Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(micefee @ 2010 04 28, 13:17)
A ne per mažas S bus? Aš siūlyčiau 10 dydį...

Mano panašūs išmatavimai, nešioju S smile.gif Be to, kad ir platesnis liemuo, pagal modelį reikia žiūrėt, o ta suknelė platėjanti, tai nebus maža smile.gif Nors aišku priklauso ir nuo rūbo, gal netyčia pamažinta bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 28, 17:03)
Labai būtų įdomu suknelę pamatyt užsidėjus. Gal nufotkintumėt?

aha, bet dabar jau tamsoka mano fotikui, ryt galėsiu.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 04 28, 17:24)
Mano panašūs išmatavimai, nešioju S smile.gif Be to, kad ir platesnis liemuo, pagal modelį reikia žiūrėt, o ta suknelė platėjanti, tai nebus maža smile.gif Nors aišku priklauso ir nuo rūbo, gal netyčia pamažinta bus smile.gif

Na aš tai nesiūlyčiau S... Nes pati suknelę 8 dydžio kur parsisiunčiau, man ji šiek tiek ir didesnė galėtų būti. Ypač per liemenį, jau su daugiau cm tai niekaip. Mano apimtys 90-67-90.
Papildyta:
QUOTE(Cukrinė @ 2010 04 28, 16:57)
liga tas online shoppingas, kabina nežmoniškai, nors rizika gaut netinkantį daiktą didelė  biggrin.gif

Jooo, mane MB ligone vadina ir prašo jau neberodyti, ką ir kiek nusiperku. biggrin.gif Gražus tas laikrodis-pakabukas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galit padėti 4u.gif
Šiandien gavau 9 dienos siuntinį ir noriu prekę keisti į didesnį dydį , ar paprasčau daryti grąžinimą ir per naują užsisakyti ?
Atsakyti
Tai žiūrint kiek ta Jūsų suknelė kainavo...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 04 28, 16:33)
Na aš tai nesiūlyčiau S... Nes pati suknelę 8 dydžio kur parsisiunčiau, man ji šiek tiek ir didesnė galėtų būti. Ypač per liemenį, jau su daugiau cm tai niekaip. Mano apimtys 90-67-90.
Papildyta:
Jooo, mane MB ligone vadina ir prašo jau neberodyti, ką ir kiek nusiperku. biggrin.gif Gražus tas laikrodis-pakabukas.  mirksiukas.gif

Na žinoma, geriau jau tada 10 dydį užsisakinėt ir susimažint, jei ką, nei netilpt hihihi.gif

Papildyta:
QUOTE(Musmire @ 2010 04 28, 16:40)
Gal galit padėti  4u.gif 
Šiandien gavau 9 dienos siuntinį ir noriu prekę keisti į didesnį dydį , ar paprasčau daryti grąžinimą ir per naują užsisakyti ?

O tai kur dėsit seną? g.gif Parduosit?
Jei ne kelis svarus kainavo, tai aišku grąžinkit ir prašykit pakeisti į didesnį dydį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 04 28, 17:57)
O tai kur dėsit seną?  g.gif Parduosit?
Jei ne kelis svarus kainavo, tai aišku grąžinkit ir prašykit pakeisti į didesnį dydį smile.gif

Čia MB striukytę pirko ir reikėtų didesnės. Nusprendėm, kad darysim grąžinimą su keitimu į didesnį dydį .
Atsakyti
QUOTE(Musmire @ 2010 04 28, 18:14)
Čia MB striukytę pirko ir reikėtų didesnės. Nusprendėm, kad darysim grąžinimą su keitimu į didesnį dydį .

O koks dydis, kokia striukė?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 04 28, 18:16)
O koks dydis, kokia striukė?

user posted image
http://www.asos.com/...m...1&clr=Black
XL dydis,keisim į XXL.
Atsakyti
QUOTE(Musmire @ 2010 04 28, 17:34)

Kaina nėr maža, apsimokės grąžint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmire @ 2010 04 28, 18:34)

Galvojau paimti jei ką, bet maniškiui tokia nepatiktų ir dydis per didelis. O keisti tikrai apsimoka, nes nepigi.
Atsakyti
Na, pasirodau ir aš ką pirmą kartą pirkau iš Asos.

Su dydžiais pataikiau, tai nerealiai laiminga dabar... biggrin.gif

Firetrap megztukas su labai įdomia nugara...
user posted image

Asos jeggings'ai. Su dydžiu pataikiau idealiai.
user posted image

Original Penguin palaidinė.
user posted image

Numph marškinukai, bet realiai, tai daugiau kaip švarkiukas, nes su pamušaliuku.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laPerlla: 28 balandžio 2010 - 17:54