Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(Ausrie @ 2010 04 21, 14:35)
Tylene, as norejau paklausti kaip Tau tie ant ranku, nes kaip supratau jau gavai siuntini, ar patogus? ar pritaikai? nes seniai juos ziurineju g.gif  ax.gif galvoju imt ar neimt..

Nepritaikiau, nes man reikia juos siaurinti. Rankos per plonos, tai tas daiktas sukinejasi i visas puses. Siaip grazu labai smile.gif
Atsakyti
o kaip suzinot , kada jie gauna grazinta mano siuntini? jie paraso e-maila?ar tik kai pamatai saskaitoj pinigelius?nes isiunciau atgal savo basutes, bet tylu verysad.gif pinigeliu dar negrazino
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sama: 21 balandžio 2010 - 20:42
QUOTE(sama @ 2010 04 21, 21:41)
o kaip suzinot , kada jie gauna grazinta mano siuntini? jie paraso e-maila?ar tik kai pamatai saskaitoj pinigelius?nes isiunciau atgal savo basutes, bet tylu verysad.gif  pinigeliu dar negrazino

Parašo laišką, kad gavo mirksiukas.gif Jei artimiausiu metu siuntėte, tai dar pasisemkit kantrybės, nes gi lėktuvų reisai sustabdyti buvo, tai niekas niekur nieko neskraidino mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau pavargau laukti savo siuntinuko... ax.gif verysad.gif Speju, kad per tuos atidetus skrydzius kazkur galejo uzstrigti.

O kada reikia susirupinti, jei kartais dingo visai... ? unsure.gif
Atsakyti
Man išsiuntė 04 09, tikiuosi jau greit gauti, jau mėnuo greit:)
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 04 22, 14:12)

tai kad dar net dvi savaites nepraejo, o Jus sakot, kad menuo greitai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Užsisakiau aš vakar savo sandalus, šiandien gavau emailą, kad jau "shipped". Žiūrėsiu, kada pristatys. Laikau špygas, kad tik viskas gerai būtų, nes čia mano pirmas pirkinys iš nelietuviškos e-parduotuvės biggrin.gif Prisiskaičiusi, kaip ne tas prekes atsiunčia, tai baisoka truputį ax.gif
Ir su tais dydžiais įdomiai. Pagal jų lenteles 40EU dydis yra 7UK, bet ant vienerių mano sportabčių rašo, kad ten tipo 41EU, 7UK...Tai dabar ir nežinau kokio dydžio basutes gausiu - 40 ar 41 doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
As esu pirkusi uzdarus batelius 7 dydzio (nesioju 39 - 40 d.) tai buvo tip top dar net reikejo pratampyti, gerai, kad buvo odiniai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 04 22, 14:12)

oho, kaip ilgai. man atejo per nepilna savaite (per dpd). nors ir rase, kad gali uztrukti, bet atejo greiciau negu numatyta buvo. turejo iki kito antradienio atvaziuoti, o gavau vakar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laPerlla @ 2010 04 22, 12:11)
Jau pavargau laukti savo siuntinuko...  ax.gif  verysad.gif  Speju, kad per tuos atidetus skrydzius kazkur galejo uzstrigti.

O kada reikia susirupinti, jei kartais dingo visai... ?  unsure.gif

mano irgi kažkur užstrigęs, bet viską nurašau aš avialinijoms smile.gif Jau lėktuvai skraido, tai turėtume greitai sulaukt, manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2010 04 22, 18:18)
mano irgi kažkur užstrigęs, bet viską nurašau aš avialinijoms smile.gif Jau lėktuvai skraido, tai turėtume greitai sulaukt, manau smile.gif

Tikiuosi. drinks_cheers.gif
Atsakyti
na va, gavau jau savo siuntinuka, uzsakinejau 16d smile.gif bet su dydziais prasoviau sikart doh.gif
Atsakyti