Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(laPerlla @ 2010 04 28, 00:23)
Man paštu išsiuntė 8d. ir tik šiandien gavau...  ax.gif
Papildyta:
Tai man su 37.5, manau, UK4 dydis turėtų tikti tada... ?  g.gif

Nežinau, aš nesakau, kad man jos tinka, spaudžia, bet turėtų prasitampyti. Jūs žiūrėkit kokių batų pas jus daugiau - 37ar 38 ir pirkit atitinkamai 4 arba 5. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 04 27, 23:32)
Nežinau, aš nesakau, kad man jos tinka, spaudžia, bet turėtų prasitampyti. Jūs žiūrėkit kokių batų pas jus daugiau - 37ar 38 ir pirkit atitinkamai 4 arba 5.  ax.gif

Na, aišku... smile.gif Pas mane gal daugiau 37 dydžio visgi...
Dėkui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2010 04 27, 18:55)
Micefee suknele labai grazi  4u.gif Norejau ir as tas lace pedkelnes pirkti. Siaip perku bent dydziu didesnes nei man teoriskai reiktu, bet sitos ziuriu butu buvusios net man per dideles  biggrin.gif

Kitas klausimas: kada verta rimtai sunerimti, jei negauni siuntinio?
14 diena issiunte. Nu tuo paprastu pastu  wink.gif  Sian draugas parase "pikta" laiska, bet kolkas tyla.. Kaip ir dvi savaites ismuse  unsure.gif  As kaip tycia uzsisakiau rubeliu kuriu  reik butent siam savaitgaliui...  nai nai nai  doh.gif

sunerimti reikia, kai neateina jų nurodytą dieną ar kokią dieną po to. Bet nereikia rašyti piktų laiškų. Gal dėl to ir neatsako. g.gif Aš esu rašiusi, kai jie išsiuntė ir man per DPD nuorodą nerodė siuntinio biggrin.gif tai labai greit atrašė.

Pabandyk ieškot pašte, gal lapelio neatnešė? pasitaiko su mūsų paštais tokių bajerių. Gal seniausiai siuntinys tupi liūdnas pašto patalpos kampe biggrin.gif
Atsakyti
Ir as negaunu siuntinuko doh.gif Raso Shipped 04 13d. Negi taip ilgai gali keliauti siuntinukas blink.gif nerasiau dar nieko jiems, sia savaite palauksim 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
kazi ar si suknele neatrodytu kaip naktiniai?
user posted image
Gal kas turite?
Kokio dydzio reikia su 90-72-97?
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2010 04 28, 08:23)
Ir as negaunu siuntinuko  doh.gif  Raso Shipped 04 13d.  Negi taip ilgai gali keliauti siuntinukas  blink.gif  nerasiau dar nieko jiems, sia savaite palauksim  4u.gif

as irgi laukiu siuntinuko, kuri uzsisakiau 14 diena, jie veluoja del to kad beveik penkias dienas neskrido lektuvai ir siuntiniai buvo uzstrige, nepergyvenkite, jie turetu atkeliauti dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 04 27, 22:06)
Ojetus, kokie pančiai.  blink.gif Ir viskas tik dėl grožio.  lotuliukas.gif
Papildyta:
Arba tokią:

http://www.asos.com/...-...-1&clr=Nude

biggrin.gif

Nors visgi išeitis panašį į Jūsų siūlytąją, ale kiek ten magic dalykiukų yra. biggrin.gif

http://www.asos.com/...S...1&clr=Black
http://www.asos.com/...S...1&clr=Clear
http://www.asos.com/...L...-1&clr=Skin

Oho, kaip ta pirma laikosi kažin? Neįsivaizduoju lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Avita @ 2010 04 28, 08:40)
Sveikos,
kazi ar si suknele neatrodytu kaip naktiniai?
user posted image
Gal kas turite?
Kokio dydzio reikia su 90-72-97?

Man nepanašu į naktinius smile.gif S imčiau smile.gif
Atsakyti
mergaites, patarkite ar verta imti? gal sakau LT pilna ju... g.gif o gal kas turite? aciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 04 28, 11:38)
Man nepanašu į naktinius smile.gif S imčiau smile.gif

A ne per mažas S bus? Aš siūlyčiau 10 dydį...

QUOTE(Ausrie @ 2010 04 28, 13:46)
mergaites, patarkite ar verta imti? gal sakau LT pilna ju... g.gif  o gal kas turite? aciu 4u.gif

Neblogi marškiniai/tunika, dar priklauso kokia sudėtis ir kaina...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 04 28, 14:17)
A ne per mažas S bus? Aš siūlyčiau 10 dydį...
Neblogi marškiniai/tunika, dar priklauso kokia sudėtis ir kaina...

sudetis:
97% cotton, 3% elastane
o kaina 28 svarai..
Atsakyti
QUOTE(Ausrie @ 2010 04 28, 14:19)
sudetis:
97% cotton, 3% elastane
o kaina 28 svarai..

Tai jeigu norit, jeigu Jums patinka, jei žinot kaip ir prie ko nešiosit, tai imkit. ax.gif Aš daiktą iš ASOS perku po kokio mėnesio, kai žinau, kad vis dar jo noriu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 04 28, 14:21)
Tai jeigu norit, jeigu Jums patinka, jei žinot kaip ir prie ko nešiosit, tai imkit.  ax.gif Aš daiktą iš ASOS perku po kokio mėnesio, kai žinau, kad vis dar jo noriu. biggrin.gif

teisingas pastebejimas thumbup.gif as ir ilgai varvinu seile kol apsisprendziu galutinai 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti