Dabar dirbtinu geliu yra tokiu naturaliu, tad padarius papuosima su dirbtinom gelem ir gyva zaluma labai graziai ir naturaliai atrodo. Aisku jos nera labai pigios bet tikrai nenuvys ir atrodo puikiai. mano vestuvese taip ir buvo ir kiti net galvojo kad jos gyvos.
QUOTE(ajaz @ 2011 03 11, 21:12)
o kur tu gelyciu galima nusiprkti Vilniuje
Va čia didžiausias pasirinkimas
Praeitais metais gavau organizuoti vyro sesers vestuves. Daug papuošimų pati dariau..
va mašina.. juosta eina per visą mašiną..
va mašina.. juosta eina per visą mašiną..
Daug įvairių, jau gatavų dekoracijų galima rasti lenkiškuose saituose įvedus į google:
dekoracje samochodow
Daugelis iš jų tikrai dailūs ir galima juos nusipirkti internetu. Ir kainos nesikandžioja, o labai karštą dieną manau labiau tinka tokios dekoracijos
dekoracje samochodow
Daugelis iš jų tikrai dailūs ir galima juos nusipirkti internetu. Ir kainos nesikandžioja, o labai karštą dieną manau labiau tinka tokios dekoracijos
QUOTE(egluti @ 2011 03 24, 16:17)
drakosa , atrodo kaip gyvos gėlės
jo, visi stebėjosi... O pirkau tas aguonas Kirtimuose, (Vilniuje), yra dirbtinių gėlių ale parduotuvė, buvo ten ir neprastų rožių ir kitokių gėlių.
Šiaip man dirbtinos gėlės labai nepatinka, bet šį kartą gyvų gėlių karštą vasaros dieną pagailėjau..
+2011 03 11, 17:13-->
Pritariu Saulutei Mes darėmės papuošimus ant auto patys labai norėjau širdučių. Užsisakyti, kad padarytų per prabangiai buvo tai pati nusprendžiau pabandyt. Vyras iš vielos išlankstė alia tokias dvi tarpusavyje susijungusias širdutes, aš jas apipyniau samanėlėmis žaliomis ir papuošiau dirbtinėmis rožytėmis ir drugeliais atrodė super ant juodo automobilio visi fotkino ir gyrė o pritvirtinom paprasčiausia lipnia juosta jokių žymių neliko
QUOTE(saulute @ 2011 03 11, 17:13)
Dabar dirbtinu geliu yra tokiu naturaliu, tad padarius papuosima su dirbtinom gelem ir gyva zaluma labai graziai ir naturaliai atrodo. Aisku jos nera labai pigios bet tikrai nenuvys ir atrodo puikiai. mano vestuvese taip ir buvo ir kiti net galvojo kad jos gyvos.
Pritariu Saulutei Mes darėmės papuošimus ant auto patys labai norėjau širdučių. Užsisakyti, kad padarytų per prabangiai buvo tai pati nusprendžiau pabandyt. Vyras iš vielos išlankstė alia tokias dvi tarpusavyje susijungusias širdutes, aš jas apipyniau samanėlėmis žaliomis ir papuošiau dirbtinėmis rožytėmis ir drugeliais atrodė super ant juodo automobilio visi fotkino ir gyrė o pritvirtinom paprasčiausia lipnia juosta jokių žymių neliko
Sveikos mergaitės,
Gal kuri esate pati dariusi kaspinus iš tiulio ir galit papasakoti, kokiu principu daret? Labai jau brangūs mašinų papuošimai, o tulio kaspinukai man visai grazus pasirodė, ir manau žymiai pigiau kainuotų pačiai pasidaryti Be to dabar visi saugo savo maįšinas ir neleidžia klijuoti prie mašinų, tai kaspinus užrišai ir ramu
Gal ir nuotraukyčių turit?
Gal kuri esate pati dariusi kaspinus iš tiulio ir galit papasakoti, kokiu principu daret? Labai jau brangūs mašinų papuošimai, o tulio kaspinukai man visai grazus pasirodė, ir manau žymiai pigiau kainuotų pačiai pasidaryti Be to dabar visi saugo savo maįšinas ir neleidžia klijuoti prie mašinų, tai kaspinus užrišai ir ramu
Gal ir nuotraukyčių turit?
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2010 06 23, 22:37)
Labas
O gal gali papasakot kaip čia ką darei? nes tikrai labai gražiai atrodo, norėčiau kažko panašaus, ten dirbtinės gėlės? kaip jas pritvirtiai? Atrodo super
Sveikos, mes pries savaite atsokom savo vestuves:-) Jaunuju automobilio puosimu uzsiemiau pati, ilgas ir daug darbo reikalaujantis papuosimas, bet rezultatas dziugimo tiek mane tiek svecius. Neriau vaseliu 30 gelyciu, paskui jas priklijavau ant violetinio tiulio, ijungiau i darba savo fantazija ir rodau rezultata:-)
Automobilio papuosimas
Geles is arciau
Automobilio papuosimas
Geles is arciau
sveikos, gal galit patarti kuom priklijuoti popierinius karpytus drugelius prie automobilio? kazin dviguba lipni juostele ar nesugadintu dazu?
QUOTE(padruzhke @ 2011 06 22, 13:06)
sveikos, gal galit patarti kuom priklijuoti popierinius karpytus drugelius prie automobilio? kazin dviguba lipni juostele ar nesugadintu dazu?
Labukas. Sugadins nerizikuok, beto popierniai gali suslapti, o siaip geriausias tvirtinimas su siurbtukais, nueik i www.selevi.lt, ten jais prekiauja.
QUOTE(Tomnia @ 2011 06 22, 15:38)
Labukas. Sugadins nerizikuok, beto popierniai gali suslapti, o siaip geriausias tvirtinimas su siurbtukais, nueik i www.selevi.lt, ten jais prekiauja.
suprantu, kad puokstem tie siurbtukai valio, bet popieriniam drugiui, neatrodys per kvailai? as tikiuosi, kad per musu svente bus karsta ir be lietaus tai del suslapimo nesuku galvos nors ka gali zinoti...