociacijos po skaudziu ivikiu, bet tikrai kaina didele, o grozis salyginas. Man labai smagiai ziurisi tie visi kaspinukai aisku skoningai, bet jie man daug priimtiniau, pigiau ir mielau, o jokio pigumo ar kico as nejauciu
Kadangi mūsų vestuvių tema raudona + drugeliai, tai kol kas man patinka toks puošimas, bet dar iki vestuvių gali norai pasikeisti
Nelabai gal matosi foto, ten iš drugelių sudėta širdutė
Nelabai gal matosi foto, ten iš drugelių sudėta širdutė