Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

Eeei, o gal kas norit jungtis prie siuntimo? Atsirado MB džemperis ir tik vienas telikęs reikalingo dydžio, tai reikia skubiai griebti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrie @ 2010 04 28, 14:46)
mergaites, patarkite ar verta imti? gal sakau LT pilna ju... g.gif  o gal kas turite? aciu 4u.gif
user posted image

As turiu siuos marskinukus - tikrai labai grazus ir kokybiski, tik man didoki sad.gif uzsisakiau 8 dydi - matyt reikia krutines didesnes....
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2010 04 28, 14:36)
As turiu siuos marskinukus - tikrai labai grazus ir kokybiski, tik man didoki sad.gif uzsisakiau 8 dydi -  matyt reikia krutines didesnes....

O kiek cm per krūtinę?
Atsakyti

Pas mane 87cm blush2.gif ir po krutine platoka... ydomiai kazkaip stovi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niushka: 28 balandžio 2010 - 14:07
micefee,
ar nebus 10 mazas? pagal ismatavimus ziuriu 10-12 dydziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2010 04 28, 15:08)
micefee,
ar nebus 10 mazas? pagal ismatavimus ziuriu 10-12 dydziai 4u.gif

Žinokit nežinau, žinau tik kad 8 tai tikrai bus mažas. mirksiukas.gif O jūs daugiau M ar L nešiojat? Šiaip pagal krūtinės ir liemens išmatavimus 10 turėtų tikti, o sijonas platėjantis, tai klubams gal irgi turėtų tikti...
Atsakyti
S-M nesioju dazniausiai
Atsakyti
Tai tada 10 turėtų tikti. ax.gif Bet manęs nekaltinkit, jei netiks. hihihi.gif Šiaip jei pati užsisakinėsit, visada galima pakeisti dydį.
Atsakyti
marškiniai asos man būna padidinti. Tarkim sukneles perku tik 8 dydį-ir idealiai tinka dydis, o marškinėliai 8 dydžio didoki.
Atsakyti
gavau pirmą ne per tarpininkes sakytą siuntinuką galiausiai bigsmile.gif laukiau nuo 17-os dienos.
pirkau suknelę, kurią neseniai kažkuri rodė, tai man su dydžiu bėdos nėr (ko bijojau), bet nežinau ar rauktos rankovės ir iškirptė patinka.
user posted image
labai džiaugiaus radus pakabuką su paukštuku narve (šitą), bet realiai man jis per grubus, kažin ar nešiosiu. užtat kitu pakabuku- laikrodžiu su arkliuku- labai džiaugiuos.
ir dar liemenėlę prigriebiau, bet dydžio neatitaikiau, kiek per didelė unsure.gif
user posted image
liga tas online shoppingas, kabina nežmoniškai, nors rizika gaut netinkantį daiktą didelė biggrin.gif
Atsakyti
Labai būtų įdomu suknelę pamatyt užsidėjus. Gal nufotkintumėt?
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė @ 2010 04 28, 16:57)
liga tas online shoppingas, kabina nežmoniškai, nors rizika gaut netinkantį daiktą didelė  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti