gal kuri gali patarti kur galima nusipirkti masinai puosti aksesuaru
nes gyvomis gelemis puosti nelabai iseina tolimas kelias laukia
QUOTE(Renalta @ 2012 02 15, 11:08)
gal kuri gali patarti kur galima nusipirkti masinai puosti aksesuaru
jei Kaune zinau urmo bazej yra,visokiu kaspinu,balionu,ir visko ko reikia vestuvems.
QUOTE(katydid @ 2012 03 16, 14:43)
Iš kokio miesto esate? Kur būtų galima pamatyti kaip atrodo papuošimai?
is Vilniaus
papuosimu nuotraukytes galiu atsiusti el. pastu
Papildyta:
QUOTE(Renalta @ 2012 03 19, 14:54)
gal kas zino vilniuje kur butu galima nusipirkti ar nebrangiai uzsisakyti papuosimu
priklauso nuo to ko norite, taciau is viso kico esancio Gariunuose, tikrai galima rasti sau patinkanciu detaliu ir nebrangiai
priklauso nuo to ko norite, taciau is viso kico esancio Gariunuose, tikrai galima rasti sau patinkanciu detaliu ir nebrangiai
[/quote]
savaitgaly buvau gariunuose bet nelabai radau
o kur ju galima rasti gal tose didelese palapinese , nes ten nejau
[quote=Renalta,2012 03 22, 13:06]
[/quote]
[/quote]
jau senokai buvau Gariūnuose, tačiau papuošimai būdavo toje turgaus dalyje, kur eilės atvirų pavėsinių, trikampiais stogais, ten prekiauja vestuvinėmis, proginėmis suknelėmis, kailiniais, įv. technika ir kt.
[/quote]
[/quote]
jau senokai buvau Gariūnuose, tačiau papuošimai būdavo toje turgaus dalyje, kur eilės atvirų pavėsinių, trikampiais stogais, ten prekiauja vestuvinėmis, proginėmis suknelėmis, kailiniais, įv. technika ir kt.
Gal kas zinot kaip paviene gele pritvirtinti prie automobilio?
QUOTE(Fortun@ @ 2012 03 26, 12:41)
Gal kas zinot kaip paviene gele pritvirtinti prie automobilio?
su tokiais:
tada nereikia nervintis, kad nesugadinti mašinytės dažų
Sveikos, planuojancios ir ne tik
nezianu gal jau buvo pamineta, bet neuzkliuvo akis. Kaip pritvirtinti pvz. medziaga prie masinos kapoto, gal yra kazkokios specialios lipnios juostos, kad nenukentetu masina, nebutu pabraizymu ar neduok dieve dazu nusiklijavimo... gal kas zinot ir galit patart?
nezianu gal jau buvo pamineta, bet neuzkliuvo akis. Kaip pritvirtinti pvz. medziaga prie masinos kapoto, gal yra kazkokios specialios lipnios juostos, kad nenukentetu masina, nebutu pabraizymu ar neduok dieve dazu nusiklijavimo... gal kas zinot ir galit patart?