Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(Tylene @ 2010 04 13, 08:04)
ne, nebus. Man irgi rašė tą patį, o va jau atnešė siuntinį bigsmile.gif  wub.gif  suknelė mano dieviška  bigsmile.gif  tik dar nežinau kaip ant manęs atrodys, bet šiaip superinė  wub.gif

Labai ačiū jums, nuraminot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 04 13, 08:04)
ne, nebus. Man irgi rašė tą patį, o va jau atnešė siuntinį bigsmile.gif  wub.gif  suknelė mano dieviška  bigsmile.gif  tik dar nežinau kaip ant manęs atrodys, bet šiaip superinė  wub.gif

tai laukiam pasirodant ant saves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 04 13, 09:04)
suknelė mano dieviška  bigsmile.gif  tik dar nežinau kaip ant manęs atrodys, bet šiaip superinė  wub.gif

Laukiu laukiu, ir man labai įdomu. bigsmile.gif Koks ilgis jos? Ir kaip tos nude/lace pėdkelnės?
Atsakyti
Jei kas iš kauniečių darytų užsakymą, tai prisijungčiau su pora makučių
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 04 13, 10:33)
Laukiu laukiu, ir man labai įdomu.  bigsmile.gif Koks ilgis jos? Ir kaip tos nude/lace pėdkelnės?

Jei netingesiu po sporto dar madas demonstruoti:)) tai pasirodysiu:) ilgis turetu buti auksciau keliu. Darbe as, tai negaliu matuotis. Ta nude spalva suknelei priduoda vintage ispudi:) pedkelnes idomios, labai aukstas liemuo- tas man nepatinka:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 13 balandžio 2010 - 11:03
QUOTE(Tylene @ 2010 04 13, 11:48)
Jei netingesiu po sporto dar madas demonstruoti:)) tai pasirodysiu:) ilgis turetu buti auksciau keliu. Darbe as, tai negaliu matuotis. Ta nude spalva suknelei priduoda vintge ispudi:) pedkelnes idomios, labai aukstas liemuo- tas man nepatinka:)

Jėga, svarbu, kad nebūtų per trumpa. O pėdkelnės pas mane visos iki liemens. blush2.gif Kažkaip sunku rasti žemintu liemeniu ypač jei reikia kokios specifinės spalvos.
Atsakyti
Sveikos, o galima moketi tik kreditine koretele? Vakar su drauge bandem paprasata debetine visa electron tai nesumokejom pasirodo.....labai blogai...
O is kur ta nuolaidu koda gaunat? smile.gif
Atsakyti
laba,norejau suzinot,kaip asos dydziai ar atitinka.jei nesioju 38,imti 10 ?S?
Atsakyti
QUOTE(agne_k888 @ 2010 04 13, 15:12)
Sveikos, o galima moketi tik kreditine koretele? Vakar su drauge bandem paprasata debetine visa electron tai nesumokejom pasirodo.....labai blogai...
O is kur ta nuolaidu koda gaunat?  smile.gif

Tai kreditine ir reikia. O nuolaidų kodai google "asos discount code".

QUOTE(ingaul @ 2010 04 13, 15:24)
laba,norejau suzinot,kaip asos dydziai ar atitinka.jei nesioju 38,imti 10 ?S?

38 - 10 - M.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 04 13, 15:28)
Tai kreditine ir reikia. O nuolaidų kodai google "asos discount code".
38 - 10 - M.

aciu
o gal kas turit toki svarkiuka?.neapsisprendziu del dydzio niekaip g.gif
http://www.asos.com/...aspx?iid=973353
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingaul: 13 balandžio 2010 - 14:33
QUOTE(agne_k888 @ 2010 04 13, 14:12)
O is kur ta nuolaidu koda gaunat?  smile.gif

Tinka ir kai kurios debetinės.
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 04 13, 15:32)
aciu
o gal kas turit toki svarkiuka?.neapsisprendziu del dydzio niekaip g.gif
http://www.asos.com/...aspx?iid=973353

Turiu labai panašią striukytę, tokio pat modelio. Nešioju šeip 6-8 dydį o striukę ėmiau 10 ir kaip tik cool.gif Kažin ar įsibraškinčiau į 8.

Tylene o kaip diržiukas? vertas dėmesio ar nelabai?
Atsakyti