Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(Luni @ 2010 02 22, 14:20)
susidedat pirkinius i krepseli tada spaudziat processed to checkout tada vedat savo emaila ir slaptazodi butinai atkreipkit demesi kokiomis raidemis vedate slaptazodi didziosiomis ar mazosiomis  na jei viska gerai suvedate tai turi buti gerai g.gif
Papildyta:
o toj lentelei kuria ismeta ka raso?

Na kai suvedu emaila ir slaptazodi ir vel isnaujo praso kad suvesciau emaila ir slaptazodi nors neraso kad blogas doh.gif O ten kai krepseli isidedi rubeli kur zemiau biskuti yra Delivery ar reikia pasirinkti ten ka nors ar automatiskai ten parenka sumyte g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedryte1 @ 2010 02 22, 14:29)
Na kai suvedu emaila ir slaptazodi ir vel isnaujo praso kad suvesciau emaila ir slaptazodi nors neraso kad blogas  doh.gif O ten kai krepseli  isidedi rubeli kur zemiau biskuti yra Delivery ar reikia pasirinkti ten ka nors  ar automatiskai ten parenka sumyte  g.gif

na nesuprantu tada nes jei negerai suvestumete turi raudonom raidem ismesti virsuje jog kazkas blogai suvesta. del delivery tai as bent jau pasirenku veliau cia tik pirminis mazdaug kiek kainuoja o veliau tai tiksliau ten buna pasirinkti
Atsakyti
QUOTE(Luni @ 2010 02 22, 14:43)
na nesuprantu tada nes jei negerai suvestumete turi raudonom raidem ismesti virsuje jog kazkas blogai suvesta. del delivery tai as bent jau pasirenku veliau cia tik pirminis mazdaug kiek kainuoja o veliau tai tiksliau ten buna pasirinkti

nu va ir man atrodo jei butu blogai tai parasytu raudonai, bet ismeta vel ta pacia prisijungimo lentele unsure.gif nes bandziau isnaujo prisregisruoti tai iskart ismete raudonai kad toks zmogus jau prisiregstraves doh.gif turbut nelemta man be tarpininkiu apsipirkt biggrin.gif na bet bandysiu vistiek gal kaip nors pavyks cool.gif Ačiū merginos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2010 02 22, 12:29)
parodyk kokie bigsmile.gif

user posted image
stai mano naujieji dzinsukai.deje dar nesugebejau nueiti juos pasitrumointi tai dar ne karto nebuvau juos apsimovusi iseiti kur.
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedryte1 @ 2010 02 22, 14:52)
nu va ir man atrodo jei butu blogai tai parasytu raudonai, bet ismeta vel ta pacia prisijungimo lentele unsure.gif  nes bandziau isnaujo prisregisruoti tai iskart ismete raudonai kad toks zmogus jau prisiregstraves  doh.gif  turbut nelemta man be tarpininkiu apsipirkt  biggrin.gif  na bet bandysiu vistiek gal kaip nors pavyks  cool.gif  Ačiū merginos  mirksiukas.gif

o tai ar isviso kai ne per krepseli o seip darote login pavyksta prisijunkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luni @ 2010 02 22, 15:33)
o tai ar isviso kai ne per krepseli o seip darote login pavyksta prisijunkti? g.gif

Ne lygiai tas pats buna g.gif gal reikia pabandyti kitu vardu prisiregistruoti g.gif
Atsakyti
Prisijungiant reikia įvesti pilną savo el. pašto adresą ir slaptažodį lygiai tokį koks jis yra - jei yra didžiųjų raidžių, tai su jom, pažiūrėkit, ar caps lock neįjungtas, ar vietoj skaičių ant laptopo ne lietuviškos raidės įjungtos...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 02 22, 16:45)
Prisijungiant reikia įvesti pilną savo el. pašto adresą ir slaptažodį lygiai tokį koks jis yra - jei yra didžiųjų raidžių, tai su jom, pažiūrėkit, ar caps lock neįjungtas, ar vietoj skaičių ant laptopo ne lietuviškos raidės įjungtos...

Ar ivedus savo e.pasto adresa, slaptazodi reikia savo (su kuriuo prisijungineju) ivesti?o jeigu ten nera skaiciu (nes pries tai minejote jog t.b raides ir skaiciai)? Ar ta Jusu nurodyta slaptazodi?
Atsakyti
QUOTE(Elesar @ 2010 02 22, 17:25)
Ar ivedus savo e.pasto adresa, slaptazodi reikia savo (su kuriuo prisijungineju) ivesti?o jeigu ten nera skaiciu (nes pries tai minejote jog t.b raides ir skaiciai)? Ar ta Jusu nurodyta slaptazodi?

Tai kad aš jokio slaptažodžio nenurodžiau. unsure.gif Ten yra tik nuolaidų kodai, kuriuos reikia suvesti vėliau perkant. Jei slaptažody nėra nei vieno skaičiaus, vadinasi, Jums nepavyko prisiregistruoti... Nes kitaip neleidžia, turi būti bent vienas skaičius, ne vien tik raidės.
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 02 22, 16:09)
user posted image
stai mano naujieji dzinsukai.deje dar nesugebejau nueiti juos pasitrumointi tai dar ne karto nebuvau juos apsimovusi iseiti kur.
doh.gif

blush2.gif Nerodo kazkodel. man irgi smalsu, nes renkuosi sau aptemptus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 02 22, 15:09)
user posted image
doh.gif

http://public.fotki....kas/kelnes.html
Atsakyti
http://www.asos.com/...clr=Dark Indigo

Gal galite pasakyti, kuris iš šių dydžių atitinka 38 dydį?
Atsakyti