Mergaites gal zinot kas galiojanti nuolaidos koduka? bandau uzskayma daryt, bet be nuolaideles nesinori
Nuolaidų kodai porą žinučių anksčiau parašyti.
Ghm. O su tais batų dydžiais tai įdomu. Aš pati perku 5, nešioju 38, tai buvau įsitikinusi, kad 6 atitinka 39, o pasirodo, kad ne - 40. Tai pas anglus 39 dydis kažkur prapuola. Štai lentelė iš ASOS.
O beje, US perku 8, kuris dažniausiai atitinka 38, bet pagal šitą lentelę gaunasi, kad 40. Ir suprask žmogus kaip nori.
Gal šita aiškesnė:
Ghm. O su tais batų dydžiais tai įdomu. Aš pati perku 5, nešioju 38, tai buvau įsitikinusi, kad 6 atitinka 39, o pasirodo, kad ne - 40. Tai pas anglus 39 dydis kažkur prapuola. Štai lentelė iš ASOS.
O beje, US perku 8, kuris dažniausiai atitinka 38, bet pagal šitą lentelę gaunasi, kad 40. Ir suprask žmogus kaip nori.
Gal šita aiškesnė:
[quote=micefee,2010 03 01, 22:14]
Nelabai duoda nuolaida su jais
Nelabai duoda nuolaida su jais
Neveikia tie kodai ir man... O gaila:)
Visi batai, kuriuos užsisakinėjau iš asos (trys poros) buvo 6 dydžio- visos atitiko 39...
Visi batai, kuriuos užsisakinėjau iš asos (trys poros) buvo 6 dydžio- visos atitiko 39...
Ale tikrai, kažkodėl net antru tuo neleidžia pasinaudoti.
QUOTE(micefee @ 2010 03 01, 23:43)
Ale tikrai, kažkodėl net antru tuo neleidžia pasinaudoti.
Ech...o as jau kasikiuka trizenkli susikrovus tikejaus biski pigaiu papirkt
QUOTE(Niushka @ 2010 03 01, 22:57)
Ech...o as jau kasikiuka trizenkli susikrovus tikejaus biski pigaiu papirkt
Tai palaukit porą dienų, kas nors atsiras vis tiek.
QUOTE(balbetka @ 2010 03 01, 23:03)
kaip idomiai, vakar bandziau, tai veike abudu
Man ir vakar abu veike
QUOTE(micefee @ 2010 03 01, 20:14)
Gal šita aiškesnė:
Gal šita aiškesnė:
Tai va, pagal Asos lentelę vienaip, kitur vėl kitaip... O kad 39 dydis dingsta ir aš pastebėjau
Pirmas kodas veikė iki vasario 28. Aš dar spėjau pasinaudot.
sveikos, gal jau kas nors zino naujus nuolaidu kodus arba gal galite pasakyti kaip juos suzinoti? aciu