Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

Dabar dirbtinu geliu yra tokiu naturaliu, tad padarius papuosima su dirbtinom gelem ir gyva zaluma labai graziai ir naturaliai atrodo. Aisku jos nera labai pigios bet tikrai nenuvys ir atrodo puikiai. mano vestuvese taip ir buvo ir kiti net galvojo kad jos gyvos.
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2011 03 11, 21:12)
o kur tu gelyciu galima nusiprkti Vilniuje g.gif  4u.gif

Va čia didžiausias pasirinkimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Praeitais metais gavau organizuoti vyro sesers vestuves. Daug papuošimų pati dariau..
va mašina.. juosta eina per visą mašiną.. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Daug įvairių, jau gatavų dekoracijų galima rasti lenkiškuose saituose įvedus į google:
dekoracje samochodow

Daugelis iš jų tikrai dailūs ir galima juos nusipirkti internetu. Ir kainos nesikandžioja, o labai karštą dieną manau labiau tinka tokios dekoracijos

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2011 03 24, 16:17)
drakosa , atrodo kaip gyvos gėlės  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

jo, visi stebėjosi... O pirkau tas aguonas Kirtimuose, (Vilniuje), yra dirbtinių gėlių ale parduotuvė, buvo ten ir neprastų rožių ir kitokių gėlių.
Šiaip man dirbtinos gėlės labai nepatinka, bet šį kartą gyvų gėlių karštą vasaros dieną pagailėjau.. 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 03 11, 17:13-->
QUOTE(saulute smile.gif @ 2011 03 11, 17:13)
Dabar dirbtinu geliu yra tokiu naturaliu, tad padarius papuosima su dirbtinom gelem ir gyva zaluma labai graziai ir naturaliai atrodo. Aisku jos nera labai pigios bet tikrai nenuvys ir atrodo puikiai. mano vestuvese taip ir buvo ir kiti net galvojo kad jos gyvos.

Pritariu Saulutei smile.gif Mes darėmės papuošimus ant auto patys smile.gif labai norėjau širdučių. Užsisakyti, kad padarytų per prabangiai buvo ax.gif tai pati nusprendžiau pabandyt. Vyras iš vielos išlankstė alia tokias dvi tarpusavyje susijungusias širdutes, aš jas apipyniau samanėlėmis žaliomis ir papuošiau dirbtinėmis rožytėmis ir drugeliais smile.gif atrodė super ant juodo automobilio thumbup.gif visi fotkino ir gyrė blush2.gif o pritvirtinom paprasčiausia lipnia juosta smile.gif jokių žymių neliko smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
Gal kuri esate pati dariusi kaspinus iš tiulio ir galit papasakoti, kokiu principu daret? Labai jau brangūs mašinų papuošimai, o tulio kaspinukai man visai grazus pasirodė, ir manau žymiai pigiau kainuotų pačiai pasidaryti biggrin.gif Be to dabar visi saugo savo maįšinas ir neleidžia klijuoti prie mašinų, tai kaspinus užrišai ir ramu thumbup.gif
Gal ir nuotraukyčių turit?
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2010 06 23, 22:37)
Musu vestuves buvo pries metus, o masiniuka va taip pasipuosiau:

user posted image

Labas smile.gif

O gal gali papasakot kaip čia ką darei? smile.gif g.gif nes tikrai labai gražiai atrodo, norėčiau kažko panašaus, ten dirbtinės gėlės? kaip jas pritvirtiai? smile.gif Atrodo super thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mes pries savaite atsokom savo vestuves:-) Jaunuju automobilio puosimu uzsiemiau pati, ilgas ir daug darbo reikalaujantis papuosimas, bet rezultatas dziugimo tiek mane tiek svecius. Neriau vaseliu 30 gelyciu, paskui jas priklijavau ant violetinio tiulio, ijungiau i darba savo fantazija ir rodau rezultata:-)

Automobilio papuosimas

Geles is arciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomnia: 22 birželio 2011 - 10:17
sveikos, gal galit patarti kuom priklijuoti popierinius karpytus drugelius prie automobilio? kazin dviguba lipni juostele ar nesugadintu dazu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(padruzhke @ 2011 06 22, 13:06)
sveikos, gal galit patarti kuom priklijuoti popierinius karpytus drugelius prie automobilio? kazin dviguba lipni juostele ar nesugadintu dazu? g.gif

Labukas. Sugadins nerizikuok, beto popierniai gali suslapti, o siaip geriausias tvirtinimas su siurbtukais, nueik i www.selevi.lt, ten jais prekiauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomnia: 22 birželio 2011 - 14:39
QUOTE(Tomnia @ 2011 06 22, 15:38)
Labukas. Sugadins nerizikuok, beto popierniai gali suslapti, o siaip geriausias tvirtinimas su siurbtukais, nueik i www.selevi.lt, ten jais prekiauja.

suprantu, kad puokstem tie siurbtukai valio, bet popieriniam drugiui, neatrodys per kvailai? as tikiuosi, kad per musu svente bus karsta ir be lietaus biggrin.gif tai del suslapimo nesuku galvos ax.gif nors ka gali zinoti... g.gif
Atsakyti