Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(Kristepala @ 2010 02 19, 17:38)
Sveikutes. Gal zinote asos nuolaidu koda. Aciu 4u.gif

ASOSINSTYLE, negalioja išpardavimo prekėms smile.gif
Atsakyti
Pabandykit ir STYLE4SPRING, jei galioja, tai tinka ir sale prekėms.
Atsakyti
Gal galit patart kaip dzinsus pasirinkt? blush2.gif Siuo metu neturiu nei vienu tinkanciu, tai sunku issirinkt. Kelnes 12 nesioju ax.gif
Atsakyti
Ga kas esat pirke siuos batus http://www.asos.com/...m...1&clr=Black ? Kazin atitinka dydi g.gif
Atsakyti
Man ASOS stilius labai patinka ir jau buvau išsirinkus gal penkias sukneles, bet paskui pasižiūrėjau, kad visų ilgis 80-85 cm... Realiai kai mano ūgis 177, tai tokia suknelė jau gana trumpa, o dar kai krūtinė nemaža, tai galiu tik įsivaizduoti, kad vargu ar užpakalį pilnai dengs... Gal kuri aukšta galit pakomentuoti?
Atsakyti
QUOTE(Balta balta @ 2010 02 20, 17:27)
Man ASOS stilius labai patinka ir jau buvau išsirinkus gal penkias sukneles, bet paskui pasižiūrėjau, kad visų ilgis 80-85 cm... Realiai kai mano ūgis 177, tai tokia suknelė jau gana trumpa, o dar kai krūtinė nemaža, tai galiu tik įsivaizduoti, kad vargu ar užpakalį pilnai dengs... Gal kuri aukšta galit pakomentuoti?

pas mane ugis 1.76, bet 85cm pilnai uztenka, 80-83 mini gaunas, o toliau jau visai padorus ilgis smile.gif kaikurios suknutes buna to pacio modelio dvieju ilgiu: trumpesnes ir ilgesnes , pasiziurinekit manau tikrai rasit tinkamo ilgio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 20 vasario 2010 - 16:34
QUOTE(Balta balta @ 2010 02 20, 17:27)

Viena panelė panašaus ūgio čia prieš kelis mėn rodėsi, tai suknelei tikrai trūko ilgio. schmoll.gif Greičiau jau palaidinė, ne suknelė...
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 02 20, 09:40)
užpildai tą grąžinimo lapą, supakuoji viską ir eini į paštą išsiųsti. smile.gif
Pažymėk tame lape ar nori, kad pakeistų į kitą dydį ar kad grąžintų pinigus. Ir kas netiko.  ax.gif

O kaip supakuoti? Į dėžę, ar galima ir kaip nors "minkštai"? Nelabai aš patyrusi tuose pašto reikaluose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 02 20, 18:59)
O kaip supakuoti? Į dėžę, ar galima ir kaip nors "minkštai"? Nelabai aš patyrusi tuose pašto reikaluose  blush2.gif

Nebūtina į dėžę, aš į minkštą voką dėjau.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 02 20, 18:39)
Nebūtina į dėžę, aš į minkštą voką dėjau.

Ačiū už patarimus smile.gif
Bet matau, kad liks tik vienas daiktukas turbūt, kiti aiškiai paklausą čia turi, tai gal ir neteks siųsti smile.gif
Atsakyti
Kada Asos nuolaidos buna? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta balta @ 2010 02 20, 18:27)

Aciu merginoms uz nuolaidu kodukus 4u.gif

O pas mane atvirksciai, ugis vos 163, tai man tos sukneles pagal ismatavimus atrodo labai ilgos, man jauciu butu iki kelius (asmeniskai tokios nei tinka, nei patinka blush2.gif ) del to vis dvejoju, nors pastoviai varvinu seile bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 21 vasario 2010 - 17:55