Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

as irgi laukiu siuntinuko, tikriausiai visoms jie veluos, del tokiu oru salygu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 04 17, 00:28)
Žinokit, sunku pasakyti, turėtų būti geras M, bet Diesel kelnių dydžiai kartais būna pamažinti, tai gali būti, kad M bus net per mažos...

Aaaa....nu aciu g.gif
Bandysiu gal vistiek uzsakinet,nes kaip paziurejau i Diesel dydzius tai bardakas,vienur raso kad M/10 kitur kad S/10 o kelniu modeliai beveik identiški,tai suprask kaip nori doh.gif
O kas zinot iki kada tas nuolaidu kodas galioja?
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2010 04 17, 13:32)
Aaaa....nu aciu g.gif
Bandysiu gal vistiek uzsakinet,nes kaip paziurejau i Diesel dydzius tai bardakas,vienur raso kad M/10 kitur kad S/10 o kelniu modeliai beveik identiški,tai suprask kaip nori doh.gif
O kas zinot iki kada tas nuolaidu kodas galioja?

Tai va, sakau, su tais Diesel rūbais sunku... Jei netiks, galėsit grąžinti. wink.gif O kodas turėtų galioti iki 05 16.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 04 17, 09:02)
Kodukas galios KITAM jūsų užsakymui wink.gif
Bet rimtai, dabar gi čia su tais skrydžiais problemos, įdomu, ar vėluos mano siuntinys smile.gif

tiek as supratau, bet as klausiau apie sita sakini:
This can be used on one order placed using your account before 16/05/2010.
Atsakyti
QUOTE(freken snork @ 2010 04 17, 14:18)

ta koda panaudot galima vienam uzsakymui iki 05 16
Atsakyti
QUOTE(freken snork @ 2010 04 17, 13:18)

Turit užsisakyti dar kartą iki gegužės 16, kad gautumėt nuolaidą smile.gif
Atsakyti
Rekordiškai greitai gavau siuntinį - 13d išsiuntė, o šiandien jau turiu thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 04 19, 11:59)
Rekordiškai greitai gavau siuntinį - 13d išsiuntė, o šiandien jau turiu  thumbup.gif  bigsmile.gif

aš irgi praeitą kartą taip gavau - 6 išsiuntė, 12 dieną jau turėjau. ax.gif
Atsakyti
Normaliai, buvau išsisaugojusi ASOS maudymkę vieną, tai pažiūrėkit, kaip kelnaičių kaina pakito. ohmy.gif

Price has increased from £12.68 to £34.00 since saved.

P.S. Čia gal klaidą buvo įvėlę, reikėjo pirkti, kol laikas buvo. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 19 balandžio 2010 - 16:05
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 04 19, 11:59)
Rekordiškai greitai gavau siuntinį - 13d išsiuntė, o šiandien jau turiu  thumbup.gif  bigsmile.gif

O man 8d. išsiuntė ir dar neturiu... verysad.gif

O galima siuntinio statusą pasitikrinti kažkur? Kol kas parašyta, jog išsiųstas. 4u.gif
Pirmą kartą pirkau iš ten, tai dar nelabai žinau kas ir kaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laPerlla: 19 balandžio 2010 - 16:20
QUOTE(micefee @ 2010 04 19, 16:04)
Normaliai, buvau išsisaugojusi ASOS maudymkę vieną, tai pažiūrėkit, kaip kelnaičių kaina pakito.  ohmy.gif

Price has increased from £12.68 to £34.00 since saved.

P.S. Čia gal klaidą buvo įvėlę, reikėjo pirkti, kol laikas buvo.  doh.gif biggrin.gif

Pas mane wish liste irgi kainos vis kinta tai į vieną, tai į kitą pusę smile.gif Ne klaida čia... smile.gif Brangsta kartais rūbai.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 04 19, 17:25)
Pas mane wish liste irgi kainos vis kinta tai į vieną, tai į kitą pusę smile.gif Ne klaida čia... smile.gif Brangsta kartais rūbai.

Tai aš suprantu, kad brangsta, bet ne ant tiek. biggrin.gif Plius 12.68 - kažkokia nenormali kaina, nelyginė... O viršus irgi nepigus - 47 svarai, tai, matyt, tiek ir turėtų būti. Et. ax.gif
Atsakyti