Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(FruitCocktail @ 2010 04 13, 15:34)
Tinka ir kai kurios debetinės.

pavyzdžiui Danske banko VISA tinka debetinė ax.gif
Atsakyti
nu ateinu su savo pirkiniais biggrin.gif specialiai ir diržą naują užsidėjau, nors jis čia ir nelabai tinka, susilieja su suknele biggrin.gif Tai suknelė, diržas ir pėdkelnės vienam komplekte tik pasirodymui :
user posted image

pėdkelnės man didokos unsure.gif ir šiaip nežinau kur aš jas rengsiuosi biggrin.gif na bet reikėjo pabandyti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 13 balandžio 2010 - 18:57
QUOTE(Tylene @ 2010 04 13, 15:47)
pavyzdžiui Danske banko VISA tinka debetinė  ax.gif

Ir SEBo Visa Classic debetinė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2010 04 13, 18:38)
nu ateinu su savo pirkiniais  biggrin.gif  specialiai ir diržą naują užsidėjau, nors jis čia ir nelabai tinka, susilieja su suknele  biggrin.gif  Tai suknelė, diržas ir pėdkelnės vienam komplekte tik pasirodymui  :
user posted image

pėdkelnės man didokos  unsure.gif  ir šiaip nežinau kur aš jas rengsiuosi  biggrin.gif  na bet reikėjo pabandyti.  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
tik žiūriu suknelė dėmėta atrodo. Bet čia tikrai fotiko išdaigos. doh.gif
Atsakyti
Tylene, grazus pirkiniai rolleyes.gif

koki patartumet imti dydi sio megztuko? Siaip dazniausiai Asos deviu 10, telpu ir i 8, bet buna labai jau aptempta, bet kadangi sio megztuko modelis laisvas, tai gal 8 uztektu? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 04 13, 23:59)
Tylene, grazus pirkiniai rolleyes.gif

koki patartumet imti dydi sio megztuko? Siaip dazniausiai Asos deviu 10, telpu ir i 8, bet buna labai jau aptempta, bet kadangi sio megztuko modelis laisvas, tai gal 8 uztektu? g.gif
user posted image

Tikrai užtektų smile.gif
Atsakyti
Sakykit, mergaitės, kaip ASOS drabužėlių kokybė? Domina suknutės, palaidinės, megztukai... 4u.gif

Atsakyti
doh.gif pamete mano siuntini, o tokius grazius marskinius ir dzinsus buvau issirinkus, kurie dabar out off stock ...
paskutiniu metu daug nesklandumu, tai ne ta daikta ideda, tai pameta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 14 balandžio 2010 - 15:01
QUOTE(miss.elle @ 2010 04 14, 15:00)
doh.gif  pamete mano siuntini, o tokius grazius marskinius ir dzinsus buvau issirinkus, kurie dabar out off stock ...
paskutiniu metu daug nesklandumu, tai ne ta daikta ideda, tai pameta...

Ką reiškia pametė? O kaip su pinigais?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 04 14, 16:29)
Ką reiškia pametė? O kaip su pinigais?

turejau gaut iki kovo 25, bet deja negavau, persiunte is naujo, bet 2 daiktai jau' out off stock' unsure.gif tai uz juos perves pinigus i kortele ...
Papildyta:
ir nors siuntinys buvo daugiau nei 100 svaru ,bet siunte per pasta, neregistruotu
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2010 04 14, 15:37)
turejau gaut iki kovo 25, bet deja negavau, persiunte is naujo, bet 2 daiktai jau' out off stock'  unsure.gif  tai uz juos perves pinigus i kortele ...
Papildyta:
ir nors siuntinys  buvo daugiau nei 100 svaru ,bet siunte per pasta, neregistruotu

nu įdomu kodėl jie čia pradėjo siųst per paštą ir dar neregistruotą g.gif
nefaina taip..lauki lauki daiktų ir pasirodo, kad negausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laPerlla @ 2010 04 14, 15:57)
Sakykit, mergaitės, kaip ASOS drabužėlių kokybė? Domina suknutės, palaidinės, megztukai...  4u.gif

manau, reikia žiūrėti rūbo sudėtį ir kainąsmile.gif
Atsakyti