Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(Vai2lka @ 2010 04 15, 14:01)
as irgi gavau toki naujienlaiski, bet labai abejoju ar paskutine diena, tiesiog manau paskui bus ta grafa sale, bet jos neafisuos, kaip ir nuo ziemos tebebuvo sale tik  nebereklamavo  smile.gif

grafa tai bus biggrin.gif bet bus žymiau mažiau prekių joje. Nes sale'as visada šioks toks būna.

nors man šį kartą tas jų sale'as nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 04 15, 17:43)
grafa tai bus  biggrin.gif  bet bus žymiau mažiau prekių joje. Nes sale'as visada šioks toks būna.

nors man šį kartą tas jų sale'as nieko gero  schmoll.gif

Man irgi nieko gero, bet vistiek visokiu smulkmenu pasirinkau ta proga, kad antrajai pusei daug ka vistiek uzsakinejom biggrin.gif
Ir sitas.. jeigu raso tik shipped, tai speju cia bus jau tas ne DPD? ***** didelis uzsaktymas visai, ir siaip man absoliuciai visad iki siol siusdavo kad ir uz 50 svaru per DPD.. negerai, negerai.. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moodring: 15 balandžio 2010 - 17:56
Nesuprantu aš tų siuntimų. unsure.gif Man dbr siunta kur atėjo, tai buvo ant lapuko parašyta, kad skraidinta su DPD, bet reikėjo pašte atsiimti.
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2010 04 15, 17:56)
Man irgi nieko gero,  bet vistiek visokiu smulkmenu pasirinkau ta proga, kad antrajai pusei daug ka vistiek  uzsakinejom  biggrin.gif
Ir sitas.. jeigu raso tik shipped, tai speju cia bus jau tas ne DPD? ***** didelis uzsaktymas visai, ir siaip man absoliuciai visad iki siol siusdavo kad ir uz 50 svaru per DPD.. negerai, negerai..  wink.gif

O man pirmą kartą siunčia per dpd, tai tikrai jei shipped, bus per paštą. Nes man rašo "track order".
Atsakyti
Coupon code: ASOSFITNESS

20% - ONLY on Sports and Loungewear . Expire date - unknown
Atsakyti
10 proc nuolaida visoms prekėms thumbup.gif Kodukas: CLOUD1604
Atsakyti
as laukiu dvieju uzsakymu, bet neaisku, kiek teks laukti.. del tu atsauktu skrydziu verysad.gif
gavau is ju laiska, kad uzsakymas veluos. ir apie ta nuolaidu koduka parase. bet gal kas gali man isaiskint, ka jie turejo galvoj:

We understand that whilst this is an unusual situation, we also appreciate that any delays can be frustrating for you. To help with this, we’ve created a 10% discount code for you to use on your next purchase with us. The code to use is: CLOUD1604. This can be used on one order placed using your account before 16/05/2010.

jei as teisingai suprantu, galiu tuo kodu pasinaudoti savo jau padarytam uzsakymui? bet kaip tai padaryti? doh.gif nieko nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(freken snork @ 2010 04 16, 22:04)
as laukiu dvieju uzsakymu, bet neaisku, kiek teks laukti.. del tu atsauktu skrydziu  verysad.gif 
gavau is ju laiska, kad uzsakymas veluos. ir apie ta nuolaidu koduka parase. bet gal kas gali man isaiskint, ka jie turejo galvoj:

We understand that whilst this is an unusual situation, we also appreciate that any delays can be frustrating for you. To help with this, we’ve created a 10% discount code for you to use on your next purchase with us. The code to use is: CLOUD1604. This can be used on one order placed using your account before 16/05/2010.

jei as teisingai suprantu, galiu tuo kodu pasinaudoti savo jau padarytam uzsakymui? bet kaip tai padaryti?  doh.gif  nieko nesuprantu...

cia kitam uzsakymui, gi raso "on your next purchase"
Atsakyti
Sveikos,nesusigaudau truputi,gal kuri galit parasyti ar siu kelniu dydis: 28"reg-UK 10
butu geras 38 ar kokiam S ar M nes mazesniu dydziu jau nebera.
http://www.asos.com/...C...-1&clr=Navy
Aciu
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2010 04 16, 22:38)
Sveikos,nesusigaudau truputi,gal kuri galit parasyti ar siu kelniu dydis: 28"reg-UK 10
butu geras 38 ar kokiam S ar M  nes mazesniu dydziu jau nebera.
http://www.asos.com/...C...-1&clr=Navy
Aciu

Žinokit, sunku pasakyti, turėtų būti geras M, bet Diesel kelnių dydžiai kartais būna pamažinti, tai gali būti, kad M bus net per mažos...
Atsakyti
QUOTE(freken snork @ 2010 04 16, 21:04)
as laukiu dvieju uzsakymu, bet neaisku, kiek teks laukti.. del tu atsauktu skrydziu  verysad.gif 

jei as teisingai suprantu, galiu tuo kodu pasinaudoti savo jau padarytam uzsakymui? bet kaip tai padaryti?  doh.gif  nieko nesuprantu...

Kodukas galios KITAM jūsų užsakymui wink.gif
Bet rimtai, dabar gi čia su tais skrydžiais problemos, įdomu, ar vėluos mano siuntinys smile.gif
Atsakyti
Kas norit Vilniuje jungtis prie užsakymo, rašykit až. 4u.gif
Atsakyti