Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(Kristepala @ 2010 02 21, 17:54)
O pas mane atvirksciai, ugis vos 163, tai man tos sukneles pagal ismatavimus atrodo labai ilgos, man jauciu butu iki kelius (asmeniskai tokios nei tinka, nei patinka blush2.gif ) del to vis dvejoju, nors pastoviai varvinu seile bigsmile.gif

Mano ugis panasus ir su ilgiu viskas ok,( na, aisku, jei ne ilgesnio modelio pati suknele) nesiekia keliu, nes pati irgi tokio ilgio nemegstu biggrin.gif
Atsakyti
Mano situacija kaip ir Balbetkos-mazauge as, bet manau susirasiu gera siuveja ir ji man pataisys suknute-bet dar vis taip pat kaupiuosi pirkiniui:)
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 02 21, 18:54)
O pas mane atvirksciai, ugis vos 163, tai man tos sukneles pagal ismatavimus atrodo labai ilgos, man jauciu butu iki kelius (asmeniskai tokios nei tinka, nei patinka blush2.gif ) del to vis dvejoju, nors pastoviai varvinu seile bigsmile.gif

Mano ir 163, tai man jau geriau ilgesnė nei per trumpa. biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri turite siuos batus? ax.gif Uzsimaniau as ju, bet neramu del kulno, idomu ar patogus...

user posted image

Atsakyti
as gavau savo dzinsukus,tokie aptempti, kaip tik kokiu norejau.tik siektiek ilgoki,tai reikia pasitrumpinti g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
kadangi bandyciau uzsisakyti pirma karta, noriu paklausti ar reikia pradeti nuo CREATE ACCUONT/LOG IN? smile.gif
O ivedu savo e.pasta surinkti savo slaptazodi ar Jusu nurodyta?
O gal kas galetu (arba jau tai dare) aprasyti kaip tiksliai reikia uzsisakyti? Buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(Elesar @ 2010 02 22, 11:41)
Sveikos mergaites,
kadangi bandyciau uzsisakyti pirma karta, noriu paklausti ar reikia pradeti nuo CREATE ACCUONT/LOG IN? smile.gif
O ivedu savo e.pasta surinkti savo slaptazodi ar Jusu nurodyta? 
O gal kas galetu (arba jau tai dare) aprasyti kaip tiksliai reikia uzsisakyti? Buciau labai dekinga

Nesvarbu, nuo ko pradėsit, galit pirma prekes išsirinkti, bet kokiu atveju norint pirkti reikės prisiregistruoti. Slaptažodį reikia savo įrašyti, jis būtinai turi būti sudarytas iš raidžių ir skaičių. O daugiau tiesiog užpildysit duomenis - įrašysit savo adresą ir kortelės informaciją.
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 02 21, 22:43)
as gavau savo dzinsukus,tokie aptempti, kaip tik kokiu norejau.tik siektiek ilgoki,tai reikia pasitrumpinti g.gif

parodyk kokie bigsmile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif gal galite padeti ar kokia nuorodele imesti kur paskaityti kaip nusipirkt paciai blush2.gif nu bandau bandau niekaip neišeina doh.gif issidedu rubeli i krepsiuka pasirenku dydi , atsidaro krepselis mano , tada praso prisijungti suvedu savo emaila ir slaptazodi , tada paspaudziu submit ir vel tas pats atsidaro doh.gif uzstrigau blush2.gif gal galit padeti kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedryte1 @ 2010 02 22, 13:56)
Labas  4u.gif gal galite padeti ar kokia nuorodele imesti kur paskaityti kaip nusipirkt paciai  blush2.gif nu bandau bandau  niekaip neišeina  doh.gif issidedu rubeli i krepsiuka pasirenku dydi , atsidaro krepselis mano , tada praso prisijungti suvedu savo emaila ir slaptazodi , tada paspaudziu submit ir vel tas pats atsidaro  doh.gif  uzstrigau  blush2.gif  gal galit padeti kas  4u.gif

Cia kvailai paklausiu doh.gif bet gal neprisiregistravot, o jei prisiregistravot, tai gal bloga slaptazodi vedat g.gif. Arba pirma prisijungt bandykit, o paskaui jau prekes i krepseli kraut g.gif
http://www.asos.com/...evel13/level238
Cia yra atsakymai i klausimus kaip pirkti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga654: 22 vasario 2010 - 13:03
QUOTE(Inga654 @ 2010 02 22, 14:01)
Cia kvailai paklausiu doh.gif  bet gal neprisiregistravot, o jei prisiregistravot, tai gal bloga slaptazodi vedat g.gif. Arba pirma prisijungt bandykit, o paskaui jau prekes i krepseli kraut g.gif
http://www.asos.com/...evel13/level238
Cia yra atsakymai i klausimus kaip pirkti

Esu prisiregistravusi biggrin.gif tai bandziau pirma prisijungti viska suvedu ir vel ta lentele ismeta kai paspaudziu submit , galvojau gal slaptazodi bloga surenku tai parasiau kad atsiustu priminima atsiunte ir vistiek tas pats doh.gif
https://www.asos.com/pgecustlogin.aspx
Atsakyti
QUOTE(giedryte1 @ 2010 02 22, 13:56)
Labas  4u.gif gal galite padeti ar kokia nuorodele imesti kur paskaityti kaip nusipirkt paciai  blush2.gif nu bandau bandau  niekaip neišeina  doh.gif issidedu rubeli i krepsiuka pasirenku dydi , atsidaro krepselis mano , tada praso prisijungti suvedu savo emaila ir slaptazodi , tada paspaudziu submit ir vel tas pats atsidaro  doh.gif  uzstrigau  blush2.gif  gal galit padeti kas  4u.gif

susidedat pirkinius i krepseli tada spaudziat processed to checkout tada vedat savo emaila ir slaptazodi butinai atkreipkit demesi kokiomis raidemis vedate slaptazodi didziosiomis ar mazosiomis na jei viska gerai suvedate tai turi buti gerai g.gif
Papildyta:
o toj lentelei kuria ismeta ka raso?
Atsakyti