Jeigu netingite gal gavusios prekes galetumet ideti realias foto? Ar niekuo nesiskiria?
micefee, o koki dydi nesioji (xs, s, m matavimu)? Nes nezinau, koki dydi sukneles uzsisakyti, jeigu nesioju s/36 ?
QUOTE(Hottea @ 2010 04 27, 17:25)
Jeigu netingite gal gavusios prekes galetumet ideti realias foto? Ar niekuo nesiskiria?
micefee, o koki dydi nesioji (xs, s, m matavimu)? Nes nezinau, koki dydi sukneles uzsisakyti, jeigu nesioju s/36 ?
Galėsiu įdėti vėliau, tik ką tegrįžau. Nešioju S (36) dydį.
QUOTE(micefee @ 2010 04 27, 16:27)
Galėsiu įdėti vėliau, tik ką tegrįžau. Nešioju S (36) dydį.
O kokį dydį Miss Sixty balerinų emėt?
QUOTE(laPerlla @ 2010 04 27, 17:41)
O kokį dydį Miss Sixty balerinų emėt?
37, nešioju 38, truputį apspaustos, bet nieko, tikiuosi, pratampysiu.
QUOTE(micefee @ 2010 04 27, 16:18)
Aš irgi atsiėmiau šiandien savo, užsakytas 04-17, pranešimas į pašto dėžutę gautas 04-23. Pėdkelnės liuksiškos, tik raštuotos didokos, įsivaizduoju, kaip Tylenė jose paskendo. Balerinkės sueis, o suknelė (8 dydis) ankštoka... Sijonas šonkaulius spaudžia. Tai greičiausiai teks keisti į didesnę...
Papildyta:
Va čia manieji:
Papildyta:
Va čia manieji:
tai vadinasi Asos rubeliai truputi pamažinti
P.S. smagu, kad batukai vis del to tiko
QUOTE(preta @ 2010 04 27, 17:08)
Aš ką turiu iš Asos, tai man nemažinti
QUOTE(preta @ 2010 04 27, 18:08)
Nebūtinai, gal čia mano liemuo per platus.
Va, suknelė ir paprastos nude pėdkelnės ant manęs:
Tiesa, pamiršau paminėti, kad suknelės nugara smarkiai iškirpta, tai matosi liemenėlės užsegimas.
Lace pėdkelnės (jos labai didelės, nežinau, kaip čia reikės nešioti, nes kai susiraukšlėja, negražiai atrodo, o pastoviai į viršų juk netampysi... bet labai labai gražios ir išskirtinės):
O balerinkės lygiai tokios pat, nežinau, ar verta dėti. Truputį mažiau iškirptos galėtų būti, bet šiaip nepriekaištingos.
QUOTE(linamog @ 2010 04 27, 15:46)
Pats grazumas tie antpetukai, toks isbaigtas militaristinis stiliukas, bet, aisku, jums spresti.
Gražu ant manekenės Mano pečiai ir taip statūs, platūs, tai tie antpečiai dar labiau juos "pastato", tai todėl man ir kliūna
micefee o kiek už suknelę mokėjai?
QUOTE(micefee @ 2010 04 27, 16:18)
Aš irgi atsiėmiau šiandien savo, užsakytas 04-17, pranešimas į pašto dėžutę gautas 04-23. Pėdkelnės liuksiškos, tik raštuotos didokos, įsivaizduoju, kaip Tylenė jose paskendo. Balerinkės sueis, o suknelė (8 dydis) ankštoka... Sijonas šonkaulius spaudžia. Tai greičiausiai teks keisti į didesnę...
Bla bla bla paskendau tose pedkelnese nelabiau nei tu tau jau iskart apsmukusios jos atrodo, o man tik vaikstant apsmunka buvau viena karta jas apsimovus- tai po keliu valandu lekiau namo persiauti, kad apsmukus nevaiksciot gaila istikruju, nes grazios jos tikrai.
micefee, jei nuspresi, kad tau tu pedkelniu nebereik, tai zinok, kad yra, kas nupirktu - as ir Tylenei tas pats pasiulymas galioja o pala, kuris ten dydis?
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 27, 18:34)
micefee o kiek už suknelę mokėjai?
40.5 svaro su nuolaida. Šiaip 45 kainuoja.
QUOTE(Tylene @ 2010 04 27, 18:40)
Bla bla bla paskendau tose pedkelnese nelabiau nei tu tau jau iskart apsmukusios jos atrodo, o man tik vaikstant apsmunka buvau viena karta jas apsimovus- tai po keliu valandu lekiau namo persiauti, kad apsmukus nevaiksciot gaila istikruju, nes grazios jos tikrai.
Nu tai man jos irgi vaikštant apsmunka, čia kol nuo fotiko stovo nuėjau ir nusmuko, nei patempt nespėjau. Gal kokius apatinius ant viršaus dėtis.
Papildyta:
QUOTE(Feline @ 2010 04 27, 18:46)
micefee, jei nuspresi, kad tau tu pedkelniu nebereik, tai zinok, kad yra, kas nupirktu - as ir Tylenei tas pats pasiulymas galioja o pala, kuris ten dydis?
Universalus... Šiaip jos tik 5 svarus tekainuoja. Labai nenorėčiau jų atsisakyti...