Įkraunama...
Įkraunama...

Pelėsis - 2

QUOTE(meistras1 @ 2010 02 22, 11:15)
Siaip pas Jus viskas logiska. Oro pritekejimas per langus kambaryje, istekejimas pagalbinese patalpose. Turetu oro cirkuliacija buti. Taciau ar ji pakankama?

tai jus patarkite, mes tikrai linke isspresti sia problema. kaip tai galima padaryti? esu tikrai, kad oro cirkuliacija yra tikrai prasta, nes atrodo kai ieini, kad vos ne kaip pirty namie doh.gif verysad.gif
gal galite i a.z. parasyti, jei ne visiems cia idomu mano bedos rolleyes.gif
turime dar ir ta paprasta dregmes surinkeja (kur su tablete), tai ji vis i kita kambari kaitaliojame..
dregmes tai susirenka ten, laikome paprastai ant palanges.. unsure.gif
Atsakyti
jo, pelesis yra bjaurus dalykas, o plevele yra dedama ne celofanine o difuzine, tuomet viskas kvepuoja
Atsakyti
QUOTE(<aries> @ 2010 02 22, 16:13)
tai jus patarkite, mes tikrai linke isspresti sia problema. kaip tai galima padaryti? esu tikrai, kad oro cirkuliacija yra tikrai prasta, nes atrodo kai ieini, kad vos ne kaip pirty namie  doh.gif  verysad.gif
gal galite i a.z. parasyti, jei ne visiems cia idomu mano bedos  rolleyes.gif
turime dar ir ta paprasta dregmes surinkeja (kur su tablete), tai ji vis i kita kambari kaitaliojame..

idomu visiems tik kad tie meistrai sios srities cia mazai ateina papasakot ka mums daryti g.gif g.gif
Atsakyti
as pats statybininkas, bet reikia pamatyti situacija ir paciam ivrtinti, tam kad duoti reikiama patarima, saltinis beabejo gali buti netik bute, jai namas su rusiu, tai jis gali buti rusy ir panasiai, priemoniu veiksmyngu yra kruvos, bet svarbiausiai rasti shaltini, gal rusys dregnas? o jai be rusio, tai zemas cokolis gal?
Atsakyti
QUOTE(<aries> @ 2010 02 22, 17:13)
tai jus patarkite, mes tikrai linke isspresti sia problema. kaip tai galima padaryti? esu tikrai, kad oro cirkuliacija yra tikrai prasta, nes atrodo kai ieini, kad vos ne kaip pirty namie  doh.gif  verysad.gif
gal galite i a.z. parasyti, jei ne visiems cia idomu mano bedos  rolleyes.gif

Tada jau tikrai nepakankama oro cirkuliacija. Kaip isspresti? Tai kaip ir rasiau, bet reikia didinti oro srautus. Pritekejima tikrai galima padidinti per langus. Yra specialios groteles i langus. Del istekejimo reiktu ziuret konkreciu Jusu atveju.
Atsakyti
Laba diena aš pastebėjau ant plastikinių langų, kad papelyja ta gūmelė prie stiklo aš ją su dantų šepetėlių nuvalau ar reiktu kuom nors kitu valyt? doh.gif Langai būna ant mikro padėties visą diena tik naktimis užsidarome.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sany: 23 vasario 2010 - 13:47
QUOTE(sany @ 2010 02 23, 14:46)
Laba diena aš pastebėjau ant plastikinių langų, kad papelyja ta gūmelė prie stiklo aš ją su dantų šepetėlių nuvalau ar reiktu kuom nors kitu valyt? doh.gif Langai būna ant  mikro padėties visą diena tik naktimis užsidarome.

Siaip i guma ar plastika jis tikrai neisiskverbia i pacia medziaga. Taciau galite pabandyti ir kitus valymo budus, tame tarpe ir liaudiskus www.meistras1.lt/patarimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meistras1: 23 vasario 2010 - 14:24
QUOTE(meistras1 @ 2010 02 23, 16:24)
Siaip i guma ar plastika jis tikrai neisiskverbia i pacia medziaga. Taciau galite pabandyti ir kitus valymo budus, tame tarpe ir liaudiskus www.meistras1.lt/patarimai

Ačiū ačiū thumbup.gif pasinaudosim kai kuriais patarimais tikrai, o kaip dėl drėgmės surinkėjo ar reikalingas name jis? Kuo matuot geriausiai drėgnumą pas mus toks senoviškas barometras schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(meistras1 @ 2010 02 23, 08:40)
Tada jau tikrai nepakankama oro cirkuliacija. Kaip isspresti? Tai kaip ir rasiau, bet reikia didinti oro srautus. Pritekejima tikrai galima padidinti per langus. Yra specialios groteles i langus. Del istekejimo reiktu ziuret konkreciu Jusu atveju.

bet tai ar nebus didesnis oro pritekejimas dar didesnio dregmes saltinio pagrindu? g.gif doh.gif
o rusys tai zinoma yra, ir mes pirmame aukste gyvenam. Ar jis LABAI dregnas-ivertinti negaliu, nes neisivaizduoju kaip smile.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(meistras1 @ 2010 02 23, 14:24)

o pas mus tie naujos kartos mediniai, tai tikrai ne kaip kad plastikas. jei jau dregme, ir ten toks kaip pelesis. tai nenusivalo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sany @ 2010 02 23, 15:39)
Ačiū ačiū  thumbup.gif  pasinaudosim kai kuriais patarimais tikrai, o kaip dėl drėgmės surinkėjo ar reikalingas name jis? Kuo matuot geriausiai drėgnumą pas mus toks senoviškas barometras  schmoll.gif

Tinka ir jis. Svarbu, kad gerai rodytu:)
Papildyta:
QUOTE(<aries> @ 2010 02 23, 18:10)
bet tai ar nebus didesnis oro pritekejimas dar didesnio dregmes saltinio pagrindu?  g.gif  doh.gif
o rusys tai zinoma yra, ir mes pirmame aukste gyvenam. Ar jis LABAI dregnas-ivertinti negaliu, nes neisivaizduoju kaip smile.gif  rolleyes.gif
Papildyta:
o pas mus tie naujos kartos mediniai, tai tikrai ne kaip kad plastikas. jei jau dregme, ir ten toks kaip pelesis. tai nenusivalo sad.gif

Persistengti irgi nereikia. Visur turi buti pusiausvyra ir balansas.
Atsakyti
QUOTE(sany @ 2010 02 23, 15:39)
Ačiū ačiū  thumbup.gif  pasinaudosim kai kuriais patarimais tikrai, o kaip dėl drėgmės surinkėjo ar reikalingas name jis? Kuo matuot geriausiai drėgnumą pas mus toks senoviškas barometras  schmoll.gif

dregme matuojama hidrometru, normos yra nuo 40 iki 60%, pertekliu galima surinkineti dregmes surinkejais, tikrai geras dalykas ir nedaug energijos naudoja
Atsakyti
QUOTE(coximilian @ 2010 02 24, 07:43)
dregme matuojama hidrometru, normos yra nuo 40 iki 60%, pertekliu galima surinkineti dregmes surinkejais, tikrai geras dalykas ir nedaug energijos naudoja

bet ar tai reiskia, kad surinius dregme ( jei jos vistik per daug), pelesis pats iseis pro duris... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti