Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

Kaip manot, kaip yra su šitom kelnėmis?

My Webpage
ar čia bus tik tas vienas audinys permatomas ar jos yra kartu ir su tom "timpom" po apačia? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbyte: 24 balandžio 2010 - 17:32
QUOTE(Simbyte @ 2010 04 24, 18:32)

My Webpage
ar čia bus tik tas vienas audinys permatomas ar jos yra kartu ir su tom "timpom" po apačia? rolleyes.gif

BET KOKIOS IDOMIOS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 04 24, 18:32)

My Webpage

Stai ka jie raso apie sudeti
Shell: 100% silk
Lining: 98% lyocell, 2% elastane
Reik suprasti taip kad tas silkinis shell'as yra virsutinis sluoksnis, o esancios po apacia kelnes tai lining'as g.gif
Atsakyti
Labai jau nepraktiskos g.gif man visai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Kokia jusu nuomone apie sukneles - butent baltas - gal yra teke atsisiusti? Nes man reikia vienai progai butent sviesios... Galvoju apie tokias :

http://www.asos.com/...d...1&clr=Black

http://www.asos.com/...clr=Bright Pink

Jos labai aptemptos? unsure.gif

Bet labiausiai zavi si :

http://www.asos.com/...s...1&clr=Print

Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 04 24, 23:10)
Kokia jusu nuomone apie sukneles - butent baltas - gal yra teke atsisiusti? Nes man reikia vienai progai butent sviesios... Galvoju apie tokias :

Jei man reikėtų rinktis, rinkčiausi tarp antros ir trečios. Bet ta antra bais trumpa, bent jau man būtų smile.gif O trečia man tokia labai idomi, originali pasirodė ax.gif Tikrai, manau, išskirtinai atrodytumėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu as irgi prie paskutines linkstu, nes tos atrodo tokios mini g.gif

Gal vis deltu atsirastu merginu, pirkusiu kazka panasaus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 04 25, 08:07)
Niu as irgi prie paskutines linkstu, nes tos atrodo tokios mini g.gif

Gal vis deltu atsirastu merginu, pirkusiu kazka panasaus? smile.gif

turiu tokios medziagos, kaip pirma, bet kitokio modelio suknele, atrodo labai graziai wub.gif sios man modelis nelabai patiko blush2.gif trecia man nelabai irigi, o vat antra grazi, tik abejociau del medziagos, viskoze, ar nebus per prasta progai? g.gif nors, nezinau kokia proga biggrin.gif
Atsakyti
O kuo viskozė bloga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 04 25, 13:19)
O kuo viskozė bloga?  g.gif

nesakiau, kad bloga mirksiukas.gif tiesiog nezinau, ar atrodys puosniai tokia suknele, nes turiu keleta viskoziniu is asos, tai jos tokios kasdienai tinkamos nesiot smile.gif
Atsakyti
Na aš irgi turiu viskozinę suknelę, bet ne ASOS, tai ji labai puošni ir tikrai skirta ne kasdienai nešioti. ax.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir būsimos mamytės 4u.gif mane kaip naujokę tikiuosi priimsit, patarsit ir pamokysit blush2.gif

planuoju užsisakinėti iš asos suknelę, bet dabar suabejojau, kaip su tais dydžiais? Suknelės pas mane visos 36dydžio, 38dydžio jau labai laisvos būna. Tai neapsišausiu užsakinėdama 8dydį? gal kas iš patirties papasakos? smile.gif
Atsakyti