Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(FruitCocktail @ 2010 02 23, 16:00)
http://www.asos.com/...clr=Dark Indigo

Gal galite pasakyti, kuris iš šių dydžių atitinka 38 dydį?

Turėtų būti 28. g.gif Nes 26 atitinka 36, o 27 tarpinis tarp 36 ir 38.
Atsakyti
issirinkau suknele, bet dydis yra tik 10, siaip pirkau is asos visada 8 ir tikdavo normaliai, ar 10 dydis labai skiriasi? daug didesnis nei 8? jauciu 10 toks grynai M, ar ne? nes siaip kitu firmu (ne is asos.com) turiu kelis rubelius ir 38 dydzio, o jis ir atitinka 10.
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2010 02 23, 17:54)
issirinkau suknele, bet dydis yra tik 10, siaip pirkau is asos visada 8 ir tikdavo normaliai, ar 10 dydis labai skiriasi? daug didesnis nei 8? jauciu 10 toks grynai M, ar ne? nes siaip kitu firmu (ne is asos.com) turiu kelis rubelius ir 38 dydzio, o jis ir atitinka 10.

10 dydis ne grynai M o S/M smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 23 vasario 2010 - 17:11
Ar uzsisakius prekes ir gavus siuntinuka i pasta daugiau nebuna jokiu papildomu mokesciu? Kitaip sakant tiek kiek nuraso is korteles ir daugiau nieko? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elesar @ 2010 02 23, 20:54)
Ar uzsisakius prekes ir gavus siuntinuka i pasta daugiau nebuna jokiu papildomu mokesciu? Kitaip sakant tiek kiek nuraso is korteles ir daugiau nieko? Aciu smile.gif

nebebūna- kiek sumokėjot, tiek sumokėjot 4u.gif
Atsakyti
gavau siandien savo siuntini.Bet aisku ir vel su nesklandumais,jei nevelavo, tai viena bloga daikta atsiunte doh.gif uzsisakiau Gap skinny dzinsus .Isemiau dzninsus, o jie platus biggrin.gif galvoju nesamone, kaip taip gali but, ant 'celofano' parasytas geras pavadinimas Gap...
, o dzininsu etikete Asos.Tai parasiau jiems laiska ir paminejau , kad grazinu daikta ir noreciau ,akd grazintu siuntimo islaidas, tuos 5 svarus, nes ir is LT siunciant daug maz panasiai kainuoja, tai idomu, ka parasys.Gal kam buvo tokia problema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 25 vasario 2010 - 17:45
sveikos,

esu naujoke situose uzsakymuose, gal pagelbesit?
order status raso Order Unsuccessful. pinigu taip pat nenuskaiciavo. tai iseina kad man nepavyko uzsakyti? doh.gif
laisko taip pat jokio negavau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freken snork: 25 vasario 2010 - 20:34
QUOTE(freken snork @ 2010 02 25, 20:28)
sveikos,

esu naujoke situose uzsakymuose, gal pagelbesit?
order status raso Order Unsuccessful. pinigu taip pat nenuskaiciavo. tai iseina kad man nepavyko uzsakyti?  doh.gif
laisko taip pat jokio negavau..

taip, reiskais, kad neuzsaket. Laiskas gali kiek veliau ateit, o gali ir isvis neateit (man karta taip buvo). Gal pinigu saskaitoj nepakanka? Arba netinkama kortele atsiskaitinejot
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 02 25, 20:55)
taip, reiskais, kad neuzsaket. Laiskas gali kiek veliau ateit, o gali ir isvis neateit (man karta taip buvo).  Gal pinigu saskaitoj nepakanka? Arba netinkama kortele atsiskaitinejot

kortele visa virtuon. bandziau is naujo, vel tas pats verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(freken snork @ 2010 02 25, 21:25)
kortele visa virtuon. bandziau is naujo, vel tas pats  verysad.gif

o pinigeliu tikrai uztenka? g.gif
Atsakyti
Su virtuonu jau ne viena rašė, kad nepavyksta.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2010 02 25, 22:47)
Su virtuonu jau ne viena rašė, kad nepavyksta.

su virtuonu kaip tik pavyksta smile.gif
Atsakyti