Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

Mergaites gal zinot kas galiojanti nuolaidos koduka? 4u.gif bandau uzskayma daryt, bet be nuolaideles nesinori ax.gif
Atsakyti
Nuolaidų kodai porą žinučių anksčiau parašyti.

Ghm. O su tais batų dydžiais tai įdomu. biggrin.gif Aš pati perku 5, nešioju 38, tai buvau įsitikinusi, kad 6 atitinka 39, o pasirodo, kad ne - 40. Tai pas anglus 39 dydis kažkur prapuola. biggrin.gif Štai lentelė iš ASOS.

user posted image

O beje, US perku 8, kuris dažniausiai atitinka 38, bet pagal šitą lentelę gaunasi, kad 40. Ir suprask žmogus kaip nori. biggrin.gif

Gal šita aiškesnė:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 01 kovo 2010 - 20:23
[quote=micefee,2010 03 01, 22:14]

Nelabai duoda nuolaida su jais 4u.gif
Atsakyti
Neveikia tie kodai ir man... O gaila:)
Visi batai, kuriuos užsisakinėjau iš asos (trys poros) buvo 6 dydžio- visos atitiko 39...
Atsakyti
Ale tikrai, kažkodėl net antru tuo neleidžia pasinaudoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 03 01, 23:43)
Ale tikrai, kažkodėl net antru tuo neleidžia pasinaudoti.  g.gif

Ech...o as jau kasikiuka trizenkli susikrovus tikejaus biski pigaiu papirkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2010 03 01, 22:57)
Ech...o as jau kasikiuka trizenkli susikrovus tikejaus biski pigaiu papirkt  blush2.gif

Tai palaukit porą dienų, kas nors atsiras vis tiek. wink.gif
Atsakyti
kaip idomiai, vakar bandziau, tai veike abudu g.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 03 01, 23:03)
kaip idomiai, vakar bandziau, tai veike abudu g.gif

Man ir vakar abu veike g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 03 01, 20:14)

Ghm. O su tais batų dydžiais tai įdomu. biggrin.gif Aš pati perku 5, nešioju 38, tai buvau įsitikinusi, kad 6 atitinka 39, o pasirodo, kad ne - 40. Tai pas anglus 39 dydis kažkur prapuola. biggrin.gif Štai lentelė iš ASOS.

user posted image

O beje, US perku 8, kuris dažniausiai atitinka 38, bet pagal šitą lentelę gaunasi, kad 40. Ir suprask žmogus kaip nori. biggrin.gif

Gal šita aiškesnė:

user posted image

Tai va, pagal Asos lentelę vienaip, kitur vėl kitaip... O kad 39 dydis dingsta ir aš pastebėjau tongue.gif
Atsakyti
Pirmas kodas veikė iki vasario 28. Aš dar spėjau pasinaudot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tender: 02 kovo 2010 - 15:16
sveikos, gal jau kas nors zino naujus nuolaidu kodus arba gal galite pasakyti kaip juos suzinoti? smile.gif aciu
Atsakyti