Gali buti, kad siandien darysiu uzsakyma (6 daiktai), gali jungtis prie manes ..turbut nuolaidu kodu tiketis neverta?..o gal kas jau zino naujus?
Tai dar turėtų galioti tas CLOUD1604 jei nieko su juo nepirkot.
Deja, sis kodas jau nebegalioja ..o kitu rasti nepavyko
Keista, turėjo iki 05-16 galioti...
QUOTE(Elesar @ 2010 04 20, 17:17)
Deja, sis kodas jau nebegalioja ..o kitu rasti nepavyko
yra kažkoks ASOSFITNESS. Rašo, kad sporto drabužiams ir "loungwear" (čia gal apatiniai?). Bet komentaruose rašė, kad tiko ir kitoms prekėms. Tai pabandykit.
20 proc.nuolaida.
Dar yra CLOUD1704, 10 proc.nuolaida. Bandykit, gal veiks.
Patikrinau pati, negalioja paprastoms prekėms nei vienas
ASOSFITNESS bandziau, mano prekems netiko..uzsakiau be nuolaidu kodu..o CLOUD1704 nezinojau ..gal jis ir veikia..
QUOTE(Tylene @ 2010 04 20, 17:50)
yra kažkoks ASOSFITNESS. Rašo, kad sporto drabužiams ir "loungwear" (čia gal apatiniai?). Bet komentaruose rašė, kad tiko ir kitoms prekėms. Tai pabandykit.
20 proc.nuolaida.
20 proc.nuolaida.
Loungewear yra kaip sportiniai rūbai, tik skirti ne sportui, o šiaip laisvalaikiui
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 04 20, 23:06)
Loungewear yra kaip sportiniai rūbai, tik skirti ne sportui, o šiaip laisvalaikiui
Kitaip sakant, naminiai.
QUOTE(micefee @ 2010 04 20, 22:09)
Kitaip sakant, naminiai.
Būtent Pastebėjau, kad Asos tik visokius Nike, Adidas ir pan. vadina konkrečiai sportswear, o kad ir Diesel treningines kelnes - jau loungewear
Sveikos. Sakykit ar ten batų dydžiai atitinka mūsų dydžius? Aš 40 nešioju, tai pagal jų lenteles man reiktų užsisakinėt UK7 dydį...Galiu jungtis prie kurios nors iš jūsų, nes ketinu tik vienerias basutes pirkti
CLOUD1904, 10%, iki 05-21.
QUOTE(Tylene @ 2010 04 06, 21:24)
Tylene, as norejau paklausti kaip Tau tie ant ranku, nes kaip supratau jau gavai siuntini, ar patogus? ar pritaikai? nes seniai juos ziurineju galvoju imt ar neimt..